Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glaurung → didimakia

Ω ναι , το θυμάμαι . Τι σου είναι αυτά τα ΚΤΕΛ μόνο η ψυχούλα μας το ξέρει :P
Jul 20 2010 01:50
Photo

didimakia → Glaurung

Σε νιωθω φιλε...δες τι ειχα παθει εγω quoting my self from black hole [QUOTE=didimakia;409727]Με αυτο που επαθα σημερα θα αυτοκτονουσα...λοιπον,λοιπον ενω ημουν Λεπτοκαρια και εκανα το μπανακι μου ηρθε η ωρα να φυγουμε...το τραινο εφευγε 4:30...σαν χαζοι καθυστερημενοι το χασαμε και περιμεναμε μεχρι το 6:30. Εεεελα ομως που στην σταση ειχε πανω απο 200 ατομα...στην κυριολεξια ομως...τελοσπαντων ερχεται το τραινο που ηταν ηδη γεματο στις θεσεις και τα 200ατομα ορθια...παμε μεχρι το Λυτοχωρο και το τρενο σταματαει..περιμενουμε 15 λεπτα ετσι και βγαζουν ανακοινωση στο μεγαφωνο πως οποιοι ανεβηκαν απο λεπτοκαρια να κατεβουν διοτι το τρενο δεν μπορει να συνεχισει την πορεια με τοσο βαρος ...ε λοιπον στην αρχη κανεις δεν κατεβαινε..τελοσπαντων μετα απο παρακαλια κατεβηκαμε καμμια 80ατομα και ξαφνικα κλεινουν οι πορτες και το τρενο φευγει...Oι υπολοιποι 120+ εμειναν μεσα στο τρενο και συνεχισαν τον προορισμο τους... εμεις οι 80 μειναμε μ@λ@κες...τελοσπαντων μας ειπαν οτι το επομενο τρενο απο Λυτοχωρι - Πλατυ θα ερθει στις 8:00...Η Ωρα ηταν 7:00...καθομαστε εκει μια ωρα,μλκιζομαστε,γνωριζουμε καποια ατομα και ερχεται 8:00...κοιταμε δεξια αριστερα το τρενο πουθενα...τελικα ηρθε 8:30...το προβλημα ομως ηταν οτι απο Πλατυ - Βεροια το τρενο ξεκινουσε 8:45 ενω εμεις φτασαμε 9:00...το επομενο τρενο θα ηταν 10:30... ε τελικα φωναξαμε εναν γνωστο απ το πλατυ μας φορτωσε στην καροτσα και μας πηγε Βεροια... Συμπερασμα? [SPOILER]******** Ο ΟΣΕ![/SPOILER] Υ.Γ. Εχασα και το 1ο ημιχρονο του τελικου...οχι οτι ηταν τπτ σπουδαιο αλλα τεσπα...[/QUOTE]
Jul 20 2010 01:37
Photo

Glaurung → Tenshi

Thx , καλά να τα περνάς και συ . :) Άμα κατέβεις καθόλου Αθήνα και έχεις χρόνο πάρε τηλέφωνο να σε κεράσω καμία μπυρίτσα ( πρώτη φορά να μη σε κεράσω , ντροπής πράγματα :P)[SPOILER][IMG]http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/1/26/128774370214267721.jpg[/IMG]:P[/SPOILER]
Jul 16 2010 11:15
Photo

Tenshi → Glaurung

αχχχ...ειχα παει περυσι Βλαστη κοζανης! Ειναι πανεμορφο χωριουδακι, πολυ παραδοσιακο, και η γιορτη της Γης ειναι φοβερο φεστιβαλ. Περισυ παιξαν και οι Kultur Shock. Καλα να περασεις παλικαρι μου!!!!!!! ;)
Jul 16 2010 11:11
Photo

Glaurung → Anelis

Thx ,είναι απο τα αγαπημένα μου :D
Jul 16 2010 11:09
Photo

Glaurung → Tenshi

Άσχημη φάση το ντοκυμαντέρ ... Ναι μωρε , δεν πειράζει , το φαντάστηκα. Φεύγω για Βλάστη τώρα , για τη γιορτή της Γης :joyful::P Απο τα αγαπημένα μου το Βlacksad :D
Jul 16 2010 11:04
Photo

Anelis → Glaurung

Αγαπώ blacksad! Καλοφόρετο το σετάκι
Jul 16 2010 01:40
Photo

Tenshi → Glaurung

Φανταστικα το ντοκυμαντερ που μου εστειλες αγαπητε μου. Συγγνωμη που δε σε πηρα τηλεφωνο για να ξαναβρεθουμε, ειχα τρεχαματα με την κλινικη. Respect στο νεο αβαταρ και υπογραφη..... το διαβαζα καποτε το κομικ!! ;)
Jul 15 2010 20:27
Photo

Glaurung → Anelis

Μα , μα ... εμείς δεν ήμασταν φίλοι ; What the f… well , it doesn't matter. Και ναι , άμα έχω έμπνευση το προσπαθώ κάπως :P
Jul 15 2010 03:01
Photo

Anelis → Glaurung

τσίμπα και εσύ ένα ρικουέστ επίδοξο ημιτρολ cocorosieeeee!
Jul 15 2010 02:34
Photo

Glaurung

[YOUTUBE]51K4cUTuvc0[/YOUTUBE]
Jul 14 2010 17:09
Photo

Glaurung → zade

[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=409607#post409607"]Δεν το πολυκοιτάς , ε ;[/URL]:P[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=409607#post409607"] [/URL]
Jul 13 2010 21:21
Photo

Anelis → Glaurung

Ευχαριστώ σας, τολμώ να πω πως και η δική σας ανατροφή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την ταπεινή δική μου, και μόνο η σκέψη νομίζω πως σας αδικεί αγαπητέ. Ευελπιστώ να σας βλέπουμε συχνά στο μουσουνου, και ελπίζω πως με τη βοήθειά σας θα έχουμε την τιμή να κατακτήσουμε νέα επίπεδα μαλάκινσης, τολμώ να πω μάλιστα πως θα είναι άνεφ προηγουμένου!
Jul 09 2010 08:28
Photo

Glaurung → Anelis

Δεν θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ να εκπληρώσω τις επιθυμίες μιας τόσο γοητευτικής δεσποινίς , πόσο άλλωστε όταν έχετε δεχτεί τέτοια μόρφωση και παιδία . Τιμή μου .
Jul 09 2010 01:26
Photo

Anelis → Glaurung

αχαχαχχαχα Ευγενείς γαρ όμως συνεννοούμαστε... Μην τα διαβάσεις, δες τις ταινίες, πιο εύκολο, πιό γρήγορο και σίγουρα λιγότερο επώδυνο. Κάνε με τώρα add στο μουσουνου :P
Jul 09 2010 01:13