Jump to content

Community Status Updates

Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Ίσως αν δεν τα παίρνεις τόσο σοβαρά τα sci fi στοιχεία. Να σε δω αν το γυρίσει σε sci fi το Amatsuki τι θα κάνεις.:P Φυσικά και το geass χάνει από το mecha όπως και απο άλλα που χρησιμοποιήθηκαν για fanservice. Το αστείο είναι ότι είναι παντελώς περιττό το mecha στοιχείο εκεί. Εκεί όντως το βάλανε για να τραβήξει κόσμο και ισχύει αυτό που είπες πριν για το φανταχτερό.
Nov 10 2009 21:47
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Πάλι σε καταλαβαίνω.Το ρίβιους μου είπες να το δώ,αλλά λίγο που είδα πήγα να ξεράσω.Συγγνώμη για την έκφραση αλλά στο λέω ότι είναι το περιβάλλον πως να στο εξηγήσω ακόμα και το ρίβιους είχε από αυτό που δεν μου αρέσει. Το cowboy το έχω ακούσει όντως ώς πολύ καλο άνιμε,αλλά μπορεί να το δώ όλο αλλά δεν θα το κρίνω σωστά για τους λόγους που σου είπα. Είναι γενικώς το θέμα που δεν με κάνει απλά να βαριέμαι αλλά να σιχαίνομαι αυτό που βλέπω.Ξέρω τι λές με ζουμί αλλά για να το πάρω το ζουμί πρέπει κάτι να στίψω... Αυτό δεν μου αρέσει το περιβάλλον γενικά τα πάντα όλα με αυτά.Το code geass είναι μην το σχολιάσω.Άντε να πάει στο διάβολο και να δώ κανά sci-fi αλλά mecha δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσω όχι απλά δεν μου αρέσουν αλλά πιστεύω(σθεναρά)ότι ρίχνουν και την ποιότητα του άνιμε,μάνγκα. Αυτά είναι που και με 500 σφάιρες δεν βλέπω...
Nov 10 2009 21:27
Photo

[quote]δεν την βρίσκω πάνω σε κάτι ατσαλένιο και ασημένιο ούτε σε κάτι φανταχτερό[/quote]Δεν είχα κάτι τέτοιο στο νου. Καμία σχέση όμως. Είχα στο νου την καταπληκτική σκηνοθεσία του Cowboy bepop ή το σενάριο-σφαλιάρα του Infinite Ryvius. Και πόσα άλλα που αν και διαδραματίζονται στο μέλλον ή στα άστρα, μόνο στην τεχνολογία δεν επικεντρώνουν. Ή ακόμα και να επικεντρώνει σ' αυτήν όμως σε επίπεδο ρεαλιστικό όπως τα διαστημόπλοια που υπάρχουν σήμερα, όπως στο planetes που δεν θα δεις ούτε ταχύτητες του φωτός ούτε τρελές εφευρέσεις. Όλα τους πάντως μόνο εντυπωσιακά σίδερα είναι που δεν δείχνουν. Μάλλον άχαρα και φθαρμένα είναι τα διαστημόπλοια των παραπάνω. Όπως είπα, αλλού είναι το ζουμί. Και όντως μικρή μου άρεσαν όλα σε σχέση με sci fi, αλλά τώρα πια δεν με εντυπωσιάζουν τα εφε. Την υπόθεση κοιτάω, αν είναι καλά, ακόμα καλύτερα αλλά συνήθως ούτε που τα προσέχω. Για να καταλάβεις στο code geass που είχε πολλεεεεεές μάχες mecha εγώ χασμουριόμουν και ξέρω ότι αυτό γινόταν για fanservice των κολλημένων με την μπάλα. Κατα τ' άλλα δεν είχε τίποτα το sci fi. Ποιο μεγάλη σημασία-κλειδί παίζει το geass που είναι καθαρά fantasy στοιχείο και όσα το περιβάλλουν. Καλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη σειρά που να μπλέκει sci-fi, fantasy, mecha, ecchi, romance, school και δεν θυμάμαι και τι άλλο. Τι μπάχαλο θεέ μου. Ένα πράγμα άξιζε: Ο πρωταγωνιστής και αυτό που ήθελε να πετύχει. Μέχρι κι εγώ υποκλίθηκα. [SIZE=1]Είμαι εκτός θέματος το ξέρω[/SIZE]:congrats:
Nov 10 2009 21:14
Photo

