Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Robin → Zoro

LOOOL o, ti kai na peis Zoro-kun, exeis dikio ^^ Nai, h alhtheia einai oti den exw postarei katholou :P Kai den xerw pote tha to kanw XD Thn sig thn exw etoimh pantws ;) Mia xara ola, phga Athina, gyrisa TT kai oi goneis exoun mpei sth 8esh tous, fear not ;P
Νοέ 22 2008 17:24
Φωτογραφία

Robin → SUPER SAIYAN

Nai, exei kapoia problhmatakia akoma, alla elpizw syntoma na lhxei ayto! Ti tha kaneis to s-k???
Νοέ 22 2008 17:21
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Όλα καλά ρόμπιν-σουάν,όντως πέρασαν αιώνες από την τελευταία φορά που τα παμε! Αλλά κι εσύ....δεν μπαίνεις και κάθολου εδώ να σε "δουμε",ούτε postarεις τπτ....και η sig που χαμε πει?:smokingg: Zolo-kun is angry[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/3869/tskea1.gif[/IMG] (kiddin kiddin ofc:nanana:) Υποχρεώσεις υποθέτω ε? Πως πανε οι σειρές?Οι γονείς πάλι περιοριστικοί?:orly:
Νοέ 19 2008 17:29
Φωτογραφία

SUPER SAIYAN → Robin

lol!!!kai ego simera ekana log in...dn perimena na epanelthei to site akoma!!geia kai apo do loipon! :)
Νοέ 17 2008 03:14
Φωτογραφία

Robin → SUPER SAIYAN

Geia kai apo dw ^^ Epitelous xanaekana log in LOL
Νοέ 17 2008 02:08
Φωτογραφία

Robin → Zoro

Επιτέλους κατάφερα να ξαναμπώ!!! Πώς είσαι Zoro-kun?? ^^
Νοέ 17 2008 02:07
Φωτογραφία

SUPER SAIYAN → Robin

geia sou robin!!apoti katalaba eisai melos stin ellines nakama!!(elpizo na min kano lathos)kai ego eimai!!(rimobombistis) ta leme!
Οκτ 25 2008 16:14
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Θενξ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω,καλά να περνάς κι εσύ,όσες στραβές κι αν σου τύχουν στην ζωή:ureshii: Οποτε χρειαστείς κάτι(συμβουλές,help) just ask. Θα τα πούμε:gotit:
Οκτ 22 2008 17:08
Φωτογραφία

Robin → Zoro

Χαχαχα καλόοοοο!!!! Άσε βρε, βαρέθηκα πια! Είσαι πολύ γλυκός, σ'ευχαριστώ πολύ Zoro-kun!! Φιλιά και να περνάς καλά, ε? ^__^
Οκτ 22 2008 13:27
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Άστα Robin-chan,2 πράγματα είναι άπειρα,το σύμπαν και τα anime,και για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος:P Κατάλαβα,κι εσύ πρόβληματα δλδ,χεχε και ποιός δεν έχει πια στις μέρες μας....deal with them;) Ότι χρειαστείς πάντως για να βρεις κάποιο anime ή γενικά κάποια βοήθεια,όποτε θέλεις έλα ρώτα με,έχω μια α πείρα σε net thingies! Καλή Συνέχεια και σε σένα λοιπόν,θα τα πούμε:byejg9:
Οκτ 18 2008 01:47
Φωτογραφία

