Community Status Updates
Night Wizard Seal → Radagast
Καλά δεν παίζε,έγινε ένα από τα αγαπημένα μου άνιμε,τι να πώ τα λέει όλα μόνο του.Ο καλύτερος female lead character που έχω δεί,γενικά είναι όλο τέλειοοο.
Και να σε ρωτήσω μιας και ξέρεις.Το novel που μπορώ να το βρώ;Έχεις μήπως κάνα λίνκ,γενικώς κάποια πληροφορία;Θα μου ήταν πολύ χρίσιμη.
Το άνιμε είναι 26 επισόδεια...Τα νόβελ τι σχέση έχουν με αυτό;(Εννοώ αν συνδέονται κλπ....)
Nov 12 2009 23:23
Zoro → Night Wizard Seal
Ναι κι εγώ αυτό εννοούσα με φορουμιακή φίλη, επειδή ξέρω κάνετε παρέα και εδώ... δεν εκφράστηκα καλά, αλλά μου τα 'χε ήδη πει κι αυτή!
Καλά το manga του Berserk είναι απείρως καλύτερο φυσικά, μόνο και μόνο που βλέπεις το απίθανο σχέδιο του mangaka, ενώ στο anime κόπηκαν αρκετά... still, έκαναν πολύ καλή δουλειά με φωνές και μουσικές και το κομμάτι του manga που πραγματεύεται είναι αρκετά πιστό. Γενικά, αν κάποιος είναι αναποφάσιστος στο είδος, του προτείνω να δει το anime πρώτα για να ξεκαθαρίσει αν θα του αρέσει ή όχι... τώρα, μιας και σου αρέσουν ήδη τα σκοτεινά κλίματα, έχεις πολύ καλές βάσεις να σου αρέσει, μόνο την βία να αντέχεις... αλλά όπως σου πα η σειρά προσφέρει περισσότερα απ' αυτήν! :P
FT ναι έχω πολύ περιέργεια να δω την σκηνή, αλλά αμφιβάλλω αν θα μου αρέσει κάποια πιο πολύ από την Lucy (στο FT)... φυσικά και η Mirajane μου αρέσει όμως!
Δεν άρχισα το manga ακόμη αλλά, όπως υποσχέθηκα και στην κολλητή σου που με έψησε να το αρχίσω (έλεγα να δω μόνο το anime παλιά), λογικά θα το πιάσω κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα... τώρα πλάκωσαν τα διαβάσματα! :hot:
Nov 12 2009 22:08
Radagast → Night Wizard Seal
Nai, Balsa και ξερό ψωμί. (reading the 2nd novel atm)
Για να το εκτίμησες, έχεις καλό γούστο πάντως από μικρός, ωραίος. :)
Όσο αφορά το αρμόνιο ναι παίζω που και που αν και πλέον ερασιτεχνικά μην φαντάζεσαι τπτ τρελό. Παλιά έκανα κάποια μαθήματα 2 χρονάκια και ίσως ξανακάνω στο κοντινό μέλλον. Θα δείξει. :)
Nov 12 2009 20:39
Night Wizard Seal → Zoro
Ναί μου έχει πεί και η hinatast.Με την χινάτα είμαστε στο ίδιο σχολείο,δεν είναι απλά φορουμιακή μου φίλη(βέβαια είναι ένα χρόνο μικρότερη:P)
Ναί έχω ακούσει για το μπέρσερκ και σωστά το πέτυχες μου αρέσουν περισσότερο τα σκοτεινά παρά οι κωμωδίες κλπ κλπ.Αλλά θα τιμήσω το μάνγκα γιατί το άνιμε δεεε.Τέσπα.
Να ξέρεις σαν υστερόγραφο,εμένα μαζί όμως με την λούσι απο το fairy tail μου αρέσει η mirajane και μπορώ να σου πώ ότι την περνάει για λίγο την λούσι.όταν φτάσεις στο άνιμε ή στο μάνγκα σε εκείνο το "επίμαχο" σημείο θα καταλάβεις γιατί μου αρέσει περισσότερο.:)
Το διαβάζεις το μάνγκα ??
