Community Status Updates
laraska → Night Wizard Seal
[url]http://www.youtube.com/watch?v=eNGzltK_tlc&feature=fvw[/url]
Nov 14 2009 01:32
laraska → Night Wizard Seal
χε χε ! μολις πηγα στο βιντεο ειδα αυτο το σχολιο ....[QUOTE]OMGGG!!!!!!!!I have fallen in love with Simone
(Simone-samaaa!!!!)
She is one of the most beautiful women i have ever seen.She is perfect!!!
And that voice...............ooo my god.You are lost when you here her voice.And that photo do justice to all of themm.
Go epicaaaaaaa [/QUOTE] και λεω ... αυτος ειναι ?!
Nov 14 2009 01:23
Night Wizard Seal → Zoro
Εμένα πάλι είδες τι μου αρέσει αλλά για μένα το χειρότερο άλμπουμ τους είναι το άλμπουμ system of a down.Ποτέ δν μ άρεσε
Nov 14 2009 00:04
Zoro → Night Wizard Seal
I see! :P Btw οι SOAD, αν και βγάλαν πολλά καλά songs στα διάφορα album τους, σαν το Toxicity δεν κάναν ποτέ άλλο... [B]όλα[/B] τα songs που είχε μέσα ήταν ωραία, άπαιχτο! Το hypnotize πάλι, το τελευταίο τους, δεν μου πολυάρεσε (κάτι κάναν πιο πριν με το mesmerize, αλλά και πάλι)... :/
Nov 13 2009 23:59
Night Wizard Seal → Zoro
Λοιπόν εγώ είμαι πιό πολυ metal music και συγκεκριμένα symphonic-gothic metal.Αλλά φυσικά μου αρέσουν και άλλα είδη.Οι system of a down παρεπιπτώντος είναι μέσα στα πολύ ωράια μου συγκροτήματα(κρατάνε αναμνήσεις :P).
Τέσπα αν και μεταλάς,Iron Maiden,Metallica,Black Sabbath,και γενικά η παλιά η μέταλ ποτέ δεν μου άρεσε και ποτέ δεν την άκουγα/ακούω.Λοιπόν συγκ που μ αρέσουν είναι.
1.Nightwish(top)
2.Epica(top)
3.Within Temptation
4.System of a down
5.Dream Theater
6.Stratovarious
7.Λίγο Evanescence
8.Γενικώς JMusic.
9.Sirenia
10.After Forever
11.Nevermore
Και γενικά πολλά άλλα. :)
Nov 13 2009 23:53
Zoro → Night Wizard Seal
Αχά! :P
Μουσική άκουγα πιο πολύ και αγόραζα και CDs στα λυκειακά μου χρόνια... τελευταία κατεβάζω μόνο πια και κυρίως ότι ακούσω και μου αρέσει... πχ μουσική από διαφημίσεις, κάνα μαγαζί αν βγω και βάλει τπτ καλό, ταινία, anime (τελευταία ακούω αρκετή j μουσική) κλπ.
Παλιά πάντως (αν και ακόμη μου αρέσουν, απλά δεν τους ακούω τόσο συχνά) μου άρεζαν πολύ Linkin Park, System of a Down, The Offspring, Prodigy, Rob Zombie, Papa Roach, The Calling κι άλλα αρκετά, που πιο πολύ κατέβαζα ότι καλό άκουγα δικό τους (πχ Metallica, Iron Maiden, Slipknot, Poets of the Fall κλπ).
Δεν έχω ακριβώς συγκεκριμένο γούστο ουσιαστικά, αν και τείνω προς rock-metal music. Μετά ότι καλό ακούσω και μου αρέσει το κατεβάζω (και pop, rap κλπ :P).
Α και κάπου είχα δει ότι σου άρεσουν οι Nightwish, για να μην ρωτήσεις δεν τους πάω ιδιαίτερα, πέρα από 3 songs: Over the Hills and Far Away (κι ας είναι διασκευή, αν και προτιμώ το οriginal), Amaranth και While Your Lips are Still Red.
Εσύ ενώ τι ακούς;
Nov 13 2009 23:07
Night Wizard Seal → Zoro
Τι να σου πω,έκανε δύο ακκαι με κανένα δεν μπορούσε....
Μήπως επειδή χρησιμοποιούμε κοινό υπολογιστή;;(Αν και δεν νομίζω).
Κάτι άσχετο τι μουσικούλα ακούς ???
Nov 13 2009 22:50
Zoro → Night Wizard Seal
lol και ποιος είναι στο forum; και γιατί δεν μπορεί να ποστάρει; :?
Nov 13 2009 22:43
Night Wizard Seal → Zoro
Μην τον λές ΝΩΣ αυτός έιμαι εγώ :)Χαχαχα.Άσε είμαστε και ολόιδιοι.Έχει γραφτεί αλλά δεν μπορεί να κάνει πόστ....Ενώ έχει ενργοποιήσει το ακ του.Εγώ τον έβαλα στα άνιμε.:P
Nov 13 2009 22:41
Zoro → Night Wizard Seal
ΛοΛ, τι μαθαίνει κανείς από το νετ... ώστε υπάρχει και 2ος NWS, και δεν τον βάζεις να γραφτεί;
Εκτός κι αν δεν ασχολείται με anime! :P
Nov 13 2009 21:23
Night Wizard Seal → laraska
Laaska-san!Πορώσου.Δες τι αριστούργημα βγάλανε.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=lqIEGDdrnfo[/url]
Από το νέο τους δίσκο :)
Nov 13 2009 20:39
Night Wizard Seal → Zoro
Χαχαχαχαχα χάρηκα(έχεις και το όνομα του δίδυμου αδερφού μου):P
Nov 13 2009 16:41
Zoro → Night Wizard Seal
Καλά, κάτσε να δει αυτά που έγραψες να δω αν θα την βγάλεις καθαρή αύριο! :hahaha:
Και αν όντως έχεις δίκιο για την Mira θα σε παραδεχτώ! :P
Νοπ, δεν είχε τύχει αλλά χάρηκα κι εγώ, Alex για τους φίλους! :)
Για σπουδές σου στέλνω πμ!
Nov 12 2009 23:40
Night Wizard Seal → Zoro
:hahaha:Πέστην όπως θέλεις ρε δεν με πειράζει καθόλου(λές και μου είναι τίποτα κοντινό)απλή φίλη.:himitsu:Αλλά έτσι για να μην πέρνει αέρα με την ηλικία της και μας αποκαλέι "κολώγερους"κι'από πάνω.:hahaha:
:himitsu:.
Α θα δείς η μίρα είναι απλά:nod:ΑΠΛΑ.Θα πεθάνεις σου λέω(αφού σ'έχω):hahaha:.
Και δεν ξέρω αν σου έχω πεί το όνομα μου... Πολύδωρος λέγομαι:bike:.Και τώρα χάρηκα ακόμα περισσότερο:wis:.
Τι σπουδάζεις αν επιτρέπεται ;;;;
Nov 12 2009 23:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed