Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Robin

Ναι τελικα γυρισα νωριτερα γιατι μου βαλαν το ιντερνετ πιο πριν απ οσο νομιζα...κανονικα την αλλη βδομαδα ηταν να μαι εδω!! Απο δευτερα ξεκιναω μαθηματα βεβαια αρα ευχομαι να το διασκεδαζεις κι εσυ αρκετα!! Πως πας γενικα?? Εχεις μαθηματα τπτ αυτη την περιοδο?? Μπαα,ανιμε δεν βλεπω τοσα οσα θα θελα...ξεκινησα το monster και μου αρεσε πολυ αλλα πρεπει να προσπαθησω να το προχωρησω επιτελους!! Στο 18 εμεινα στασιμος... Εσυ τι ανιμε βλεπεις αυτη την περιοδο?? Για τα ποστ να παρει θες παρακαλια για να κανεις ενα βλεπω:P:P...αναρωτιεμαι τι σου τρωει τον χρονο καθημερινα!! Οσο για τον GK ναι χαθηκαμε τελευταια...θα φταει το ξεκινημα της χρονιας πιθανως,ολοι αρχιζουν και μπαινουν λιγοτερο αν και αυτος χαθηκε αρκετα τελευταια...αντε να δουμε ποτε θα γυρισει!! Αυτα λοιπον robin-chan,καλα να περνας κι εσυ αυτη την {δυσκολη} περιοδο ευχομαι...θα τα πουμε αυτες τις μερες που και που,μπορει να εχω μαθηματα αλλα δεν θα χαθω οριστικα απ το φορουμ! Cya then!!^^
Σεπ 20 2008 23:39
Φωτογραφία

Robin → Zoro

HI!!!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ??? ΖΗΤΩ!!! Γτ νόμιζα ότι θα τέλειωνες στις 16...? Ο.ο Πάντως χαίρομαι που είσαι εδώ και διασκεδάζεις ^^ Εσύ βλέπεις πιο πολλά anime κι εγώ δε βλέπω καθόλου XD άντε, σήμερα είδα ένα ep LOL Έχεις δίκιο για το post, πού να φανεί η sig μου? Αλλά ο GK πότε θα γυρίσει??? Μας έχει λείψει ήδη :cry5:Ελπίζω να είναι καλά... Κι εσύ το ίδιο βέβαια!!! :D
Σεπ 20 2008 21:51
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Έλα 10 μέρες λείπουν πια:P...την άλλη πέμπτη αποκαθίσταμαι...(φαίνεται ότι είμαι λίγο εξαρτημένος ε??XDD).. Έγινε,thanx για όλες τις ευχές σου και μην ανησυχείς,θα τα ξαναπούμε σύντομα...δεν θέλει τρομερά πολύ πια...ευκαιρία να δω πιο πολλά anime χωρίς να με απασχολεί το forum;)(ούτος η άλλος τα απογεύματα για μιάμιση ώρα περίπου συνήθως εδώ είμαι,τέτοιες ώρες)... Καλά να περνάς στο ενδιάμεσο λοιπόν...cya soon^^:byejg9: ΥΓ:Sig δεν είδα ακόμη:smokingg:...(damn,what is GK doing,can't he help a Lady in need???and I thought he was so good in finding signatures!!XDD) Just Kidding!!:nanana:...κανε κανένα post κάποια στιγμή να την δούμε!!;)
Σεπ 15 2008 19:16
Φωτογραφία

Robin → GkLoc

YUP ^^ Και τώρα είσαι στο msn, ελπίζω να είδες αρκετά επεισόδια τουλάχιστον (σε αντίθεση με την υποφαινόμενη) XD C ya :)
Σεπ 12 2008 00:34
Φωτογραφία

GkLoc → Robin

Hi Robin~Chwaaaaaaan...:wooi2: Εμμ η sig θα φανει αμα κανεις κανενα post,θα την δεις ακριβως απο κατω..:thumbup:. Οσο στο Chat πριν ημουν αλλα την κοπανησα να δω λιγα επεισοδια,παω να μπω τωρα,αμα θελησεις τιποτα αλλο πες μου εδω θα ειμαι8D
Σεπ 11 2008 15:45
Φωτογραφία

Robin → GkLoc

Και βασικά νομίζω έφτιαξα ένα sig, αλλά πού φαίνεται? :nanana: :wooi2:
Σεπ 11 2008 15:34
Φωτογραφία

Robin → GkLoc

Πού είσαιαιαιαι? Δεν μπαίνω στο msn και στο ENP chat δε με αφήνει να μπω ΤΤ Μπήκα και έγραψα μια βλακεία, αλλά μάλλον νέκρα... Τι κάνεις? ^^
Σεπ 11 2008 15:23
Φωτογραφία

