Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
mono → Tea-chan
Τόσα χρόνια παλεύω για μια ροζ μπάρα, συμβιβάστηκα με την πράσινη :hahaha:
Ιαν 24 2012 00:01
Tea-chan → mono
Σου πάει το πράσινο, δεσποινάριο! Άντε συγχαρητήρια και καλά κουράγια!
Ιαν 23 2012 23:58
OdyMonaxos → mono
Να 'μαστε καλοί μαζί σου; Αύριο πάω στο φαρμακείο για ταλκ και βαζελίνη!!!
(Θα σου κάνω ένα δερματάκι όνειρο!!!)
Ιαν 23 2012 23:38
OdyMonaxos → mono
Ε ντάξει. Μοναχός είμαι, μπορώ να ανοίξω σχεδόν τα πάντα, πέρα από explicit material φυσικά.
Ιαν 22 2012 02:59
mono → OdyMonaxos
Ευτυχώς που το άνοιξε κάποιος και δεν πήγε στράφι ο σουρεαλισμός XD
Ιαν 22 2012 02:51
OdyMonaxos → mono
Τι έκανες ρε μορφή;;; Έδωσες στον [B]Osama bin Laden[/B] link για το site του [B]FBI[/B] ;;;!!!!
Ιαν 22 2012 02:48
iristella → mono
[YOUTUBE]Zbt2hnHE_80[/YOUTUBE]
Tsssoooo cute.
[spoiler] άμα δεν είχε και το ενοχλητικό μωρό στη μέση.../oldhabits die hard[/spoiler]
Ιαν 21 2012 14:01
OdyMonaxos → mono
Μάντεψε ποιο από τα 2 φύλα διαμαρτύρεται κυρίως για τον αγοραίο έρωτα.
Ιαν 16 2012 01:20
OdyMonaxos → mono
Πέρνα τότε κι από ΄δω, σου εγγυώμαι πως θα σ' αρέσει πάρα πολύ. Άλλα δεν σου λέω, θα τ' ανακαλύψεις όποτε έρθεις. Πάρε άνετα παπούτσια, θα τα χρειαστείς.
Αυτό που έφαγες λέγεται ντονέρ και ποτέ μην το ξανακάνεις. Έχεις τον κίνδυνο του κακού μαγαζιού και τόσους που πουλάνε λουκάνικα, σνίτσελ στο ζέμμελ (το 'χω δει...) και άλλα πολλά.
Ιαν 15 2012 21:18
mono → OdyMonaxos
Έφαγα από μια τούρκικη καντίνα κάτι σαν γύρο και με πήγε γ@μιώντας. Μου άρεσε περισσότερο το παλιό Βερολίνο με τα παραδοσιακά κτήρια για να είμαι ειλικρινής χωρίς να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το σύγχρονο design. Μου άρεσαν τα πάρκα πολύ και το πράσινο, ο πολιτισμός του κόσμου στο δρόμο, η ιστορία που απέπνεε η πόλη... Μέναμε δίπλα σε μια γνωστή κατάληψη που την είχε και ο οδηγός και κάναν προβολές, παζάρια και διάφορα άλλα. Γνωρίσαμε τυχαία και κάτι Έλληνες που την ώρα που βγαίναμε από ένα club μας κάναν "φεύγετε κορίτσια?" χωρίς να ξέρουν ότι είμαστε Ελληνίδες και όταν τους απαντήσαμε μείνανε λίγο XD. Αυτοί σπούδαζαν εκεί και μας γύρισαν σε διάφορα μέρη...Πήγαμε σε γκαλερι, μουσεία χαμός. Γενικά ήταν φοβερή εμπειρία αν εξαιρέσεις το γύρο του θανάτου :P
Ιαν 15 2012 21:05
OdyMonaxos → mono
Σ' άρεσε το πιο μοντέρνο ατσαλόγυαλο της Potzdamer, το πιο παλιό παραδοσιακό δυτικό ή το ανατολικό με τα κουτιά; Τι έφαγες και σε πείραξε; Currywurst; Με ή χωρίς πέτσα; :P
Ιαν 15 2012 20:49

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται