Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Glaurung

i knew it!!!!
Jul 08 2010 15:09
Photo

Glaurung → Kenny

[SPOILER]Εννοώ πως μετά το ξύλο που θα φάει από τον Oga στη μάχη ( σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει αυτό ) , το πιο πιθανόν είναι να είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα ή κάτι τέτοιο και κάπως να του εξηγήσουν/καταλάβει τον Oga και να μην έχει πλέον τέτοιο μίσος ( με δάκρυα πιθανόν όλο αυτό ) [ το ξέρω πως αρκετές φορές δεν μπορώ να γράψω ένα αρκετά δομημένο κείμενο :P] Αν αναφέρεσαι στα ακαταλαβίστικα , δεν ξέρω πως βγήκαν αλλά τα διέγραψα τώρα :P [/SPOILER]
Jun 27 2010 14:30
Photo

Kenny → Glaurung

[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=404625&postcount=72[/url] Wat.
Jun 26 2010 20:58
Photo

Glaurung → Tenshi

Καλά , και γω για Hostel έψαχνα αλλά είναι αμέτρητα . Καλό φαίνεται αυτό αλλά για τις μέρες που λέμε είναι 20 ευρώ την ημέρα :/
Jun 25 2010 18:29
Photo

Tenshi → Glaurung

Λοιπον, εννοειτε πως θα μεινετε σε Youth Hostel. Eγω εμεινα σε ενα απο τα καλυτερα hostel στο Βερολινο. Λεγεται Wobats, και καλο θα ηταν να κανεις κρατηση μεσω της δικιας του σελιδας ή απο το [url]www.booking.com[/url] Eιναι υπεροχο, αρκετα φθηνο, εχει τα παντα, κοντα στο κεντρο, και πολυ φιλικο ;)
Jun 25 2010 18:00
Photo

Glaurung → Tenshi

Ρε συ , που έμενες στο Βερολίνο ; Γιατί το πιο σημαντικό είναι αυτό , άμα έχεις πάνω σε αυτό κάποια πληροφορία με σώζεις :congrats:
Jun 25 2010 17:57
Photo

Glaurung → Kenny

Ναι , μου τη δίνει η γκρίζα διαφήμιση :P Το υπόλοιπο είναι καλό για να χαμηλώσεις στροφές και να μην πολυσκέφτεσαι , αν και σε αυτή την κατηγορία είναι μέτριο :hahaha:
Jun 24 2010 17:12
Photo

Kenny → Glaurung

Η διαφήμιση στην Pizza Hut σε χάλασε εσένα; Γιατί εμένα με χάλασε όλο το anime.
Jun 23 2010 15:56
Photo

Fungus Jutsu → Glaurung

Σ'ευχαριστώ πολύ για την καλοσύνη σου .. Καλη συνεχεια απο μενα :)
Jun 20 2010 22:18
Photo

Glaurung → Fungus Jutsu

Welcome, welcome ! Δεν δαγκώνει κανείς εδώ μέσα ( χωρίς λόγω :P) οπότε δεν χρειάζεται να είσαι επιφυλακτική . Καλή αρχή και αν σου κάνει η παρέα δεν θα αργήσεις να εγκλιματιστείς :D
Jun 20 2010 21:36
Photo

Glaurung → Tenshi

Ωραία , θα με βοηθήσεις πραγματικά :) Μπα , στο Κίσσαμο θα πάμε αλλά , απ ότι βλέπω , δεν είναι και μακριά . Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί στη Κρήτη είναι τόσο πανάκριβα τα ΚΤΕΛ , πληρώσαμε κοντά στα 10 ευρώ για Χανιά-Ηράκλειο ! Τέλος πάντων … Εννοείται , να κανονίσουμε ! Θα μιλήσουμε και από pm άμα είναι :D
Jun 20 2010 19:46
Photo

Tenshi → Glaurung

Εννοειτε οτι πληροφορια χρειαστεις για Βερολινο θα στην δωσω. Απλα λιγο να βρω τους οδηγους, κλπ για να σου πω. Οποτε απο αυριο να περιμενεις! Να φανταστω, ή ελαφονησι θα πας, ή φαλλάσαρνα ή κεδροδασος!! Εγω θα ειμαι κυριως Χανια, αλλα θα πηγαινω και Ρεθυμνο στους θειους μου. Οποτε αν μπορεις να κανονισουμε κατι οσο θα εισαι Κρητη! ;)
Jun 20 2010 18:59
Photo

Glaurung → FallenSpiritGR

Α νόμιζα πως εσύ είσαι μόνο Ηράκλειο ! Οκ , θα σου στείλω όταν είναι :D
Jun 20 2010 18:15
Photo

FallenSpiritGR → Glaurung

(αυτο με τα κτελ θα θελα να το ξερα και εγω) ναι ναι αν τα καταφερετε παντος κανε μου ενα πμ να σου δοσω το νουμερο μου να με παρεις να βρεθουμε εστο και στα χανια καλα θα περασουμε !!
Jun 20 2010 18:02
Photo

Glaurung → FallenSpiritGR

Καλά , η Κρήτη πρέπει να είναι γεμάτη με ομορφιές , είχα πάει και πέρσι για λίγες μέρες και εντυπωσιάστηκα !:D Θα πάω κοντά στα Χανιά σε ένα camping με παρέα , δυστυχώς όμως μάλλον δεν θα έχει κανένας αυτοκίνητο και δεν ξέρω κατά πόσο για απομακρυνθούμε και πολύ από τα Χανιά ( γιατί είναι τόσο ακριβά τα ΚΤΕΛ σε σας ;:terror2: )
Jun 20 2010 17:51