Robin → Zoro

Κι εγώ άργησα πολύυυυυ να απαντήσω ΤΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΝΕΤ Ο.Ο Μας έλειψες ήδη ^^ Ναι, ναι, σου εύχομαι πολύ καλή τύχη και συνήθως πιάνει η ευχή μου :tensai: Τη χρειάζομαι κι εγώ την τύχη με τις σειρές και για να δούμε, θα βάλω σήμερα sig? XD Take care!!!
Σεπ 11 2008 15:20
Φωτογραφία

Robin → Ace_On_Fire

Hi Hi leader-san ^^ Oxi pou tha mou glitwnes dhl XD Maya-swan here ;) WELCOME!!!
Σεπ 11 2008 15:08
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Robin-chan εγω θα αργησω να γυρισω δυστυχως:(....απο σημερα ξεκιναω διαβασμα εντατικο για εξετασεις και δεν θα χω συνδεση με το net μεχρι τις 25 Σπετεμβριου περιπου....καπου εκει θα τα ξαναπουμε λοιπον:sigh2:...καλα να περνας κι εσυ λοιπον,μιας και δεν γραφεις τετοια...τυχερη!! Ευχαριστω για τις ευχες και για ολα λοιπον:wooi2:,θα τα χρειαστω!!^^ Καλη Συνεχεια και σε σενα με τις σειρες και γενικα...μολις γυρισω θελω να δω sig επιτελους...κατι με πολυ Robin μεσα;) {αν ευκαιρισεις βεβαια,αλλιως μην ανησχυεις δεν εγινε τπτ αν δεν προλαβεις/βρεις:nanana:} Τα λεμε σε 3 βδομαδουλες λοιπον...BB!!:byejg9::byejg9::byejg9:
Σεπ 05 2008 11:08
Φωτογραφία

Robin → Zoro

Hi Hi Zoro-kun ^^ Άρχισες διάβασμα δηλ?? Τ_Τ Όοοοοοχι, εγώ δεν έχω πια σχέση με τέτοια πράγματα, αλλά δε θα το ξεπεράσω ποτέ :cry5: Σ'ευχαριστώ για τη σκέψη πάντως και σου εύχομαι καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλή τύχη!!!! Και μη χαθούμε, εεεεεε? Θα έχω και sig όταν χανάρθεις ;) :byejg9:
Σεπ 04 2008 23:09
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Ohayo,Robin-flowan;)ναι ναι να βαλεις μια ωραια sig με την Robin-chan:nbleed:,αστα για την τελευταια μερα μην μου το θυμιζεις,αυριο ξεκιναω διαβασμα και δεν θελω να το θυμαμαι[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/6184ceba.gif[/IMG],θα μπαινω λιγοτερο στο φορυμ πια:(..οσο για το site,αντε να φτιαξουν ενα οι χαμενοι{lol if GK sees this he's gonna kill meXDD}:Pναι καλα το καταλαβες μετα,με κολλησες και κι εγω ετσι θα σου γραφω τωραXXPP..anw αυτα λοιπον Robin-swan,καλη συνεχεια με την σειρα και με το διαβασμα αν εχεις εξετασεις..τα λεμεεεε^^
Αύγ 31 2008 23:59
Φωτογραφία

Robin → Zoro

Hi Zoro-kun! ^^ Wild, ε; Signature, θα γίνει και αυτό... :) Αααααχ, τελευταία μέρα του καλοκαιριού σήμερα... Πάει κι αυτό, τέλειωσε...! :cry5: LOL καλό, καλό!!!! Δεν έχουν ακόμα site, όμως. ;) Nαι, κάτι κατάλαβα ΧD χωρίς σημεία στίξης, σωστά;;; :D
Αύγ 31 2008 23:44
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Χαχα το στυλ γραφης σου ειναι τελεεειιιωωςςς wild,αλλα μ'αρεσει:P που θα παει θα το συνηθισω!! Signature ναι,τσακις να βρεις,θελω Robin-chwaaann xP απο γονεις ετσι,οπως σου πα μην τους αφηνεις να σου χαλανε την ζωη σου,οπως ειπες κι εσυ ο χρονος ειναι πολυτιμος{και λιγος μαλιστα,οι διακοπες τελειωνουν:()και θελω να αξιοποιησω το καθε δευτερολεπτο μεχρι τελους! ΕΝP??Τρωγονται δλδ??Ειναι νοστιμοι τουλαχιστον??XD Χεχε αν ειναι ασε μου κανα Link για το site τους την επομενη φορα να τους δω ^^ Aυτα απο μενα Robin-chan ,ελπιζω να παρατηρησες κατι ιδιατερο στον τροπο γραφης μου XXPP;) C u soon:P
Αύγ 29 2008 16:58
Φωτογραφία

Robin → GkLoc

Hi Hi again Gk-kun :P
Αύγ 29 2008 15:31