Ξέρω τι θές να πείς.Δεν λέω είναι είναι το πιο σημαντικό, αλλά είναι ένας τρόπος για να συλλάβεις αυτό που θέλει να πει ο ποιητής:kakaka:.Και το είδος δεν είναι ακριβώς το περιτύλιγμα.Περιτύλιγμα θα έλεγα μία εικόνα πάνω σε αυτό.Όλα παίζουν τον ρόλο τους. Όπως σου είχα ξαναπεί,γνωρίζω ότι υπάρχουν πραγματικά απίστευτα άνιμε αυτού του είδους,με πολύ ωραία μυνήματα αλλά αν πάω να το δώ θα το αδικήσω επειδή δεν μου αρέσει ο τρόπος που το δείχνει...Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Είναι ρε παιδάκι μου από τι είμαι φτιαγμένος.Πχ στην οικογένεια εγώ αυτό το είδος ακόμα και στις ταινίες,εγώ το μισώ.Όλες αυτές με εξωγήινους,διαστημόπλοια,ακτίνες λέιζερ,χ,ψ,σούπερ τεχνολογία και λοιπά ποτέ δεν με έλκυαν.(όχι ότι είμαι κατά της τεχνολογίας)(κατα κάπιον τρόπο:kakaka:) Και να μεγαλώσω σε ηλικία πάλι το ίδιο θα είναι,αν δεν τα εκτιμήσεις μικρός τι θα αλλάξει;Είμαι τελείος κατά της άποψης"Έλα μωρέ τώρα είσαι μικρός όταν μεγαλώσει θα σ αρέσει" Δεν λέω πάντα είναι καλές οι αλλαγές αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα αλλάξεις...:canthelp: Και σου είπα κατανοώ ότι υπάρχουν απίστευτα "κομμάτια" αλλά εμένα με απωθούν για χίλιους δυό λόγους.Την ομορφιά δεν την βρίσκω πάνω σε κάτι ατσαλένιο και ασημένιο ούτε σε κάτι φανταχτερό και ευτυχώς τα γούστα μου τα έχω αναπτύξει μόνος μου. Δεν το θεωρώ ωραίο να βλέπω κάτι "μέσα" από αυτό. Πάρε παράδειγμα το seirei no moribito,μπορώ να πώ 1.000.234 λόγους πάνω στο γιατί μου αρέσει περισσότερο.:gotit: Στα λέω όλα αυτά μιας και το έφερε η κουβέντα:gotit:. Και όντως αυτά τα άνιμε,μάνγκα θα χαραμιζόντουσαν "σε εμένα" με όλη την σημασία της λέξης:kakaka:
Nov 10 2009 20:47
Photo

Είναι κάποιοι τίτλοι πάντως που είναι κρίμα να μην τους δεις. Τι σημασία έχει το είδος; Είναι απλά το περιτύλιγμα. Η υπόθεση μετράει. Δεν χάνω την ελπίδα μου, μπορεί κάποτε να δεις.:D
Nov 10 2009 20:36
Photo

Μα το κατάλαβα...εγώ σου λεώ ότι το seirei είναι τέλειο και ότι μου αρέσουν τρελά αυτού του είδους τα άνιμε.Και θα συνεχίσω και με την Εριν.:laugh: Τι να κάνουμε;Αφού δεν μου αρέσουν καθόλου (ειδικά τα μέχα,αυτά είναι τα χειρότερα, των χειρότερων ,ώ χειρότεραα).Πάντως ένα ξέρω δεν θα το ρίξω στα μαύρα:kakaka:.Και για την ερώτηση ποιός είναι πιο τυχερός δεν μπορώ να ξέρω(υποκειμενική ερώτηση :gotit:). Αλλά μπράβο σου που βλέπεις τα πάντα.Έχεις ευρείο πεδίο ως αναφορά τη συγκεκριμένη γνώση...Δεν έχεις τοίχο.Εγώ σε αντίθεση δεν κατέχω αυτήν την τιμή(mecha-sci-fi) :wallbash::kakaka:.
Nov 10 2009 20:26
Photo

Για το Κemono no Souja Erin έλεγα. To Moribito το έχω δει εννοείται. Εγώ πάλι βλέπω τα πάντα. Who is the lucky one;:P
Nov 10 2009 19:35
Photo

Κάτι θα ξέρει:hahaha:.Μα καλά πως δεν το είχα ανακαλύψει ένα τέτοιο διαμάντι πιο πρίν:bahhh::cry5:...Αν έχεις κανα άλλο "τέτοιο" να μου προτίνεις :wooi2:....:congrats:με ανοιχτές ανγκάλες. Εγώ είμαι του παλιού, τι sci-fi και παπαριές μου λές,this is tha shit(κλεμμένο από τον Dante:congrats:):hahaha:
Nov 10 2009 19:21
Photo

Με έχει φάει ο Radagast γι' αυτό ήδη. Εννοείται πως θα το δω.:D
Nov 10 2009 19:08
Photo

Μα τώρα αρχίζω να το βλέπω..Σε παρακαλώ εγώ έχω ήδη ξεφύγει από τα σόνεν:hahaha::hahaha:. Πραγματικά κάτι τέτοια άνιμε είναι από τα αγαπημένα μου.Απίστευτο:Blissfull:. Έβγαλε αυτός που το έφτιαξε ένα καινούργιο δεν ξέρω αν το έχεις δεί αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο και θα το δώ...Κemono no Souja Erin λέγεται και μπορώ να πώ αν και έχει υποτιμητικό σενάριο για κάποιους,είναι όντως πολύ ωραίο,να το δείς αν δεν :hahaha:(το έχεις δεί)
Nov 10 2009 19:00
Photo

Naι. Πες μου ότι δεν το έχεις δει να τρελαθώ;:oo: Αν και είναι seinen οπότε μπορείς και να το δεις πιο μετά που θα θέλεις να ξεφύγεις από τα shounen.:nosey:
Nov 10 2009 17:58
Photo

Nighteyes,το αβατάρ σου είναι από Seirei No Moribito ?
Nov 10 2009 15:45
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

:oo:Double Post...Gomen :emptyonexg1:
Nov 10 2009 15:16
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Φυσικά Lucy-samaaa !!!!!!!!H stellar spirit που σου κλέβει την καρδιά.Την Έρζα πάντα την είχα πιο κάτω (αλλά δεν λέω ότι δεν μ αρέσει ^^)
Nov 10 2009 15:16
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Χμμ οκ, αφού ως τώρα έχουμε Zoro, Robin και Lenalee... ας δούμε και στο FT, μην μου πεις ότι σου αρέσει καμιά άλλη (τυχόν κοκκινομάλλα) πέρα από την υπέρτατη Lucy-sama, ε;; :wooi2:
Nov 10 2009 00:10