Community Status Updates
Zoro → Robin
Σπουδάζω ιταλία,εκεί είμαι τώρα:P
(omg,καλά αυτό με τους αστερίσκους δεν το περίμενα καθόλου!...σε έσωσε το σύστημα xD)
Σ'ευχαριστώ για τις ευχές,εύχομαι κι εγώ να μου πάνε όλα καλά(δεν βλέπω την ώρα να τελειώσω!),όπως επίσης να σου πάνε όλα καλά!
Τυχερούλα,λίγα άτομα αυτή την περίοδο την γλιτώνουν από εξετάσεις,σε ζηλεύω Τ.Τ
Btw,τσέκαρε και το waifu/husbando claiming thread να δεις ποιά ζήτησα για γυναίκα xD
Καλά να περνάς λοιπόν,εσύ που μπορείς και είσαι ελεύθερη!
Θα τα λέμε που και που,δεν χανόμαστε!
Be well,spend your time wisely *hugs back* ;)
Jan 09 2009 10:37
Robin → Zoro
Είπα μόνο την αλήθεια ^^ Δεν έβαλα εγώ τους αστερίσκους, MWAHAHAHAHA XD Ναι, ναι, είμαστε σπάνιο είδος :tensai: Και πού είναι είναι αυτός ο τόπος, να τολμήσω να ρωτήσω;; Καλά, θα ρωτήσω τον Gk-kun LOL ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, είμαι σίγουρη ότι θα τα πας περίφημα ^^ Εγώ όχι μόνο δεν έχω εξετάσεις, αλλά έχω μόνο διακοπές για τον επόμενο μήνα, χιχι! Και φυσικά μπορούμε να μη χαθούμε, γτ έχω παντού accounts και πολλά πολλά messengers ;) Be safe Zoro-kun *hugs*
Jan 05 2009 17:14
Robin → GkLoc
Το εμεσενού, ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Να βρεις, να βρεις, αλλά μην αγχώνεσαι ^^ Εγώ θα σου γράφω στο γνωστό site, όπoυ είμαι και όλη μέρα ;) Cu later Gk-kun :drink:
Jan 05 2009 17:03
Zoro → Robin
:kawaii:omg,that sounded soooo good,arigatoooo:blush2:
Καιρό είχα να ακούσω τόσο καλά(αν μπορούμε να τα πούμε έτσι) λόγια,να σαι καλά xD
Για το ban μην ανυσηχείς,όχι μόνο έγραψες με ελληνικούς χαρακτήρες,αλλά έβαλες και αστερίσκους,οπότε νόου προμπ!
Και ανταποδίδω λοιπόν,αν και γνωριζόμαστε μόνο μέσω μερικών vms στο forum και τπτ άλλο,είσαι κι εσύ από τις πιο τρελοτάκου κοπέλες που ξέρω εδώ πέρα(όχι ότι ξέρω πολλές,σπανίζουν δυστυχώς ;_; )!
Εγώ φεύγω σε μερικές μέρες για τόπο σπουδών και αφήνω την πατρίδα,αλλά,αν και θα έχω εξετάσεις από δω και πέρα(μην μου το θυμίζεις T.T),θα φροντίσω να μην χαθούμε και να τα λέμε εδώ που και πού!
Καλά να περνάς και κουράγιο αν έχεις εξετάσεις κι εσύ...θα περάσουν!
[COLOR=Magenta][B]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/B][/COLOR] επίσης!τα λέμε!:Blissfull:
Jan 04 2009 03:34
GkLoc → Robin
Δίπλα ηθελα να πω Robin~Chwaaaan~~
Αλλα το εμεσενου δεν παλευεται...
