Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoFingolfin

Χρόνια Πολλά!!! Ό,τι επιθυμείς για τη γιορτή σου, υγεία, ευτυχία και τα λοιπά :P
Dec 28 2011 13:45
Photo

mono → Warchief

Το πιο hipster θα ήταν να πεις ότι σε αυτό το χωριό έγιναν για μερικές μέρες τα γυρίσματα από την ταινία του Ken Loach "Land and freedom" αλλά δεν το ξέρει κανείς :P
Dec 24 2011 10:30
Photo

Warchief → mono

μερικώς αλλά οι έλληνες χίπστερς είναι και ισπανιστές και αυτό τους καθορίζει έπρεπε να γράψω ότι ψήνω διακοπές σε κάποιο obscure χωριό της ισπανίας
Dec 24 2011 10:00
Photo

mono → Warchief

[QUOTE=Warchief;550059]Θα κοιτάω μελαγχολικά το χιόνι από το παράθυρο, ενώ πίνω γαλλικό και στρίβω τσιγάρο, φορώντας εννοείται τα σταράκια μου. Μετά θα βάλω τον κολλητό να με βγάλει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία. Ίσως γράψω τίποτα πάνω της με Helvetica, όπως "Winter is Coming", "White Christmas", ή "Melancholy" (όλα ειρωνικά).[/QUOTE] Reminded me of [URL="http://www.youtube.com/watch?v=nyqarEWn4yI&feature=related"]this[/URL] :P
Dec 23 2011 20:55
Photo

monoAnelis

lol
Dec 22 2011 15:49
Photo

Anelismono

Ε μιας που το έχεις αυτό το site δεν το χρησιμοποιείς συχνότερα να γλιτώσουν κ εμάς τα αυτάκια μας;! <3 Είδαμε το In Bruges btw....!
Dec 21 2011 19:22
Photo

monoAnelis

[url]http://www.metacafe.com/watch/2397164/english_pronunciation_hiatus_248/[/url] Χα-ι-ε-τους ~mwahahahahaha
Dec 20 2011 17:01
Photo

OdyMonaxos → mono

mono has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. Είσαι και δημοφιλής!!!! Σβήνε!!!! Πατάτες και τασκεμπάπ η θεματολογία.
Dec 20 2011 08:41
Photo

Warchief → mono

επίκληση στην αυθεντία (Κανάκης) ;)
Dec 19 2011 11:16
Photo

mono → Warchief

[QUOTE]Kαι αν δεν σε έπεισαν τα παιδιά, δες [URL="http://www.youtube.com/watch?v=nVAa9os67JE"]εδώ[/URL] ;)[/QUOTE] I see what you did there :P
Dec 19 2011 11:15
Photo

matassos → mono

ξαναδειλωνω αθωος και σου στελνω προσωπικο μηνυμα τι ζητησα απο τον prince, δες τι εκανε και κρινε
Dec 18 2011 12:51
Photo

mono → matassos

Την ιστορία που εσύ ζήτησες να πει και αυτός λανθασμένα είπε. [quote]''Μπορει να ημουν ενας αχρηστος που τοσες μερες βαδιζα στα κουτουρου και δεν καταφερνε ν ανακαλυψει κανεναν ενοχο, και την μερα που ανακαλυψα την ενοχη του kuroko να πεθανα πριν προλαβω να τον ξεσκεπασω[/quote]Αγάπη μου μην παίζεις με τη νοημοσύνη μου. Από δω συνάγεται ξεκάθαρα ότι είχες βρει μόνο έναν. Έτσι όμως χαλάτε το παιχνίδι των δολοφόνων που περίμεναν κάποιοι να την πέσουν στην Mariya επειδή νομίζουν ότι την είχες βρει και την είπες πριν πεθάνεις και χαλάει και το παιχνίδι των αθώων καθώς χάνουν την χαρά της ανακάλυψης. Δεν είναι ότι μου χάλασες εμένα κάποιο επειχείρημα. Εγώ από τον προηγούμενο γύρο έλεγα ότι δεν είχες βρει την Mariya. Είναι ότι κάνατε κάτι εκτός κανόνων αποκαλύπτοντας μια πληροφορία που δεν έπρεπε. Εμπάσει περιπτώσει ό,τι έγινε, έγινε. Δεν πιστεύω ότι κάνατε κάτι επίτηδες.
Dec 18 2011 12:31
Photo

matassos → mono

ο ιδιος ο αφηγητης το καρφωσε αυτο πριν απο μενα με την ιστορια του φαντασματος.. edit ασε που λεω σαφεστατα "μολις βρηκα δολοφωνο" δεν λεω τιποτα για 1 δολοφονο κλπ.. τεσπα μικρης σημασιας, καταλαβαινω τι θες να πεις και σορυ αν σου χαλασα καποιο επιχειρημα..
Dec 18 2011 03:58
Photo

mono → matassos

Ότι είχες βρει μόνο τον Fandom. Τέσπα βαριέμαι να σου εξηγώ τώρα γιατί αυτό ήταν λάθος. Αν δεν το καταλαβαίνεις μόνος σου 8α σου εξηγήσω αύριο.
Dec 18 2011 03:50
Photo

matassos → mono

τι πληροφορια εδωσα? (μιλαω για το παλερμο)
Dec 18 2011 03:48