Community Status Updates
Zoro → kelborn3
Btw Burukku-san, το έβγαλε και [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=347427&postcount=146"]νέο group[/URL] που μου φάνηκε ακόμη καλύτερο από Taka, κατέβασε το αν θες να κάνεις κι εσύ την σύγκριση! Gotcha even! :tensai:
Oct 19 2009 22:04
Tsunade-sama → kelborn3
OMG ίσως το καλύτερο conversation μεταξύ σας ever!
Arigatooooo για το ψαξιμο κ την επιμονή!
Αντε άντε...θα ξεκινήσω κ το Gantz...κάποια στιγμή...σύντομα!
To be continued λοιπον...:drink:
Oct 19 2009 18:03
Zoro → kelborn3
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9763/normalstfuanswerno.jpg[/IMG]
:bleh:
(btw, if I bent I would no longer be a man, so... :b)
Oct 19 2009 17:49
kelborn3 → Zoro
[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/2442/motivator6399e752255797.jpg[/IMG]
Oct 19 2009 17:20
kelborn3 → Tsunade-sama
[QUOTE=Zoro]Μην φας, έχουμε γλαρόσουπα!! :hahaha:
Μετράω, σήμερα έχουμε 19, αν ως τις 22 δεν έχει βγει (4 μέρες) θα έχω αποδείξει my point, άλλωστε ποτέ δεν είπα ότι είναι αδύνατον να ασχοληθούν, αλλά απλά ότι πιθανώς θα αργήσουν... και πρόσεχε, αν χάσεις, θα σε ξεβρακώσουμε εμείς αυτή τη φορά (well, ή Γιώτα-chwan at least, δεν αρμόζει σε μένα!). :hahaha:
Battleground το κάναμε το προφίλ! Lucky you! XD[/QUOTE]
Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια...Eγω 8α σε παραπεμψω στο σιτε των τακα.. οπου πρωτη μουρη ειναι ενα torrent που λεγεται fairytale.Διαλεγεις και hd kai sd.....
Enjoy:drink:
Oct 19 2009 16:27
kelborn3 → Tsunade-sama
Επειδη για μια ακομη φορα ο zoro εχει μεινει πισω επειδη δεν μπαινει ιrc ακουσε με και δεν 8α χασεις.Απλα αυτο τον καιρο εχουν πεσει με πολλα project και το συγκεκριμενο εχει μεινει στο encode σε 3-4 μερες 8α εχουμε release και μετα 8α βγαινει κανονικα.Εμεις μιλαμε με στοιχεια μαριμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tensai:.
Oct 19 2009 07:24
kelborn3 → Tsunade-sama
Επειδη εισαι ακομα μικρουλα και κα8εσαι και ζητας συμβουλες απο τον ζορο ενα εχω να σου πω.Το fairy tale 8α το βγαλουν οι τακα απο κει και περα τι κα8εσαι και ψαχνεις και κανεις ρανεις.Αυριο με8αυριο 8α το εχεις οποτε μην αγχωνεσαι.Αμα το κανουν drop τοτε ψαχνεις μεχρι τοτε περιμενε τουλαχιστον 8α το δεις με ποιοτητα:tensai:
Βακα μαριμο ι powned u:canthelp:
Oct 17 2009 13:43
Casshern → kelborn3
lol,pou eisai re trele?pou imuna,loipon, eksetaseis,kolovarema,voltes,diakopes etc,genika ola cool,esy ti ginetai?fetos pos ta vlepis?dinamika kai me xara mathima?:P
Oct 14 2009 20:39
Mad_Hatter → kelborn3
Σιγα ρε, δε πειραζει :P
Θεος ειναι ο Kefka
"[I]Hee, hee! Nothing can beat the music of hundreds of voices screaming in unison![/I]" —Kefka Palazzo
when you say that, and afterwards poison a whole fucking river, and laught while you do it, i will be a fanboy of yours for all eternity!
Οπως ελεγε και ενα γνωστο demotivational για τον kenpachi:
"SANITY.who needs such a useless thing?"
Oct 14 2009 17:36
kelborn3 → Mad_Hatter
Nαι το ειχα παρακαψει την κυριακη το βραδυ.Σηκωτο με φερανε Πειραια.Περιττο να σου πω οτι αναστεναξε το καπακι της τουαλετας.Και παλι χιλλια συγγνωμη παπαρα και btw μαρεσει που σου αρεσει ο κλουν του 6 παρε ενα μικρο δωρακι
[IMG]http://i193.photobucket.com/albums/z46/arakdemonblade/img_insanity_kefka.jpg[/IMG]
Oct 14 2009 17:05
Mad_Hatter → kelborn3
thanks mate :)
Τι ειχες τη δευτερα, τα επινες κυριακη βραδυ?
Oct 14 2009 16:03
kelborn3 → Mad_Hatter
Ελα ρε 8ηριο πολυχρονος ρε συ.Σορρυ που στο λεω κα8υστηρημενα αλλα την δευτερα ημουν κομματια ολη μερα και ξερναγα στην τουαλετα μου...Ανατριχιαστικη μερα.
Οπως και να εχει αγορινα μου χρονια πολλα πολυχρονος,καλο εξαμηνο και οσα ****** 8ες να σου κατσουν...:riiight:
Oct 14 2009 13:44
kelborn3 → Tsunade-sama
Καλημερα κουκλα.Τι κανεισ βρε tsunade-hime,ολα καλα?Μπεσ λιγο μσν να τα πουμε σαν αν8ρωποι βρε συ
Oct 13 2009 09:35
Black Kaiser → kelborn3
Don't worry. Ξέρεις πως έχω καλή σχέση με τα spoilers του Bleach και θα τα βγάλω γρήγορα. Και συγνώμη αν θα σε απογοητέυσω αλλά δεν βλέπω Unohana αύριο. Μάλλον με Φράουλα και τα φιλαράκια του θα την βγάλουμε.
Oct 12 2009 21:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed