Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin

Rooobiiinnn-chhaaannn :wooi2:, no time those days, λες και δεν με χάρηκες όλη την περίοδo πιο πριν. ;b Cya soon λοιπόν, ειδικά σαν επιστρέψω στα... γκούχ, καθήκοντα! ;) ... καλή επιστροφή κι εσένα στην 2η πατρίδα... η αλλεργία μου στους γονείς ευτυχώς είναι μεταδοτική! XD
Apr 26 2009 17:08
Photo

Robin → Zoro

Zoro-kuuuuuuun :P Τι θα γίνει, θα κάτσεις και λίγο μέσα να τα πούμε??:erk: Όλο βόλτες μου είσαι τώρα, στην πατρίδα :orly: Αστειεύομαι βρε, βγες, ΒΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!! Θα τα πούμε αργότερα, ματς ματς :)
Apr 25 2009 14:23
Photo

Zoro → Robin

: lol : Πάνω που είχα αρχίσει να βαριέμαι,όποτε μπαίνεις με πετυχαίνεις μέσα Robin-kun.:P Δεν μπορώ να πω,δεν μπορώ,η εμπερία στην πρωτεύουσα ήταν πολύ καλή,όλους πρόλαβα να τους δω.;) Άντε ως την επόμενη φορά...αν και θα τα πούμε αρκετές φορές στο ενδιάμεσο βεβαίως βεβαίως.:wis:>x<
Mar 12 2009 15:38
Photo

Robin → Zoro

I hate McDonald's T__T Aλλά δε θα το λύσουμε αυτό τώρα, προς το παρόν καλό ταξίδι Zoro-kun, be safe ;)
Mar 12 2009 15:32
Photo

Zoro → Robin

Να 'σαι καλά Robin-chwaaann,φυσικά και αυτή είναι φώτο!!!:awww::wooi2: Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα κάποια στιγμή και όχι goodys πάλι indeed,μόνο mcd's.:nanana: :D
Mar 05 2009 12:41
Photo

Robin → Zoro

Αυτή είναι φωτόοοο Zoro-kun, έτσι, έτσι XD Άντε, άντε have fun tonight και τα λέμε από αύριο πάλι (δε θα ξαναπάμε Goodies, στ'oρκίζομαι loooooooooool) Mats!
Mar 04 2009 00:28
Photo

Robin → Zoro

Καλά, τρέλα η φωτό σου ^^ Και καλά, δες τι ώρα θυμήθηκα το μήνυμα.... >.> Θα σου γράψω ΤΩΡΑ!!! :D
Feb 17 2009 06:03
Photo

Zoro → Robin

Όποτε μπορείς/ευκαιρείς Robin-chan.;) Εγώ εδώ θα είμαι όλο αυτό το μήνα,δεν βιαζόμαστε...take your time(and spend it wisely xD). Τα λέμε σαν ξαναμπείς.^.^ ΥΓ:Τυχερή ήσουν,ήμουν στο pc,fastservice.:P
Feb 15 2009 14:36
Photo

Robin → Zoro

Wow Zoro-kun ^^ Θα σου απαντήσω αργότερα γτ τώρα φεύγω βιαστικά, οκ; Πολύ καλή σκέψη πάντως :) Cu later!! :wis:
Feb 15 2009 14:30
Photo

Robin → Zoro

Mη μου ανησυχείς για τέτοια πράγματα, δε χανόμαστε ^^ Αρκεί να τα πηγαίνεις καλά με τα μαθήματα και να γυρίσεις στα anime δριμύτερος ;) Νομίζω είμαι αρκετά wise τελευταία, μόνο που άφησα το Claymore για λίγο και πρέπει να το τελειώσω αύριο-μεθαύριο :wooi2: Καλή συνέχεια Zoro-kun *hugs and hugs*
Feb 06 2009 01:04
Photo

Zoro → Robin

Take Care too Robin-chwan then <333 *hugs* (αυτή τη φορά ξεχάστηκα να σου απαντήσω,μα τι τζέντλεμαν που είμαι τελικά xDD) Τα λέμε σαν ξαναμπείς κάποια στιγμή,be well & spend your time wisely.:wooi2:
Feb 01 2009 22:24
Photo

Robin → Zoro

Με την ησυχία σου Zoro-kun ;) E βέεεεεβαια, δε συγκρίνεται η Robin μας ^^ ΛΟΟΟΟΛ μου άρεσε αυτό με τις θεές :hahaha: Εντάξει, δεν αντέχω τη Nami με τπτ, πώς να την πω θεά, αλλά θα το αντέξω :wis: Άντε, άντε με τις εξεταστικές... πώς τα πας άραγε? :orly: Μάρτιος, ε?? :if: ΥΠΟΜΟΝΗ! Θα σε στενοχωρήσω, εγώ βλέπω πολύ τελευταία, άρχισα το Claymore χτες και έχω ΚΟΛΛΗΣΕΙ ήδη :nbleed: <---- όχι, δες emoticon!!! Take care Zoro-kun *kiss*
Jan 26 2009 19:38
Photo

Zoro → Robin

Άργησα να απαντήσω(βαριόμουν :P) αλλά ναι,κι εγώ υπέρ του Zoro x Robin είμαι...και η άλλη ξιφομάχος κάλη είναι άλλα σαν την Robin καμία:lovulovu: ...μακάρι να το έπαιρναν χαμπάρι και αυτοί,αλλά ο καθένας στον κόσμο του σε αυτή την σειρά:( (πως μπορείς να ταξιδεύεις σε ένα πλοίο καιρό στην θάλασσα,με 2 θεές μέσα και να κάνεις βλακείες όλη μέρα?:P) Έγω ξεκίνησα officially εξεταστική οπότε θα μπαίνω πιο λίγο αυτή την περίοδο,θα τα λέμε περιστασιακά όμως πιστεύω ;) Άντε να ρθει ο Μάρτης να ξεμπερδεύουμε,έχουμε και ανιμε να συνεχίσουμε:if:...καλή συνέχεια ρομπιν-τσαν...θα τα πούμε:byejg9:
Jan 18 2009 08:08
Photo

Robin → Zoro

Είχα δίκιο για τη σύζυγό σου :D Μπράβο, ΑΞΙΟΣ!!! Λέω να γράψω κι εγώ τπτ επιτέλους... θα σε ενημερώσω :) Πάντως μου ο Zoro και η Robin μου αρέσουν πάρα πολύ ^___^ :byejg9: 4 now!
Jan 10 2009 03:31
Photo

Robin → Zoro

Ααααα, άρα επέστρεψες στα... δύσκολα :bahhh: Είδες? Είδες?? LOL Σ'ευχαριστώ και θα δεις, θα σκίσεις ;) Υπομονή, θα περάσει το κακό (ξέρω ότι είναι ζόρικα εκεί)... Καλόοο, θα το κοιτάξω αμέσως, αν και μαντεύω ποια είναι :nbleed: <--- εσύ είσαι αυτός! Thaaaank u, φυσικά δε θα χαθούμε :) Spend my time wisely, μου άρεσε αυτό, δε μου το έχουν ξαναπεί :orly: I'll do my best then ^^ GOOD LUCK!!!
Jan 10 2009 03:16