Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Night Wizard Seal → DevilMayCry
Εγώ ήμουν μόνο το σάββατο αλλά πέρασα εκπληκτικά :)
Οκτ 25 2009 14:35
SkullKaizer → Night Wizard Seal
εμ ειμαι 2μετρα και 7 εκατοστα :D
και γω που περιμενα να μιλισω με κανεναν ...αμα ρωταγες ισως αρχιζαμε καμια σιζιτηση ^^
παρα ειμουν αφοσιομενος με το event για να θυμιθω οποιονδιποτε μη cosplayer γκομεν VωV'
Οκτ 24 2009 22:04
DevilMayCry → Night Wizard Seal
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Nai ....[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 24 2009 21:34
DevilMayCry → Night Wizard Seal
[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Που ησουν εεεεεεεεεε:orly: ...
Το Cosplay & Maid Café εσπασε ηταν πολυ ορεο εχω τραβιξει φωτογραφιες με ολους :nbleed:ημοθν και τις 3 μερες ,καφε μερα ναι καλο πουκαμισο:chigau: ...
Πρωτα μαυρο δευτερο μοβ και σημερα γαλαζιο μπλε:Blissfull: ....
Εσυ πως περασες ?????
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 24 2009 21:29
Night Wizard Seal → Dante80
Dante-sama,η τωρινή μου υπογραφή είναι μέσα στους κανόνες του φόρουμ ή θέλει άλλαγμα?9Για να μην φάμε κανα βρισίδι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο)
:)
Οκτ 22 2009 20:49
Wabbit → Night Wizard Seal
Χμμ τουλάχιστον θα δούμε και όλους τους γνωστούς μας οπότε όλα καλά!
Οκτ 22 2009 20:34
Its oke. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τις υποχρεώσεις. Κι εγώ σκόπευα να πάω αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν κάθισε τελικά. Δηλαδή δεν είχε πολύ κόσμο; 'Η απλώς δεν είχε πολλά cosplay; Πάντως μακάρι να μην έχει τρελό κόσμο τουλάχιστον αύριο γιατί αλλιώς δεν θα βρούμε να κάτσουμε στο cafe ούτε για λίγο...
Οκτ 22 2009 20:24
Konban-wa. Ean mporeis frontise thn katagrafh twn cosplay shmera please!! Tis ypoloipes m;eres 8a eimai eukairh gia na tous grafw sto death note mou..axem...Opote synergazomaste an einai!
Οκτ 22 2009 16:18
Seirios → Night Wizard Seal
[url]http://astrojoggi.pblogs.gr/files/22804-fokies.jpg[/url]
Οκτ 21 2009 15:39
Fya-sama → Night Wizard Seal
:kill4u: εμ, τι το χανω?? ειδοποίησα κ όσους πορωμένους με ανιμέ-manga κ 8α πάμε όλοι! εσύ 8α πας?
Οκτ 16 2009 22:06

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται