Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → kelborn3

:hahaha: Δεν υπάρχει αμφιβολία, η επόμενη αναμέτρησή μας θα είναι στο Bleach, μιας και Naruto συμφωνούμε για Jiraiya! [SIZE=1](και τότε πρόσεχε μην πεις δημόσια τα "χτεσινά" περί yachiru XD)[/SIZE]
Nov 03 2009 21:15
Photo

kelborn3 → Zoro

Ετσι το κοβω.Ουτως η αλλως ειμαστε οι αυ8εντιες του οπ μαζι με τον ridelub αλλα αφου εχει χα8ει αυτος εχουμε μεινει πλεον 2.Οσο για τον παραλληλισμο ναι γτ και στο real life εχω πολυ πυκνα eyebrows και καταλευκο χαμογελο.
Nov 03 2009 00:26
Photo

Zoro → kelborn3

Βασικά εδώ και καιρό σκεφτόμουν να σου πω να συνεχίσουμε την συζήτηση με vms για να μην τα πρήζουμε στο thread, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν θα τραβούσε πολύ ακόμη το πράμα, την είχαμε αρχίσει και εκεί και είπα να το αφήσω! :P Σχετικά με αυτό που λες απαντάω απλά ότι το "κόψιμο" πιο πολύ γρατσουνιά ήταν, φαντάσου ότι δεν το είχα καν δει! Δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο να μην το δούμε στο σπαθί, μιλάμε για "ανύπαρκτη" ποσότητα αίματος... και το One Piece δεν φημίζεται για το αίμα που δείχνει άλλωστε. Oh, but of course, με το που μάθουμε κάτι παραπάνω/οριστικό στο θέμα, θα τα ξαναπούμε! :twisted: ΥΓ: Και με αυτό κλείσαμε διαφωνία στο Berserk, Fairy Tail (που ήταν ένας πόντος για σένα και μόνο εδώ το παραδέχομαι, αν και πιστεύω ότι οι Ryugan είναι still καλύτεροι, anw) και One Piece!! Μπας και γίναμε eternal rivals σαν τους Kakashi και Gai (εγώ είμαι ο Kakashi btw); :hahaha:
Nov 02 2009 23:57
Photo

kelborn3 → Zoro

Στο συγκεκριμενο για το χακι απλα ξεχασα να σου βαλω και το τελικο.Οταν τον κοβει σαν φως δειχνει το σπα8ι του rayleigh μετα ολοκληρο.Και πανω του δεν φαινεται ουτε ιχνος αιμα.Ξεχασα να στο αναφερω στο συγκεκριμενο ποστ γτ ταξιδευα τις 3 το πρωι.Αμα υπηρχε αυτο που λες 8α βλεπαμε και το αιμα.Αλλα αφου κοβει φως δεν το κανει για αυτο στο λεω. Τελοςπαντων και εγω βαρε8ηκα να ποσταρω για το συγκεκριμενο 8εμα οποτε το συνεχιζουμε σε καποια αλλη φαση
Nov 02 2009 22:46
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Δεν πειραζει κουκλαρα μου γλυκια εισαι να εισαι καλα και τα χρονια πολλα μου τα λες οποτε 8ες.Σε ευχαριστω και σου ευχομαι και σενα οτι επι8υμεις:nod2:
Oct 29 2009 12:15
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Χρόνια Πολλά Perv-Samaaaaaaaaaaaaaa ...συγνώμη που άργησα να σου ευχηθώ ω! Ανωμαλοτάτε! :P
Oct 29 2009 12:12
Photo

Vagelio → kelborn3

Σε ευχαριστω πολυ, δεν μου ξανακολησε υστερα απ' αυτο :ureshii:
Oct 27 2009 22:29
Photo

Zoro → kelborn3

[QUOTE=EPH]Αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση προτιμω την ποιοτητα γτ η συγκεκριμενη ποσοτητα ειναι λιγο εως πολυ fail[/QUOTE]OMG, μόλις έγινες ο ήρωάς μου!!1 Δεδομένου ότι ποσότητα = πολλά pantsu και ποιότητα = ένα και καλό, εκπλήσσομαι που διάλεξες την δεύτερη... δεν το περίμενα, η εκτίμησή μου για σένα μόλις ανέβηκε κατά ένα βαθμό!! XD Ναι, μακάρι να μπορέσω να περάσω από τα μέρη σου πιο κει, μην πάει χαμένο το κέρασμα! :P
Oct 27 2009 18:38
Photo

kelborn3 → Zoro

Σε ευχαριστω πολυ ρε αλεξη να σαι καλα για τις ευχες και τα ομορφα δωρα που μου εκανες.Αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση προτιμω την ποιοτητα γτ η συγκεκριμενη ποσοτητα ειναι λιγο εως πολυ fail αλλα οπως και να χει σε ευχαριστω.Αντε να ερ8εις και στην ελλαδα να σε κερασουμε και τπ
Oct 27 2009 18:25
Photo

Zoro → kelborn3

Χρόνια Πολλά και από μένα, Max-senpai! :hbd: Είθε να γυρίσεις μια μέρα σπίτι σου και να βρεις κάτι τέτοιο μέσα: [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/9721/1223essw9039211lcopy.jpg[/IMG] ... βέβαια, αν προτιμάς την ποιότητα από την ποσότητα (quality whore δεν είπαμε είσαι; :b), σου εύχομαι και ένα τέτοιο: [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/8272/fatthongbig.jpg[/IMG] XD Και πάλι πολύχρονος. Να σε χαιρόμαστε! :P
Oct 27 2009 17:49
Photo

kelborn3 → Vagelio

Σχετικα με το προβλημα στον media player classic μολις κατεβασεις το προγραμμα που σου ειπε η geutella και το εγκαταστησεις πηγαινε στα settings του media player classic,βρες το σημειο που λεει ffdshow video decoder και απενεργοποιησε την επιλογη Η.264/AVC.Απο και και περα δεν 8α εχεις κανενα προβλημα.Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και μου λυ8ηκε αμεσως.Ελπιζω να σε βοη8ησα και καλη συνεχεια:byejg9:
Oct 27 2009 13:11
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Ευχαριστω ρε.Να σαι καλα και οτι επι8υμεις(may kefka shine over your wildest dreams:nod:):nod2:
Oct 27 2009 12:19
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

Πολυχρονος αδερφε.
Oct 27 2009 11:18
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Χρόνια Πολλά Μεγάλε ! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου. 21 είπαμε έτσι ? Θα σου έρθω αύριο για να τα πούμε απο κοντά.
Oct 27 2009 10:44
Photo

Black Kaiser → kelborn3

[quote=kelborn3;347848]Ωραιες οι halloween special εικονες.Προσωπικα που αρεσε τρελα ο ishida και ο renji.Νομιζω οτι ειναι πραγματικα οι πιο πετυχημενοι [/quote] Eleos ! Υπάρχει Matsumoto στην σελίδα και Rukia στην πιο σέξυ φωτογραφία της και εσύ κοιτάς τον γυαλάκια και τον κομπάρσο ? Που πηγαίνει ο κόσμος !!
Oct 22 2009 18:04