Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → Zoro

εεεεε με παρεξηγησες:p τα περι σεντονιου δεν ηταν μομφη αλλα μαλλον το πα για να το ακουσω εγω που εχω μια ταση να μακρυγορω ανελεητα...γουσταρω τρελα που εχετε επιχειρηματολογια και την αναλυετε(αν ειδες νομικη σπουδαζω οποτε καταλαβαινεις...χεχε)στανταρ θα τα ξαναπουμε στο συγκεκριμενο thread γιατι ολο αυτο το θα σκοτωνα τον ενα και θα σκοτωνα τον αλλο εχει αρχισει να μου τη βαραει αγρια!σου κανω και friend req να τα λεμε...
Aug 27 2008 18:21
Photo

Zoro → mono

Χεχε βλεπω κι εσυ Death Note fan! Διαβασα το post σου στο "τι θα καναμε αν ειχαμε ενα Death Note" και μπορω να πω οτι μ'αρεσε γιατι ηταν συντομη και περιεκτικη;) Αλλα το μονο μου παραπονο ειναι οτι ειπες "λοιπον,για να μην αφησω κι εγω ενα σεντονακι"....εε βασικα εγω συντομα ετοιμαζομαι να αφησω ενα και οπως ειδες εχουμε ηδη ατομο που αφηνει συνεχως{iristella,η ανταγωνιστρια μου στο thread:P},αρα εγω λεω να πληθινουμε λιγακι...ασε κι εσυ το μεριδιο σου λοιπον!!:hihi2: Ευχομαι να τα ξαναπουμε στο thread εκεινο;)
Aug 27 2008 15:29
Photo

anime-dono → mono

ο gomen my mistake πρεπει να εκλεισα την σελιδα πριν τελιωσει το φορτομα οταν πατησα befriend anyway ολα οκ.
Aug 27 2008 11:59
Photo

mono → anime-dono

hey!!!!λοιπον still δεν ειδα req οποτε πηρα την πρωτοβουλια και σε εκανα req εγω...:p cya around!
Aug 27 2008 11:02
Photo

anime-dono → mono

Δεξια πανω ,κατω απο το Arcade πρεπει να σου εχει ενα μυνημα Your Notification η καπως ετσι δεν θημαμε πως ειναι πατα το και πηγαινε στην τονισμενη προταση Friend request μετα θα σε βγαλει σε ενα παραθυρο με το avatar μου τσεκαρε οτι κουτακι δεις και πατα save changes και νομιζω οτι εισαι ok . Τελος παντων αν και δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να ειμαι τοσο αναλυτικος ελπιζω να βοηθησα. :bike: Οσο για τα ονειρα μην ανυσηχεις ολοι μας λιγο πολυ το παθενουμε καποιες φορες ειδικα αμα βγαλεις μονορουφι:roar: μια μεγαλη σειρα και μετα πας για υπνο:gn2:.
Aug 27 2008 09:34
Photo

mono → anime-dono

hey!!ευχαριστω για το req αν και να σου πω την αληθεια δε βλεπω κατι ουτε πως να σε κανω accept...Ενταξει θα τα μαθω που θα παει...εγω για να πω την αληθεια παντα μου αρεσαν τα anime αλλα εβλεπα περιστασιακα και ειπα ναρθω εδω να ξεστραβωθω αλλα εχω παθει ενα κατι με τον καταιγισμο πληροφοριων και εχω καταληξει να βλεπω ονειρα στα ιαπωνικα:p
Aug 27 2008 01:14
Photo

anime-dono → mono

:hi:Υo σου εκανα friend reguest .Καλωσορισες :congrats:στην μεγαλη μας παρεα και ελπιζω να σου αρεσει. Anyway yorosiku :ureshii:(nice to meet you). Αν θες τιποτα feel free να με ρωτησεις:hero: , αν και δεν ειμαι πολυ παλιος στο forum εχω κλησει 4 χρονια ως anime fun και εχω αρκετες σειρες στην κατοχη μου.
Aug 26 2008 23:11