Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GkLoc → Robin
Hi Robin~Chwaaaaan
Απλως ηθελα να σε εημεροσω οτι χαλασε το PC μου(Και αυτο),και ειμαι μεσα απ'το μεσαιωνικο Λαπτοπ μου,για αυτο δεν μπαινω καθολου εμεσενου,προσπαθω ομως να το φτιαξω απεγνωσμενα,οποτε μην ανυσηχεις,θα βρω καποιο τροπο...^^
Δεκ 27 2008 16:06
Zoro → Robin
Φυσικά ρομπιν-τσαν....καλά χριστούγεννα λοιπόν,αν και αργοπορημένα!
(sry αλλά δεν έχω πισι αυτές της μέρες...ούτε νετ xD)
[IMG]http://i132.photobucket.com/albums/q24/danileite/danimilk/One_piece___Merry_xmas_by_WeirdAlch.jpg[/IMG]
Καλά να περάσεις όπου κι αν είσαι και τα ξαναλέμε κάποια στιγμή λοιπόν...have fun!!!:drink:
Δεκ 26 2008 02:26
Robin → Zoro
Thnx ^___^ Ki esy na peraseis poly kala Zoro-kun kai tha ta poume syntoma, no matter what, etsi? ;) :)
Δεκ 22 2008 00:02
Zoro → Robin
You know I always love your avatar,robin-chwaaannn <3
(even though you still didn't show me a sig xD)
Take care too,αν δεν ξανακουστούμε καλά χριστούγεννα και καλές γιορτές να περάσεις...εγώ μετά θα έχω εξεταστικές,αλλά όλο και κάποια στιγμή θα ακουστούμε ξανά:)
Joyeux Noel:byejg9::bye:
Δεκ 16 2008 15:34
Robin → GkLoc
:chigau:Κι εσύ, ΕΣΥ εξαφανισμένεεεεε XD Μίλα και καμιά φορά στο msn, ε??? Άντε, μπες να τα πούμε, ΓΡΗΓΟΡΑ!!! :gotit:
Δεκ 15 2008 14:37
Robin → Nomis Tnomleb
In fact το έχω δει εδώ και πολύυυ καιρό το Yu Yu Hakusho και μου άρεσε πολύ, μπορώ να πω ^^ Ο Kurama είναι θεός, αλλά ο fave μου είναι ο Hiei :D Σου αρέσει κι εσένα το OP και η Robin, πόσο χάιρομαι!!! Και ο τυπάς στο avi σου είναι όλα τα λεφτά, μόλις βρήκα και πoιος είναι ;) Να περνάς καλά μέχρι να τα ξαναπούμε ^___^
Δεκ 15 2008 14:31
Nomis Tnomleb → Robin
hello there my lady!
kαι γω λατρευω το one piece και η robin ειναι πολυ συμπαθεστατη για μενα!
βλεπεις yu yu hakusho?
ο kurama ειναι απο τους αγαπημενους χαρακτηρες.
Δεκ 11 2008 23:20
Robin → Nomis Tnomleb
Hi Hi ^^ Fobero profil, I love Kurama <3 Thnx a lot gia to invite :)
Δεκ 11 2008 20:26
SUPER SAIYAN → Robin
loipon perase kai afto to s-k...lol...ego ligo exo-poli mesa!!kai ego ekana arketo watching,alla ftiaxno kai ena kainourgio amv....ara dn prolaba na kano polla apo ta ypoloipa...lol...poio anime blepeis tora?
Δεκ 01 2008 04:06
Zoro → Robin
*hugs back*...helloz nico-chan,long time no see:P Ναι,και όταν κάνεις το post αυτό θα χαλάσει το site πάλι xDD Αθήνα ε?Κατάλαβα...και τώρα Κρήτη για σπουδές είσαι ή άσχετο? Τέσπα,άντε να επιστρέψεις κι εσύ σε ένα μήνα,που χουμε και γιορτές;) Eγώ όλα μια χαρά,προσπαθώ να δω όσα πιο πολλά ανιμε μπορώ γιατί σύντομα επιστρέφω κι εγώ πατρίδα και μετά γονείς και διαβάσματα/γιορτές δεν θα με αφήσουν να δω πολλά:nanana:
Αυτάαα βασικά....τα λέμε την επόμενη φορά που θα ξαναμπείς,be well :3
Δεκ 01 2008 02:48
Robin → SUPER SAIYAN
LOL edw konteyei na perasei kai ayto to s-k :hahaha: Mia xara prepei na perases, pws htan ayto to s-k loipon?? Egw ayth th fora emeina kanonika MESA, ekana poly watching omws :P Yioupi!!!
Νοέ 30 2008 22:21
Robin → Zoro
NICE PIC :D Ti kaneis Zoro-kun?? ^^ Aaa, exeis balthei na me baleis na postarw :wis: Kai... Athina menw KANONIKA, TWRA menw Krhth gia ligo... gia ena mhna akoma dhl :wooi2: Meta... back home and back to regular anime watching, YATTA!!!! Pou tha paei, tha to kanw to post, de tha to kanw? ;) Pws ta pas esy??? *hugs*
Νοέ 30 2008 22:18
SUPER SAIYAN → Robin
lol tora to eida to mnm sou kai to sabbatokyriako exei perasei....lol..tespa dn ekana tipota spoudaio...ypnos-exo-pc itan oi kiries apasxolies mou...esy?
Νοέ 24 2008 01:04
Zoro → Robin
Αφού την έχεις έτοιμη την sig,δεν την βάζεις να την δούμε?:orly:
Πάντως...Αθήνα που λες,και που μένεις κανονικά αν επιτρέπεται?:hmmm:
Τέσπα,τα λέμε μόλις ξαναμπείς...καλή συνέχεια ως τότε:byejg9:
Νοέ 23 2008 21:38

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται