Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin → Zoro

Hi hi Zoro-kun ^^ Σόρι αν σε ζόρισε το post μου :P Όταν βάζω emoticons, δε βάζω σημεία στίξης LOL Κι εγώ τείνω να τη θεωρήσω τέλεια ;) Ευχαριστώ καλό μουουουου ΧD Signature, ε; Ε, κτ θα γίνει χεχε! Καλά, οι γονείς μου το ξεπέρασαν εδώ και καιρό, δεν είχαν και επιλογή άλλωστε ΧΑΧΑ! Απλώς γκρινιάζουν γενικά για το pc, αλλά ποιός τους ακούει? ΧP ΕΤΣΙ, ΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧD Εννοούσα τους διάφορους συγγενείς και φίλους που έχουν πλακώσει λόγω διακοπών.... >.> Μα γτ δε μ'αφήνουν στην ησυχία μου? ΧD Όταν δε δούλευα δε με πείραζε, αλλά τώρα είμαι πτώμα και ο χρόνος πολύτιμος ΤΤ Μην ανησυχείς, όλοι ξέρουν ότι βλέπω anime εδώ και δύο χρόνια, έχω παντού φώτος, σε κινητά και pc LOL To ENP θα σε σφάξει ο φίλος σου αν ακούσει ότι δεν το ξέρεις, είναι η production που ανήκει και εγώ λατρεύω ^^ Δηλ οι ΟP lovers στην Ελλάδα, των οποίων όταν έμαθα την ύπαρξη, μαγεύτηκα!!! WΟΟΤ!!! Thnx for evth Zoro-kun and cu around soon ^^ Take care!!
Aug 29 2008 15:26
Photo

Robin → GkLoc

Τι λες τώρα??? ΤΤ Νοσοκομείο??? Μια μέρα σε έχασα κι έχεις πάθει τέτοιο κακό??? Get well soon Gklopp-kun!!!! Περαστικά σου και γερό και δυνατό να σε ξαναδούμε σύντομα, ε?? ;)
Aug 27 2008 00:47
Photo

Zoro → Robin

LoL ξερεις χωρις να θελω να σε θιξω ασε καμια σειρα ή κανενα κομμα/τελεια μεταξυ των προτασεων σου γιατι ηταν ραμμενες πολυ διπλα και μπερδευτηκα λιγακι:nanana: Mετα,καταρχας ωραια,χαιρομαι που και εσυ εισαι Robin fan...εγω την θεωρω τελεια:lovulovu: Ωραιο και το ava σου λοιπον,με γειες!!^^ {τωρα ηρθε η ωρα να βρεις signature!!!:hahaha:} Επισης,τι εννοεις δεν σ'αφηνουν οι γονεις σου?? Βλεπουν οτι βλεπεις τετοια "παιδικα" {ταχα} και στο απαγορευουν?? Αν πετυχα διανα μην τους αφησεις να σου χαλασουν το "hobby" σου γιατι κι εγω οπως και αλλοι πολλοι εδω στο forum την ακουμε απ αυτους αλλα δεν τους αφηνουμε να μας χαλανε κιωλας...ειπαμε τους υπομενουμε οσων αφορα τα κραξιματα αλλα μετα συνεχιζουμε την ασχολια μας{αν και δεν ξερω τους δικους σου αρα δεν ξερω και την περιπτωση:P}...παντως παντοτε υπερασπισου τα πιστευω σου και μην αφηνεις τους αλλους να στα χαλανε;) Τελος,τι εννοεις ENP??:hmmm:..το σκεφτηκα αλλα δεν βρηκα τι ηταν!!:cry5: {sry για την ασχετοσυνη μου!} Ωραια,χαιρομαι που κι εσυ εισαι anime fan τοτε,βρηκες το καταλληλο μερος να γραφτεις! Kαλη Συνεχεια και στο forum!!:ureshii::gotit:
Aug 25 2008 00:27
Photo

Robin → Zoro

Πω πω, ευχαριστώ για το post!! Όπως ακριβώς τα είπες για τη Robin ...ακριβώς όμως ^^ Αναρωτιέμαι γτ σου αρέσει εσένα τόσο πολύ! ^^ Σ'ευχαριστώ πολύ και για το avatar, είχα βάλει ένα, αλλά δε φαινόταν Ο.ο Τωρα όμως έβαλα ένα παρόμοιο με ένα δικό σου ;) Παρεμπιπτόντως, το τελευταίο που μου έστειλες το είχα καιρό σε άλλο site, βλέπεις παντού έχω ενα Robin account LOL Χαίρομαι για το μην χιχι Ο GK με έβαλε στο forum, αλλά με τη Robin έχω από μόνη μου ψύχωση ΧD Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ OP, μπορει να είναι το αγαπημένο μου και θα 'θελα να το είχα δει όλο - απ'την άλλη πάλι, όχι :P Δε μ'αφήνουν οι γονείς, αλλά και οι online φίλο μου, και τώρα που μπλέχτηκα και με το ENP, άντε να ξεμπλέξω! Μ'αρέσει όμως!!! Όλα για το OP ρε *beep beep* XD Και φυσικά έχω δει κι άλλα anime και σκοπεύω να βλέπω όλη μου τη ζωή ^^ ΑNIME LOVERS UNITE!!!!
Aug 24 2008 22:32
Photo

Zoro → Robin

Robin-chwan καλως σε βρηκα κι εσενα^^ Λοιπον απανταω ενα ενα σε οσα με ρωτας... Καταρχας χαιρομαι πολυ για την επιλογη σου να γραφτεις σε αυτο το forum και με αυτο το username γιατι η Robin ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου γυναικειους χαρακτηρες,οχι μονο απο το One Piece,αλλα και γενικως...της εχω μεγαλη αδυναμια:awww: Ετσι λοιπον,μιας και ειδα δεν εχεις διαλεξει ακομη avatar και θα σου πηγαινε ενα με την Robin πιστευω,σου δινω μερικα που βρηκα τυχαια ολη την περιοδο που παρακολουθουσα το One Piece{εντελως τυχαια παντα:hahaha:}..ελπιζω να σου κανουν,αλλα αν οχι δεν υπαρχει κανενα προβλημα,επιλογη σου ποιo να βαλεις γενικα:) Παμε λοιπον... [IMG]http://img369.imageshack.us/img369/2050/robin4ao1ml5.jpg[/IMG] [IMG]http://img77.imageshack.us/img77/111/onepiecerobin2ik5.jpg[/IMG] [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/6458/onepiecerobin5oy7.png[/IMG] [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/5070/onepiecerobin3fp7.png[/IMG] [IMG]http://img82.imageshack.us/img82/5517/onepiecerobin4zq4.png[/IMG] [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/6953/onepiecerobin1ko0.png[/IMG] Μετα,οσον αφορα το μυνημα ναι το αφησες στο σωστο μερος,ωστε να το βλεπω αν αφηνεις κατι καθε φορα,παντα ετσι... Ο GK μου πε τα βασικα για σενα,οτι σε γνωρησε στο youtube και σε εψησε να γραφτεις στο forum αυτο,αλλα ακομη δεν καταλαβα...σ'αρεσει κι εσενα η Robin σαν χαρακτηρας απο την σειρα ή απλα ηταν δικη του ιδεα??:P Για την σειρα παλι,σε καλο σημειο εισαι,πρεπει να σ'αρεσει πολυ ε? Επισης,τι εννοεις δεν σ'αφηνουν??:hahaha: Οι γονεις??Αν ναι,ειναι κοινη παθηση αυτη και ολοι μας εδω εχουμε το ιδιο προβλημα με αυτους,αλλα η αγνοια ειναι η καλυτερη λυση στην περιπτωση αυτη φαινετε;)...{που και που μερικες φωνες δεν βλαπτουν βεβαια:P} Τελος,εκτος απο το One Piece εχεις δει κι αλλα ανιμε? Αυτα απο μενα....τα λεμε την επομενη φορα που θα μπεις μεσα^^ C YA!!!xD
Aug 24 2008 16:34
Photo

Robin → GkLoc

LOL Ok GkLopp-kun, θα το φροντίσω :) Μ' αρέσει ήδη πολύ εδώ άλλωστε!! ^^ Thnx again!!!
Aug 24 2008 14:46
Photo

GkLoc → Robin

Ηaiiiiii Robin~Cwaaaan~~ Ναι οτι θες γενικα καμμια απορια κατι τετοιο,παντα θα ειμαι εδω να σου απαντησω.... Καλα να περασεις στο Forum,και να ποσταρεις που και που[Ανυπομονος mode]! See ya around ~RObin~Chan....^^
Aug 24 2008 14:16
Photo

Robin → Zoro

Χε xε γεια σου και σένα και καλώς σας βρήκα!! ^^ ΤΙ σου είπε δηλ?? ΧD Πλάκα κάνω, και σόρι, δεν ξέρω αν σωστά απαντάω εδώ, αλλά αν το έψαχνα κι άλλο δε θα σου απαντούσα ποτέ ΤΤ Είμαι δυστυχώς μόνο στο 237 και δε με αφήνουν να δω... Τ_Τ :P Τα λέμε σύντομα, ε? ^^
Aug 24 2008 14:08
Photo

Robin → GkLoc

Hi Hi GkLopp-kun ^^ Εγώ σ' ευχαριστώ που με έπεισες να έρθω, μου φαίνεται πολύ καλό το site!! :D Σ'ευχαριστώ και πάλι και για τη βοήθεια και τα λέμε σύντομα, εεεε? ^^
Aug 24 2008 14:01
Photo

Zoro → Robin

Ενα θερμο καλωσορισμα και απ τον Zoro-kun:) {οχι που θα μου την γλιτωνες με τετοιο ονομα!!XD} Μου πε μερικα ο GK για σενα....τι λεει,στην σειρα που εχεις φτασει??;)
Aug 23 2008 02:01
Photo

GkLoc → Robin

Ηeya Robin~Cwaaaan~~~ Χαιρομαι που με ακουσες και μπηκες μεσα... Θα δεις οτι το Forum ειναι πολυ Φοβερο και θα καλοπερασεις πιστεψε με!! Kαι παλι Welcome,καλη διαμονη,και αμα θελησεις τιποτα ρωτα με..:wooi2::wooi2: See u around...:knock-knock:
Aug 22 2008 23:42