Nov 12 2009 15:08
Zoro → Night Wizard Seal
:P Έπρεπε να το περιμένω και για την Misa! Όσο για τους άλλους 2 ναι, σε γενικές γραμμές τους πάω κι εγώ both, για διαφορετικούς λόγους... αλλά ο μοναδικός λόγος που έχω [B]λίγο[/B] πιο πάνω τον L είναι επειδή διατηρήθηκε "καλός" (δλδ ενδιαφέρον χαρακτήρας) σε όλη την διάρκεια που τον είδαμε... ο Light πάλι δεν μου άρεσε στο 2ο μισό. :/ Προτιμούσα να έπαιρνε άλλη τροπή η ιστορία και φυσικά άλλο τέλος...
Anw, και αφού επιβεβαιώθηκε ότι έχουμε ίδια γούστα, θα κάνω και μια πρόβλεψη! Όπως εγώ ήδη από καιρό έχω υπόψιν μου το D. Gray-man και το Amatsuki (το πρώτο θα το πιάσω κάποια στιγμή αρχές του νέου έτους, το έχω πολύ περιέργεια... το 2ο πάλι θα αργήσω κάπως, αλλά το έχω ήδη κατεβάσει! :P) που ελπίζω πως θα μου αρέσουν, [B][SIZE=1]*βάζει την κασέτα να παίζει*[/SIZE][/B] σου προτείνω ανεπιφύλακτα το δικό μου αγαπημένο manga: το Berserk! :awww:
Ήδη το πρότεινα στην φορουμιακή κολλητή σου και λέει θα το πιάσει σύντομα! Seinen είναι (λόγο υπερβολικής βίας, ελπίζω να είσαι ανθεκτικός γιατί προσφέρει περισσότερα απ' αυτήν... δεν επικεντρώνεται εκεί, όσα αποτρόπαια και αν δείχνει, trust me), αλλά έχει και αρκετά στοιχεία shonen imo... το winning card του όμως είναι ο πρωταγωνιστής, o Guts! :awww:
Ο τύπος είναι ο καλύτερος lead ever, δεν υπάρχει πιο ηρωικός και με βάθος (ταυτόχρονα) από αυτόν... είμαι σχεδόν βέβαιος (εκτός κι αν δεν μπορείς την πολύ βία) ότι θα τον λατρέψεις κι εσύ! Δως του μια προσπάθεια αν μπορείς λοιπόν, trust me... και φυσικά υπάρχει και anime με μόλις 25 eps αν θες, έτσι μπορείς να καταλάβεις γρήγορα αν σου αρέσει, οπότε και θα το συνεχίσεις στο manga να δεις τι έγινε παρακάτω (το anime διακόπηκε) ή να το ντροπάρεις, αν δεν σε τραβήξει... δεν μιλάμε για πολλά επεισόδια άλλωστε, απλά φρόντισε να αρχίσεις από το 2ο και όχι το πρώτο επεισόδιο (έχει πολλά spoilers και χαλάει την σειρά imo, δες το στο τέλος το 1ο, μετά το 25ο) και να δεις 5-6 για να μπεις στο κλίμα (στην αρχή παίζει να μην καταλάβεις πολλά)!
Αν το πέτυχα για τον Guts θα τα έχω δει όλα! :P
ΥΓ: Ειδικά στην αρχή έχει [B]πολύ[/B] σκοτεινό κλίμα και σχεδόν καθόλου αστεία, στοιχεία που απ' όσο ξέρω σου αρέσουν!
Nov 12 2009 00:05
Night Wizard Seal → Zoro
Misa fan of course...:)
Τώρα το άλλο είναι λίγο κοπλικέ ερώτηση.