Ευχαριστω για τις ευχες,επισης και μην ανυσηχεις,δεν θα χαθουμε,θα βρω καποιον τροπο,που θα παει^^
Jan 03 2009 21:25
Robin → GkLoc
Χεχε, δεν έπιασα τον τόνο, δίπλα ή διπλά θα τα πούμε? ;) 'Οπως και να'χει, όλα τα καλά του κόσμου να σου τύχουν αυτή τη χρονιά αγαπημένε μου Gk-kun ^^ Μας τη χάλασε το msn χτες, αλλά η προσπάθεια και μόνο αρκεί :3 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!
Jan 03 2009 14:59
Robin → Zoro
Αχ βρε Zoro, τα λόγια είναι περιττά... θα πω απλώς κτ που θέλω να σου πω απο τη μέρα που σε γνώρισα, κι ας φάω και ban (ζητάω κι εγώ συγγνώμη από το team προκαταβολικά, χεχε) ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ **** ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ^______^
Jan 03 2009 14:51
GkLoc → Robin
Kαλη Χρονια και σε εσενα Robin~Chwaaaaaan~~!
Θα τα πουμε και διπλα^^
Jan 02 2009 18:47
Zoro → Robin
Ορίστε και η εικονίτσα που υποσχέθηκα....βρήκα πρόσβαση σε pc ευτυχώς xD
[IMG]http://i152.photobucket.com/albums/s188/atatry/One_Piece_Color___Christmas_by_Plas.jpg[/IMG]
Καλή Χρονιά,τα λέμε σύντομα!
Jan 02 2009 05:12
Zoro → Robin
PC den vrika,alla eftyxos exo asirmato dyktio kai iphone sto spiti(to laptop akomi na gyrisei apo tis episkeves..mu leipeeeiii!!:unlucky::nanana:)...kai etsi anagastika gia mia fora tha grapso me greeklish,mias kai den exei greek to kinito(as me sigxorisei kai i team,simera einai kai special mera xD),exume kai leme loipon:
[B][COLOR=Magenta]HAPPY NEW YEAR[/COLOR][/B] ROBIN~CHWAAAN!!!
Efxomai na peraseis teleia tin imera su,mazi me ta agapimena su prosopa,na diaskedaseis...kai...makria apo to pc!(ki ego afto palevo...alla stin teliki kai na to thela den exo pc sto spiti!!!yohohoho,skull joke!!!:P ...an den to piases efkairia na proxoriseis ki allo to one piece xD)
Eikonitsa apo iphone dystixos den ginete na valo,elpizo alli mera na to katafero apo kana net :3
Afta,elpizo na ta pume sydoma loipon...have a wonderful new year!!!:wooi2:
*hugs back*
Dec 31 2008 20:00
Robin → Zoro
Na exeis pc parakalw :chigau: Kai mhn kourazesai xana gia mena, egw akoma de brhka kt kalo :nanana: HAPPY NEW YEAR ZORO-KUUUN *hugs*
Dec 31 2008 15:14
Robin → GkLoc
:orly:Kapoios den einai narutard anymore, souka souka XD Kai ti hlikia einai ayth sto profil sou?? *__* :deadga6: HAPPY NEW YEAR GK-KUUUUUUUUN ^____^
Dec 31 2008 15:09
Zoro → Robin
My Pleasure,[COLOR=magenta][B]Merry Xmas[/B] [/COLOR][COLOR=black]once again![/COLOR]
BB for [COLOR=black]now[/COLOR],να αναμένεις πρωτοχρονιάτικη!:tensai:
(αν δεν μείνω χωρίς pc :P)
Dec 27 2008 23:31
Robin → GkLoc
:wooi2:AAAAAA me enhmerwse!! Pou me eides terataki? :P OKE, se perimenw, GOOD LUCK!!!
Dec 27 2008 16:32
Robin → Zoro
YATTA!!!!! EYXARISTW GIA THN KARTOULA!!! TA SPAEI XDDDD MERRY X-MAS Agaphmene Zoro, tha frontisw na antapodwsw molis brw kt katallhlo :wooi2::byejg9: for now
Dec 27 2008 16:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed