Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelismono

[url]http://itthing.com/twilight-almost-cost-me-my-wife-and-my-life[/url] [url]http://www.flickchart.com[/url] muthfucka!
Dec 17 2011 21:22
Photo

mono → Botsun

Σιγά καλέ. Δεν τρέχει τίποτα. Απλά το έγραψα για να φαίνεται γιατί σε λέω άσχετο και να μην είμαι η τρελή που γράφει ό,τι ναναι XD
Dec 09 2011 15:41
Photo

Botsun → mono

Συγγνώμη που σου χάλασα το rp ! :nanana:
Dec 09 2011 15:35
Photo

OdyMonaxos → mono

Σοβαρός δηλαδή. Στο μεταξύ, επειδή τα ΜΜΕ είναι ο τομέας μου, μου 'ρχεται να τον πιάσω για καμιά συνέντευξη να δω τι πιάνουν αυτά που κάνουμε στη σχολή.
Dec 06 2011 23:04
Photo

Kamen Tantei Zura → mono

Ναι το σκέφτηκα αργότερα. Δεν είμαι moderator γιατί να σβήσω το ποστ μου. Σκέφτηκα ότι αφού απάντησα στον matasso, ο ίδιος θα το συνέχιζε και θα πεταγόντουσαν και άλλοι. Και έτσι θα γινόταν χαμός και θα μας βρίζανε. Ναι, φυσικά και έγραψα το ευκόλως εννοούμενο, δεν τους το υπέδειξα το αυτό είναι το σωστό, το υπενθύμισα. Φυσικά πιάνει η μπάλα και εμένα. Συν το ότι θα πεταγόντουσαν και θα κράζανε και τον Kaiser χωρίς λόγο.
Dec 06 2011 21:38
Photo

mono → Kamen Tantei Zura

Από τη στιγμή που πόσταρες εσύ δεν είναι σωστό να λες στους άλλους να μην κάνουν το ίδιο. Είναι απλά πατροναριστικό και δεν έχει κανένα νόημα. Εννοείται ότι ο Tragic θα κάνει αυτό που θεωρεί και είναι σωστό.
Dec 06 2011 21:32
Photo

Kamen Tantei Zura → mono

Απλά δικαιολόγησα το παιδί γιατί είχε διαφορά μόνο ένα λεπτό. Άσε που έτσι και αλλιώς ο Tenshi θα βγει έτσι και αλλιώς. Απλά το είπα γιατί αφού έγραψα εγώ να μην συνεχίσουν και άλλοι.
Dec 06 2011 21:25
Photo

Night Wizard Sealmono

Δεν το είδες όλο;
Dec 03 2011 02:07
Photo

monoNight Wizard Seal

Καλέ τι μου λες τώρα...Το άφησα πάνω στο μισάωρο...Δεν άντεχα να δω πιο κάτω, αισθανόμουν να μαυρίζει η ψυχή μου και να χάνονται η ομορφιά, η αγάπη και η ευτυχία από τον κόσμο :sadist:
Dec 02 2011 17:58
Photo

Night Wizard Sealmono

:P Το είδα με τον αδερφό μου. [B]Μόλις[/B] τελείωσε και μπήκαν τα credits αρχίζω να κλαίω. Ανοίγει το φως ο αδερφός μου με βλέπει, το κλασικό του βλέμμα στα μάτια, κάθεται στην καρέκλα και λέει ότι ήταν όντως βαριά ταινία. :hihi2: Τη σκέφτομαι και στεναχωριέμαι. Εν τω μεταξύ, σε ταινίες με κανονικούς ανθρώπους δεν έχω κλάψει ποτέ, μόνο στα κινούμενα κλαίω :P Τι πράμα είναι αυτό...
Dec 02 2011 15:22
Photo

monoNight Wizard Seal

Συλληπτήρια...
Dec 02 2011 15:05