Robin → Zoro

Αυτό έλειπε, να σε ξεχάσω κιόλας!! Μα τα ongoing anime που βλέπω είναι πάνω από δέκα, προσπαθώ να προχωρήσω και κάποια μεγάλα παλιά, κλάφτα :if:Αυτή είναι η μεγάλη μου ντροπή, με το ζόρι έχω κατεβάσει μερικά στο pc, τα βλέπω πάντα online, βιάαααααααζομαι :hahaha: Θα το έχω υπόψην μου όμως, thnx Zoro-kun ^^ Άσε, άσε, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο :cry5: γι'αυτό περιμένω και δε σου ζητάω κι εσένα msn ακόμα :D Να περνάς καλά κι εσύ και καλό weekend ^__^
Οκτ 17 2008 22:53
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Μην ανησυχείς,το ότι με θυμήκες ήταν αρκτετό *hugs back*;) Σε ποια ongoings αναφέρεσαι btw,one piece/naruto??? Kαταλαβαίνω για το νετ,είναι κι αυτό ένα πρόβλημα,θα μπορούσες να γραφτείς σε κάποιες από τις αλυσίδες του site αν ήθελες πάντως,για να παίρνεις έτοιμα τα DVDs με τα επειδόδια και να πρέπει απλά να τα αντιγράψεις...καλό είναι να ενημερωθείς αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο:) όσο για το chat,όπως είπα,δεν ήμουν,αλλά τώρα πια με τόσα άτομα που γνώρησα εδώ στο forum ανοίχτηκα αρκετά! Αυτά βασικά robin-chan,καλή συνέχεια σε όλα εύχομαι...θα τα πούμε μόλις ξαναμπείς ^_^
Οκτ 14 2008 05:10
Φωτογραφία

Robin → Zoro

Kala, eimai aparadekthhhh TT Ti kaneis Zoro-kun? *hugs* (kalopiasma XD) ASE, ASE, niwthw foberes typseis pou de blepw TT Paleyw twra na teleiwsw ta ongoing ones toulaxiston :P To net mou de bohthaei katholou, prepei na sou pw >.> Den eisai typos tou chat? o.O Pragmatika de sou fainetai :D Soz twra, alla I love Naruto <3 too XD XD XD HAVE FUN!!!!
Οκτ 13 2008 12:36
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Χεχε δεν πειραζει,μου αρκει που ακουγεσε που και που^^παντως ναι ασε,πολυ καταθλιψη τελευταια...απο τοτε που ανακαλυψα των κοσμο των ανιμε εχω δυσκολια να συγκεντρωθω στα μαθηματα:if:δεν το χα ξαναπαθει τοσο πολυ ουτε με τις ταινιες Τ_Τ Βλεπω παντως πως παρατησες τα ανιμε,τοσα λιγα που βλεπεις XPP κι εγω τα ιδια με το msn παντως..δεν ημουν ποτε τυπος του chatting αλλα τελευταια ανοιχτηκα πολυ:) Ευχαριστω για τις ευχες λοιπον,ευχομαι κι εσενα τα ιδια:Blissfull: GK is indeed back,αν και narutard πια[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/deadga6.gif[/IMG]:deadga6: [τελικα με κολλησες με αυτον τον τροπο γραφηςXDD]
Σεπ 30 2008 12:30
Φωτογραφία

Robin → Zoro

Hi Hi Zoro-kun ^^ Απαράδεκτη, τόσες μέρες να σου απαντήσω...? ΤΤ Τουλάχιστον έχεις ίντερνετ πάλι... σε αντίθεση με μένα, που συνήθως ΔΕΝ αυτόν τον καιρό, κλαψ :( Έχω μόνο δουλειά και τολμώ να πω ότι το διασκεδάζω αρκετά τελευταία, ανακάλυψα τη χαρά του wireless και τραβολογάω τον κολλητό μου, προσπαθώ να τον πορώσω με το νετ και τα anime ΧD Oύτε εγώ βλέπω πολύ τώρα, άσε, κατάθλιψη :deadga6: Βλέπω όμως 20 σειρές, θέλεις αλήθεια να στις γράψω εδώ? :hahaha: Για το χρόνο... αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ, αλήθεια! LOL Να σου πω, μάλλον πολυμιλάω στο msn τελευταία, βρήκα πολλούς Έλληνες anime lovers και πορώθηκα :P Nα είσαι καλά και να προσέχεις και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και καλά ξεμπερδέματα ;) Υ.Γ. Ο GK μας is back, I believe ^^
Σεπ 30 2008 11:06