Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
kelborn3 → Korkofilaki
Ξεχασες ενα γραμμα στο 5 letter bang.Εχεις βαλει μονο 4 γραμματα οποτε χωσε κι αλλο ενα για να συνεχιστει το παιχνιδι.:byejg9:
Νοέ 14 2009 22:11
kelborn3 → Tsunade-sama
Βασικα η αλη8εια ειναι οτι δεν ειχα δωσει μεγαλη σημασια στην photo.Aπλα μου ειχες πει οτι ηταν υ αγαπητη μου κουκλαρα και απλα την εκανα add στο fb.Απο κει και περα περα απο το 5λεπτο drooling δεν ειχα ενδιαφερ8ει και παραπανω.Απλα επειδη δεν με εκανε add στο fb μου ειχε φανει περιεργο και την ειχα ρωτησει.Στο μεταξυ για να δεις ποσο epic ειμαι pwnarw τον ζορο μεχρι και αγνοια μου.....Once again in your face noob
[IMG]http://airvd.files.wordpress.com/2009/02/powned1.jpg[/IMG]
Kαι οσο για σενα κουκλαρα μου γλυκια.Αλλη φορα μην ποσταρεις στο anime recomendations γτ εκει μεσα ποτε δεν μπαινω εκτος αν ειναι να σπαμμαρω περνα απο το προφιλ να μου πεις τα ευχαριστα οκ.Καλο gantz:drink:
Νοέ 14 2009 21:47
kelborn3
→
Lucy-Nyu
[QUOTE]διοτι ειναι απολαυση να φιλας ενα σκελετο.ουυυπς το ξεχασα δεν εχει γλωσα..ουτε σαλια.
κι απο οσο ξερω ουτε γεννητικα οργανα[/QUOTE]
Ξεχνας ενα πολυ βασικο πραγμα.Ο brook ειναι ο τυπος του αντρα που τον νοιω8εις μεχρι το κοκκαλο:tensai:
Νοέ 13 2009 14:26
Lucy-Nyu
→
kelborn3
διοτι ειναι απολαυση να φιλας ενα σκελετο.ουυυπς το ξεχασα δεν εχει γλωσα..ουτε σαλια.
κι απο οσο ξερω ουτε γεννητικα οργανα
Νοέ 13 2009 13:24
kelborn3 → Sacrous
[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/504/motivator1636cd0150d362.jpg[/IMG]
Νοέ 13 2009 11:00
Zoro → kelborn3
:hahaha: Δεν είπα ότι δεν έχω μερικά shots από pervertness που και που, I'm only human after all! Απλώς ότι τυπικά δεν είναι του στύλ μου, εκείνο το βράδυ απλά έτυχε και είχα κέφια, δεν είναι ότι εννοούσα ότι έλεγα! :hahaha: Δες και μόνο τι γράφεις στα vms, δεν είμαι καν κοντά στο επίπεδό σου, ω EPH! [SIZE=1](καλά, έτσι και η breast-sama[/SIZE][SIZE=1] δει τι λέμε[/SIZE][SIZE=1], πάλι κάτω θα πέσει! XD)
[/SIZE]
Και σου ξαναλέω ότι και για μένα δύσκολα θα τις ξεπεράσει, αλλά εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τα σχέδια του θεού [SIZE=1](Oda that is :P)[/SIZE]! Κρατάω όσα είπες όμως... σε κάμποσους μήνες ίσως, λέω ίσως, σου γυρίσουν μπούμερανγκ και θα είναι η στιγμή μου πω: [B]pwnt!!1[/B], επιτέλους! XD
Νοέ 13 2009 00:03
kelborn3 → Zoro
Eχε χαρη που δεν 8ελω να ποσταρω κατι msn logs γτ οπως και να το κανουνε 8α σε φερουνε σε δυσκολη 8εση.......αλλα ποτε δεν ξερεις...ισως καποια στιγμη να βγουν στο sto profil moy...:wis::wis:.
