Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → iai

όκ λοιπόν κοίτα τι θα κάνεις.Πήγαινε στο πόστ σου και βάλ'το στο δικό μου.Το δικό σου κλειδώθηκε,αλλά επειδή αν τα ενώναμε δεν θα έβγαζε νόημα ο τίτλος οπότε πήγαινε και το πόστ σου με το ένα Χαικού βάλτο στο "Ιαπωνική και Ασιάτικη Λογοτεχνία".ότι έχεις γράψει τελωςπάντων....
Dec 05 2009 16:39
Photo

iristellaNight Wizard Seal

Αν τα προσέθετα θα πηγαινε το post του iai πρώτο και δεν θα έβγαζε νόημα το thread. In any case το ένα από τα δύο κλειδώθηκε. Αν θέλει ο iai μπορεί να αντιγράψει τα ποιήματά σου στο Ιαπωνική και Ασιατική λογοτεχνία thread. ^w^
Dec 05 2009 16:26
Photo

iai → Night Wizard Seal

οκ συμφωνώ. Αν ξερεις καποιον πες το... Ο΄τως η αλλως λίγο κόσμο ενδιαφέρει η ποίηση, και τα Haiku ειναι 'πολυ' γιαπωνέζικα... χαρακτηριστικά της κουλτούρας τους...
Dec 05 2009 15:58
Photo

Night Wizard Sealiristella

Iri-san.Ήθελανα σου ζητήσω κάτι.Μπορείς αυτά τα δύο θρέντ να τα κάνεις μέρτζ? [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=357267#post357267[/URL] και αυτό [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7805[/URL]. Είναι στο all about Japan και αναφέρονται και τα δύο στην λογοτεχνεία.Κράτα τον τίτλο Ιαπωνική και Ασιάτικη Λογοτεχνία και πρόσθεσε και τα ποιήματα του Ιαι.Τα μικρά ποιηματάκια είναι μέσα στην ιαπωνέζικη λογοτεχνία οπότε αν είναι να ποστάρουμε να το κάνουμε ένα. Ενημέρωσα και τον Ιαι.
Dec 05 2009 15:53
Photo

Night Wizard Seal → iai

ありがとございました!!Ευχαριστώ ιάι-σαν για το σχόλιο.Δεν πατάει κανένας και εκεί. Μπορείς να βρείς τρομερά ποιήματα(γενικώς).Είδα και το δικό σου θρέντ με τα μικρά ποιηματάκια και σκέφτηκα να βάλω και εγώ κανέναν(βρήκα και ένα μεγάλο βιβλίο) Αλλά επειδή έχεις και εσύ,αν είναι να πούμε σε κανα μόντ να τα κάνει μέρτζ και να ποστάρεις και εσύ εκεί. Θα ήταν ωραίο να μαζευτούν πολλά :)
Dec 05 2009 15:42
Photo

Night Wizard Seal → iai

:nod::nod: :nod2::nod2: Μόνο αυτό φίλε μου :)Να'σαι καλά :)
Dec 05 2009 00:15
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Ευχαριστώ πολύ.Ναι τελικά μπήκα σε αυτό με τα τόρεντ.Τα περισσότερα τα βρήκα από κάπου αλλού αλλά είναι κάτι ταινίες....Άσε έπαθα κόλλημα τώρα που τα βρήκα :)
Dec 04 2009 22:32
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Πας [URL="http://www.livejournal.com/community/"]εδώ [/URL]και φτιάχνεις λογαριασμό. Aφού κάνεις sign in θα μπορείς να μπαίνεις στο journal και θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στις σελίδες αυτές. [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7741"]Eδώ [/URL]έχει κi άλλα link εκτός των journal. To ένα δεν χρειάζεται να είσαι χρήστης το άλλο θέλει πάλι λογαριασμό. Tα από κάτω με τα torrent, το 2ο έχει πολλές ταινίες και σε πολύ καλή ποιότητα αλλά θέλει λογαριασμό και seeding αλλιώς σε διώχνουνε.
Dec 04 2009 21:23
Photo

Night Wizard SealNighteyes

おはいおございました!! Nighteyes-sama i need your help!Έχεις βάλει κάτι Λίνκ για να κατεβάζουμε ταινίες ιαπωνέζικες κλπ.Λέει ότι θέλει να έχεις λογαριασμό live journal.Tι ακριβώς είναι αυτό?Έχεις κανέναν καλό σάιτ για να κατεβάζω κινεζι/ιαπωνέζικες ταινίες おねがい!!!
Dec 04 2009 13:03
Photo

Night Wizard Seal → shihou-chan

おはいおございます Shihou-chan.Να σε ρωτήσω κάτι.Οι εξετάσεις των ιαπωνικών σε πιό μέρος(γενικώς τις ελλάδος γίνονται;;) Και κάτι άλλο.Εσύ τι διπλώματα έχεις πάρει στα ιαπωνέζικα;;
Nov 26 2009 16:47
Photo

Night Wizard Seal → CosplayerMary

Xaxaxa ohaio mary-chan.Είναι τιμή μας που σε έχουμε κοντά μας.Καλή...."Διαμονή"και ότι θες μπορείς να ρωτήσεις :)
Nov 25 2009 13:42
Photo

AnelisNight Wizard Seal

deformed μόνο αν εννοείς chibi XD
Nov 20 2009 05:39
Photo

Night Wizard SealKenny

Kenny-sama ありがとうございました。For all the help you gave me:nod:
Nov 19 2009 23:09
Photo

Night Wizard SealAnelis

Anelis-sama :)!!!! Το άβαταρ σου είναι από μονονόκε αλλά παραμωρφομένο ;;;;; Έχει πολύ πλάκα :)
Nov 19 2009 22:53
Photo

Night Wizard Seal → laraska

:hahaha:.Μα γιατί το λές αυτό;Μα πώς με κατάλαβες;:hahaha: Ναί εγώ το έγραψα:wis:. Ναί εγώ το έχω ήδη κατεβάσει το νέο τους άλμπουμ και αυτό το τραγούδι που μου έστειλες είναι απλά θεικό.Γενικά εξελίχθηκαν πολύ καλά τώρα που άλλαξαν κιθαρίστα και ντράμερ. :nod::nod:
Nov 14 2009 12:08