Σε αυτό το άνιμε εγώ έχω μια παράξενη θεωρία πάνω σε αυτούς τους δύο.Και πάντα μου άρεσαν και οι δύο.Κάνεναν δεν τον βάζω πιο πάνω από τον άλλο και ποτέ δεν μου άρεσαν και οι δύο τρελά.Όλα στην μέση :P
Κάτι ξέρω:έχουμε τα ίδια γούστα:kakaka:
Nov 11 2009 18:26
Zoro → Night Wizard Seal
Χαχα οκ, μετά την Lucy τα είδα όλα (μιας και βλέπω όλους να πάνε Erza πιο πολύ)... έχουμε όντως ίδια γούστα τελικά! :P
Ας ρωτήσω και ένα τελευταίο όμως: Raito ή Eru; (και sub-question: Misa fan; :P)
Nov 10 2009 23:44
Night Wizard Seal → Radagast
Seirei no Moribito FTW!!!!!!!!Hello :)
Να σε ρωτήσω παίζεις αρμόνιο;;;;;
Nov 10 2009 22:51
Nighteyes → Night Wizard Seal
Αnime βλέπω ή βλέποντας κάποιο σχέδιο κάπου που μου τραβήξει το μάτι και ψάχνω να βρω ποιο είναι είτε αν το προτείνουν κάποιοι. Δηλαδή στην ουσία βλέπω στα τυφλά. Δεν έχω πρόβλημα με το είδος, τα πάντα μαχαιρώνει.:P Πιο πολύ με τραβάνε τα σκοτεινά anime, με μυστήριο και όχι οι κωμωδίες και τα ρομαντικά. Παρ' όλα αυτά βλέπω κι από αυτά αν τα προτείνουν και συνήθως μου αρέσουν.
Nov 10 2009 22:48
Night Wizard Seal → Nighteyes
Μα με παρεξήγησες,μην το παίρνεις σαν σύνολο.Κάθε είδος έχει και τις εξαιρέσεις του αυτό να λέγεται.Το ότι εγώ βλέπω fantasy,supernatural,historical δεν σημαίνει ότι μου αρέσουν όλα,αλλά βρίσκω περισσότερα αυτού του είδους πιο ενδιαφέροντα.Θα το δώ το cowboy και θα σου πω.:)
Ένα παράδειγμα έφερα,αν είναι να μιλάγαμε με "στερεότυπα" για αυτό που ανέφερα τότε πάει χαθήκαμε:P
Αλλά για πες μου εσύ τώρα,γενικώς<---- τι προτιμάς περισσότερο,όχι ανάμεσα σε αυτά τα δύο είδη,γενικώς ;;;;;;;;;;
Nov 10 2009 22:22
Nighteyes → Night Wizard Seal
Κι άλλο στερεότυπο μου πετάς. Δεν είναι όλα τα sci fi με διάστημα έτσι. Όπως δεν είναι όλα τα fantasy ίδια. Τέσπα. Αν δεις το cowboy bepop πες μου.
Nov 10 2009 22:11
Night Wizard Seal → Nighteyes
Μπαα,όσο sci-fi το κάνανε το κάνανε,πραγματικά αν βάλει το αματσούκι αυτό το στοιχείο,θα είναι πραγματικά μια μεγάλη αντίθεση που πραγματικα είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τα λάθη που κάναμε εμείς ως άνθρωποι(γιατί έχουμε κάνει.....ουυυυυ).
Και δεν τα παίρνω εγώ τόσο σοβαρά τα στοχεία,μόνα τους παίρνονταια.Αυτό απλά θέλω να καταλάβεις ότι,όχι δεν τα βλέπω επειδή "έχω κάτι μαζί τους" αλλά είναι όλο αυτό ρε παιδί μου που δεν μου κάνει κλίκ απλά δεν μου αρέσει.
Πώς εσένα δεν σ αρέσει ένα φαγητό,ένα ποτό,ένα μέρος,ένα επάγγελμα εκεί μέσα συμπεριλαμβάνεται και το μεχα και λειγότερο το sci-fi.
Και κλασσικό παράδειγμα είναι αυτά τα άνιμε,που είναι τελείως στο διάστημα,με διαστημόπλοια και οι αερονάυτες που πάντα θα υπάρχει κάτι ερωτικό κλπ κλπ...
Αυτά δεν τα σχολιάζω
Nov 10 2009 22:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed