Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → OdyMonaxos

Μόνο Βερολίνο έχω πάει και μου άρεσε πάρα πολύ. Ειδικά με αυτά τα ροζουλί τηλέφωνα στους δρόμους ξετρελάθηκα :hihi2: Υπέροχο το Βερολίνο αν εξαιρέσεις την τροφική δηλητηρίαση που έπαθα. Αυτά παθαίνεις όταν τρως από πλανόδιους :P
Jan 15 2012 20:45
Photo

OdyMonaxos → mono

Ξέχασα να πω πως, φυσικά και ενδιαφέρομαι για τα ταξιδιωτικά. Πες όσα θες όποτε θες. Από δώ έχεις περάσει καθόλου; (Τώρα κάνει και απευθείας από Αθήνα και η Air China :P )
Jan 15 2012 20:40
Photo

Black Kaiser → mono

Δεν σε συγχωρώ. Θα φτιάξω ένα κάδρο με το avatar σου και θα του ρίχνω βελάκια κάθε πρωί.:hahaha: Όπως είπα και στο thread, δεν γίνεται να κρατάμε κακίες για ένα παιχνίδι. Δεν κρατάω ούτε σε εσένα ούτε στη FAI η οποία μάλιστα έκανε καλοπροαίρετα ό,τι εκανε.
Jan 14 2012 18:19
Photo

OdyMonaxos → mono

Κοίτα, καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά αν έμπαιναν πολλοί τρίτοι θα το κάναμε ροντέο. Φαντάσου το ίδιο με 5 άτομα από κάθε παράταξη. Δεν είναι και κανά μεσανατολικό το ζήτημα, μπορούμε να μην δώσουμε σημασία για να σταματήσει η κάθε γκρίνια.
Jan 14 2012 15:32
Photo

Black Kaiser → mono

[QUOTE=mono;555078]Hidoi :blingeye2::nanana: [/QUOTE] :P To γεγονός και μόνο ότι είχες παίξει δύο φορές δολοφόνος ήταν full-κίνητρο για εμένα. Τραγική ειρωνία, με έβγαλες εσύ.
Jan 14 2012 12:30
Photo

mono → OdyMonaxos

Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια στο thread αλλά έχεις άδικο για το "ξεμάλλιασμα". Βέβαια δεν έχεις δει ξεκατίνιασμα εδώ μέσα για να το θεωρείς αυτό ξεμάλλιασμα :P Από κει και πέρα είναι θέμα αρχής κατά τη γνώμη μου. Δεν γίνεται κάποιος να ρίχνει λάσπη και να τον αφήνεις ανενόχλητο. Και σχετικά με αυτά που έλεγε η πίου-πίου και λίγα της είπαν. Είναι πολύ άσχημο να κατηγορείς κάποιον επειδή έχασες και μετά να το παίζεις και γ@μάτος και κουλ τυπάκι. Είναι θέμα νοοτροπίας. Προσωπικά κρατιόμουν με νύχια και με δόντια αλλά κάπου ακόμα και αυτούς που το βλέπουν από την απέξω τους κουράζουν και τους ενοχλούν τέτοιες συμπεριφορές. Η αντίκρουση λάσπης με επιχείρηματα στα δικά μου βιβλία δεν είναι ξεμάλλιασμα πάντως :P Όσο για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες έγραψα δύο τρία πράγματα στο thread για την καλύτερη χώρα αλλά αλλά θα επανέλθω αν ενδιαφέρεσαι.
Jan 14 2012 12:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Ωωωωωωωωωωω, τι γλυκούλι!
Jan 13 2012 21:27
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

Θυμάμαι το κακό είχε ξεκινήσει με [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVQPVwwDlBs"]αυτό[/URL] το βιντεάκι στο youtube... Είχα πάθει παροξυσμό μητρότητας :hihi2:
Jan 13 2012 21:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Ε, μότο μότο αλλά κάποιο λόγο είχε να γίνει κι αυτό. Η μητρότητα σου χτυπάει την πόρτα, μουάχαχα! Αλλά σε καταλαβαίνω. Σκάτα όλα οπότε...σε κόβει λίγο την φόρα.
Jan 13 2012 21:01
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

XAXAXAXAXAXA Ήταν το μότο μου εκείνη την περίοδο. Αλλά μην νομίζεις ακόμα θέλω :P Απλά σκέφτομαι σε τι κόσμο θα το φέρω και μου κόβεται η όρεξη XD
Jan 13 2012 20:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

[QUOTE=mono;464080]Μπα σε καλό σας με τα φιλοσοφικά threads αυτές τις μέρες...Αλλά θα σας τη σκάσω γιατί εγώ το έχω έτοιμο...[SPOILER][B][COLOR=Magenta][SIZE=7][FONT=Comic Sans MS]ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ!!!![/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE] Wow! Τώρα το είδα αυτό! xD Μην ανησυχείς, θα έρθει κι αυτό...τη στιγμή που θα σου έχει φύγει η όρεξη.
Jan 13 2012 20:55
Photo

monoHazuki

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kIkSyYr3Bqo[/youtube]
Jan 10 2012 17:45
Photo

monoKai

Εντάξει είπαμε να συμβουλεύουν μιας και είναι δύσκολος ο ρόλος όχι να υπαγορεύουν κιόλας τα posts :P Τέσπα άλλαξε ο χρόνος, lets leave this shit behind XD Καλή Χρονιά και ό,τι επιθυμείς :3
Jan 01 2012 14:26
Photo

Kaimono

Καλή χρονιά κατ' αρχήν και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Η αλήθεια είναι πως δεν μου φαίνεται λογικό. Αν είναι ποιο το νόημα να τους σκοτώνουν δηλαδή. Άλλο να μιλάνε γενικότερα και άλλο οι "πεθαμένοι" να παίρνουν αποφάσεις η να παίζουν στη θέση άλλο. Νομίζω πως παραγίνεται το κακό μετά. Από αυτήν την άποψη να βάλουμε και τους επιθεωρητές να επικοινωνούν κατευθείαν με τους αθώους που βρίσκουν ή τους αθώους να μιλάνε με ζωντανούς αφού πεθάνουν. Well, το τελευταίο γίνεται κανονικότατα όπως βλέπω πάντως και αυτή τη χρονιά. Πετάει η ομάδα. Αν δεν ισχύει ο κανόνας πάντως, οκ. Δεν μπορώ να πω κάτι.
Jan 01 2012 10:56
Photo

Fingolfinmono

Σ' ευχαριστώ αν και καθυστερημένα. Ήμουν διακοπές και χθες γύρισα. Καλή χρονιά με υγεία και πολλά anime!!!!!
Jan 01 2012 00:50