Oπως και να χει ενα κωλοψαρο δεν φτανει ποτε μια 8εσπεσια γυναικα.Ακομα και ανατομικα να το σκεφτεις το πολυ πολυ να σου κανει ενα ισπανικο στα πολυ καλα.Αμα εχεις ορεξη να γονιμοποιεις αυγα οπως ειχαν πει και στο futurama εγω παω πασο...περι ορεξεως κολοκυ8οπιτα:bike:
Νοέ 12 2009 23:54
Zoro → kelborn3
Τι... το... παίζω; :erk:
Η τιμή να κατέχεις αυτό το όνομα είναι καθαρά δική σου! :b Και αν είδες είπα ότι αμφιβάλλω αν θα είναι καλύτερη η mermaid, απλά δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος πουθενά μέχρι να δω το αποτέλεσμα... που ξες, ίσως μας εκπλήξει ο Oda για άλλη μια φορά! :thatsit:
Νοέ 12 2009 23:47
kelborn3 → Zoro
Καλα ρε εισαι σοβαρος.Αν νομιζεις οτι το επανω μπορει να ξεπερασει το κατω τοτε τι να πω.Εισαι για το bleach.......Ελεος δλδ τι ακουω βραδυατικα.Αν ειναι δυνατον ρε συ.Συγκρινεται το χουφτωμα στα μπουτια και στο κωλομερι....με το να πιανεις τα βυζια μιας γοργονας....Τι να πω Θεε μου....Και μου το παιζεις και perverted μετα:terror2:
Νοέ 12 2009 23:40
Zoro → kelborn3
Το γυναικείο σώμα δεν αποτελείται μόνο από πόδια... που ξες, ίσως αναπληρώσει με την "πάνω" μεριά! :tensai:
Κατά τ' άλλα είμαι κι εγώ της απόψεως ότι δεν θα είναι καλύτερη απ' τις άλλες 2, μένει να το δούμε και στην πράξη όμως! :P
Νοέ 12 2009 21:57
kelborn3
→
Lucy-Nyu
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τωρα το ειδα.Μα καλα δεν ντρεπεσαι να μην εχεις βαλει στις επιλογες σου τον brook.Τον αντρα,τον ανυπερβλητο μουσικο,τον σουπερ ερο,τον μονο που εχει δει κυλοτα η στρινγκ(γτ δεν ξερουμε τι φορουσε η 8υσια του) και το ονομα του δεν υπαρχει ουτε καν στη λιστα.U DISGUST ME.I SPIT IN YOUR FACE
[IMG]http://kevinrobinson.files.wordpress.com/2008/06/epic_fail.jpg[/IMG]
Νοέ 12 2009 16:28
kelborn3 → Zoro
Κοιτα ποτε ενα ψαρι δεν 8α ειναι πιο ομορφο απο μια αλη8ινη γυναικα.Οπως και να το κανουμε αλλη χαρη εχει ενα ποδι 2 μετρα μεχρι τον καναδα και αλλη χαρη μια ουρα η οποια περα απο την απολεπιση δεν χρησιμευει και σε πολλα πραγματα.Για να μην ακουω ακυρες συγκρισεις το λεω.....Οσο ομορφη φατσα και να εχει ποτε δεν 8α φτασει την εκπληκτικη boa oυτε την ωριμη robin.
Νοέ 12 2009 09:02
Zoro → kelborn3
[quote=kelborn3;352351]Zoro χωρις να 8ελω να σε πονεσω περισσοτερο αλλα αποτι μου φαινεται το μπουλο περνει η γυναικα σου με το συμπα8ειο.[/quote]Πφφ,
1) τα 73 άτομα που ψήφισαν Robin παλιά δεν εξαφανίστηκαν... να δεις που πιο κει θα ανεβούν οι ψήφοι της, hopefully!
2) η Boa είναι απλά η newcomer... η Rob ήταν πάντα πρώτη για τόσον καιρό και τώρα το κοινό ήθελε κάτι καινούριο, θα δεις που δεν θα κρατήσει για πολύ (ειδικά δεδομένου ότι φημολογείται ότι [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/489/16/"]η mermaid princess είναι ακόμη πιο όμορφη[/URL] απ' αυτήν... τότε να δεις χώμα :P)
3) Robin is always first in my corazon, all the rest may eat 5h17! :nbleed:
[SIZE=1]4) κι εγώ πάω Hancock, οπότε μικρό το κακό! :[/SIZE][SIZE=1]p[/SIZE]
Νοέ 12 2009 00:23
kelborn3 → bezdim
[center][IMG]http://www.deviantart.com/download/97068634/Code_Geass__Yes_Your_Majesty_by_annima.jpg[/IMG]
[/center]
[SIZE=3]YES YOUR MAJESTY[/SIZE]
Νοέ 11 2009 01:11

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται