Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Zoro

:hahaha::hahaha::hahaha:.Έχουμε τα ίδια γούστα παιδί μου σου λέω ,είμαι σίγουρος:hahaha: Είσαι σωστός με αυτό που λές,θα την γευτούμε εμείς:hahaha: Τώρα ώς αναφορα την κουμπαριά,δεν έχω κανέναν πρόβλημα :hahaha:Είμαι καλό παιδί και αυτή είναι καλή μοιρασιά....:hahaha:
Nov 09 2009 23:23
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

[IMG]http://i33.tinypic.com/2lsdsu0.gif[/IMG] You are still young, my dear Padawan! :tensai: Ήταν εξαρχής όλα μέρος του μεγαλοφυούς σχεδίου μου να τους κάνω να ψηφίσουν Hancock για να κρατήσω μόνο εγώ την Robin, εεε τι;... να δω πως θα μοιράσουν την Hancock όλοι αυτοί τώρα... plan succeeded! :wis: [SIZE=1](καλά, κάναν υπηρέτη ακόμη για την Robin-hime δεν μας χαλάει βέβαια, αν βρούμε! :P) [SIZE=2] Όσο για το κουμπάρος-thing, see but don't touch... είμαι κι εγώ fan της Lenalee άλλωστε! :hiding_something:[/SIZE] [/SIZE]
Nov 09 2009 23:01
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

Υπαρχει σε anime, αλλα ειναι precuel για το 7, οχι το 4.
Nov 09 2009 22:51
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Ειδες. Για ολα υπαρχει λυση!
Nov 09 2009 22:40
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Δεν πειράζει αλλά τα καρασπάει η σίγκ σου !!!!!!!!!!!!!!! Κάτι είχα δεί σε άνιμε final fantasy αλλά να φανταστώ θα είναι καμιά χαζομάρα ??
Nov 09 2009 22:40
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Ζόρο δεν ξέρω τι θα κάνεις, πρέπει να ανεβάσεις την φήμη της γυναίκας σου:hahaha:([S]εγώ ο κουμπάρος τι να πώ??[/S]:hahaha::hahaha:*γκούχ γκούχ γκούχ* Πολύ βήχας ρε παιδί μου,άσε...:hahaha: Εκστρατία αμέσως δεν θα αφήσουμε αυτό το υπέρλαμπρο αστέρι να πέσει τόσο εύκολαα:dwarf:
Nov 09 2009 22:37
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Εντάξει τότε,αν είναι απειροελάχιστη η διαφορά πάω πάσω:hahaha:(και για μένα το ίδιο ισχύει αλλά για την μπόα)
Nov 09 2009 22:35
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Τι να κανουμε. Απο τοτε που η Hancock να κανει ετσι για τον Luffy εχει γινει Fave απο γυναικες σε ολα τα ανιμ/μανγκα. Αλλα με απειροελαχιστη διαφορα απο την Robin ομως.
Nov 09 2009 22:32
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

Μια χαρα, εσυ? Απο final fantasy 4 ειναι το set, δυστυχως δεν υπαχει σε anime, μονο παιχνιδι.
Nov 09 2009 22:27
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Καλά μωρή προδότρα,πρόδωσες την ρόμπιν την αρχόντισσα όλων και είπες μπόααα???? Βλασφημίααα!!!!!!!!!
Nov 09 2009 22:27
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Τι κάνεις ριν-σαμά???:) Τι σετάκι είναι αυτό??!!!!Πολύ γαμάτο από που είναι >???
Nov 09 2009 22:24
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Κοίτα εγώ έτσι δεν το βλέπω με τίποτα.Είναι πολύ "άχαρο"αυτό το περιβάλλον.Για αυτό δεν μου αρέσουν και τα sci-fi.Από ότι είδα υπάρχει και επόμενο το οποιο είναι sci-fi.Δεν ξέρω πάντως είχα όρεξη να το συνεχίσω... Το nabari no ou λές το yaoiποιήσανε?Επειδή ο πρωταγωνιστής κοκκινίζει σε όσους θέλει να αποφύγει???Γιατί αυτό έχει πλάκα?(Εκτός αν υπάρχει κάτι χειροτερο:oo::oo:) Αλλά τελικά μπορεί και να το δώ το darker. υγ. Αυτό που δεν μου άρεσε στο ναμπάρι είναι που όλοι οι χαρακτήρες είναι λεπτοί,καλαμάκια ρε παιδί μου ένα φου να τους κάνεις θα πέσουν(Δεν είμαι χοντρός,δεν τα λέω για αυτό,δεν είμαι ρατσιστής:hahaha:)αλλά είναι κάπως μπουρδούκλωμα
Nov 09 2009 14:41
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Που το είδες καλέ το sci-fi; Εντάξει φέρνει λίγο, αλλά στην ουσία μιλάει για μια πύλη που δεν ξέρουμε τι είναι και για υπερδυνάμεις που είναι εντελώς κουλές και δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξουν στην πραγματικότητα. Και μέχρι τέλους δεν εξηγεί τίποτα απο αυτά. Δηλαδή δεν ξέρεις αν τελικά όλα αυτά οφείλονται σε fantasy ή σε science fiction. Εγώ το βλέπω με το ιδιο μάτι που βλέπω το Naruto ας πούμε. Μάλλον δεν είδες πέρα των πρώτων επεισοδίων βέβαια γι αυτό. Τεσπά. To nabari no ou ναι, είναι μισό. Εμένα με ενόχλησε που το yaoiοποιήσανε κάπως στο anime. Το anime τελειώνει αλλά με άλλο τέλος. Στην ουσία τα τελευταία επεισόδια είναι filler.
Nov 09 2009 00:13
Photo

Night Wizard Sealiristella

:bath:Ευτυχώς(Γιατί είχα φάει "κράξιμο" μία φορά):nosey: :hahaha:Ευχαριστώ.
Nov 08 2009 21:51
Photo

iristellaNight Wizard Seal

Μια χαρά είσαι. Μην ανησυχείς.
Nov 08 2009 21:49