Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Ha ha, δεν την ξέρω την κοπέλα για να μπορώ να τους διαψεύσω ή να τους επιβεβαιώσω αλλά ελπίζω να το υχαριστιέσαι πάνω απ'όλα! :wooi2:
Dec 31 2011 01:25
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

Και εγώ :3 Κάνω και καλή rl αναπαράσταση ( or people who really love me say so) XD
Dec 31 2011 01:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

:3 είναι από τα πιο αξιαγάπητα emoticons αυτό που χρησιμοποίησες εδώ. Το λατρεύω :wooi2:
Dec 31 2011 01:18
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

Α εντάξει τότε :wooi2:
Dec 31 2011 01:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

ΑΑΑ! Μην αντιδράς έτσι, για καλό το πα! Το κέρβερος πήγαινε στο pun που χες κάνει για το τρικέφαλο σώμα σου μες στο παιχνίδι!
Dec 31 2011 01:03
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

:nanana::nanana::nanana:
Dec 31 2011 01:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Η mono μας βρίσκει και μας διαφωτίζει ωσάν παλιός GM που έχει τα ψωμιά του...! Ω τι Κέρβερος! :3
Dec 31 2011 01:00
Photo

zennith666 → mono

Fair enough.Thank you for feeding my WCS(weird curiosity syndrome).
Dec 31 2011 00:42
Photo

mono → zennith666

Κοίτα είμαι από την Κύπρο οπότε λογικό να πηγαινοέρχομαι. Τώρα τα ταξίδια είναι απλά κάτι που αγαπάω. Ξεκίνησα από μικρή με τον πατέρα μου με τον οποίο έχω πάει και τα περισσότερα και πιο μετά μάζευα λεφτά και πήγαινα με φίλους (low budget of course) :P
Dec 31 2011 00:29
Photo

zennith666 → mono

Θα φανεί λίγο περίεργο αλλά έχω τρελή περιέργεια να μάθω τον λόγο για τον οποίο ταξιδεύεις τόσο...Κάποιο άθλημα που σε πάει εξωτερικό μήπως ή κάτι παρόμοιο?? Πες μου γιατί θα σκάσω!!!! Έκτως άμα είναι τόσο προσωπικό θα δείξω κατανόηση και θα κάνω boom!!!
Dec 31 2011 00:15
Photo

monoKai

Σόρυ που ανακατεύομαι ( :P ) αλλά είδα που είπες στην FAI ότι απαγορευεται οι δολοφόνοι να μιλάνε μεταξύ τους αν έχουν πεθάνει και δεν είναι ακριβώς έτσι. Στα πρώτα δύο παιχνίδια που ήμουν δολοφόνος μιλούσαμε κανονικά όλοι εκτός παιχνιδιού και καταστρώναμε σχέδια ακόμα και αν κάποιος είχε "πεθάνει". Τότε δεν υπήρχε τέτοιος κανόνας. Πέρυσι που ήμουν GM πάλι δεν είχαμε διευκρινήσει κάποιο τέτοιο κανόνα. Κάποια μέλη αν θυμάμαι καλά είχανε πρόβλημα με αυτό αλλά έκρινα σαν GM ότι εφόσον στα προηγούμενα παιχνίδια το παίζαμε ετσι πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα. Τώρα για φέτος εκτός και αν όντως ειπώθηκε εξαρχής ότι οι νεκροί δολοφόνοι δεν ξαναεπικοινωνούν με τους ζωντανούς πάλι δεν νομίζω να ισχύει τέτοιος κανόνας. Για να μην χαλιόμαστε τζάμπα στο λέω όχι ότι κάνω παρατήρηση ή κάτι τέτοιο :P
Dec 30 2011 21:05
Photo

Kennymono

:rolleyes:
Dec 30 2011 15:37
Photo

monoKenny

Είσαι τόσο γλυκούλης μωρέ. Αχ δεν μπορώ γούτσου γούτσου... Ελπίζω να μην κατάλαβε κανείς ότι είμαι δολοφόνος. Νομίζω το πουλήσαμε ωραία με την πιου πιου. edit Αχ μπερδεύτηκα νόμιζα ότι έστελνα pm. Τώρα θα το είδανε ε?
Dec 30 2011 15:07
Photo

Fandom → mono

Dear assasin No9 u can order now ur own [URL="http://www.swordsofmight.com/ninjashurikenset.aspx"]set[/URL] .
Dec 30 2011 04:28
Photo

OdyMonaxos → mono

Είσαι το απόλυτο είδωλο του φόρουμ. Είσαι ο έρωτας του λαού. Δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις τα ραβασάκια των θαυμαστών. ΣΒΗΝΕ!!!!!
Dec 29 2011 22:33