Community Status Updates
Erisadesu → Glaurung
πολύ ωραίο αβα, σιγκ και φοτο, μου αρέσει πολύ αυτό το comics.
Sep 04 2010 10:10
Glaurung → matassos
[QUOTE=matassos;421918]
ακομη και ενα μαυρο να κανεις μια στο τοσο ειναι καλυτερο απο 5 τσιγαρα την ημερα (ενοειτε δεν καπνιζω τιποτα απο τα 2, ουτε εχω δοκιμασει, ουτε προκειτε (για το τσιγαρο!))[/QUOTE]
Όσο πάει σε συμπαθώ όλο και πιο πολύ :hihi2:
Aug 31 2010 01:10
Sadman → Glaurung
Ε σε χαλαρούς ρυθμούς εννοείτε και λίγα πράγματακια κάθε φόρα(μόνος μου μαθαίνω)
Aug 21 2010 22:22
Glaurung → Sadman
Πρέπει να σκεφτείς πως θα είναι μια κάπως κουραστική χρονιά η φετινή για σένα . Δεν θα πεθάνεις ( εσύ με αυτό το στόχο παίζει ) αλλά δεν θα έχεις και τόσο χρόνο και διάθεση να διαβάζει εκτός των άλλων και για το κέφι σου . Αν το θέμα είναι να κάνεις ή C ή την γλώσσα που κάνουμε στο λύκειο , η απάντηση είναι η προφανής . Αν τώρα γουστάρεις να κάνεις και μόνος σου C ακόμα καλύτερα , δεν νομίζω να σε μπερδέψει . Έχει απ ότι ξέρω εντελώς άλλο συντακτικό αλλά η λογική είναι παραπλήσια , οπότε θα βοηθιέσαι από το σχολείο . Το να γίνει το αντίθετο και να ξέρεις καλύτερα C μου φαίνεται κάπως επίφοβο , αν ξέρεις να τα κοντρολάρεις και να μην σου ξεφεύγουν το γνωρίζεις μόνο εσύ . Να ασχοληθείς κατά την διάρκεια της χρονιάς με C θα στο πρότεινα το πολύ ως χόμπι , αλλά σίγουρα θέλεις να διαβάζεις επιπλέον ; :P
Aug 21 2010 11:57
Sadman → Glaurung
Σχετικά με τον προγραμματισμό της 3ης,το να συνεχίσω τα μαθήματακια που έκανα σχετικά με την C θα ήταν χρήσιμο ή θα τα μπέρδευα όλα μαζί?
Aug 20 2010 21:31
Glaurung → Tenshi
Οκ , όποτε είναι πες μου μόνο λίγες ωρίτσες νωρίτερα για να προλάβω να προετοιμαστώ δεόντως :angelr:
Aug 19 2010 20:10
Glaurung → Kenny
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSmvcViDn4B2SgqOg_qPOapwnp7a5v8KDPY_zcKcNW1uBsSM94&t=1&usg=__SILNtLutgoPyalLufHqm5ux6xJs=[/IMG]
Aug 13 2010 16:13
iristella → Glaurung
Καλές διακοπούλες εύχομαι. Η Κρήτη είναι πανέμορφη και είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις τέλεια. Τέλειο ακούγεται αυτό με τον φίλο σου. Τυχερέ.
Και ναι η Αθήνα άδεια είναι παράδεισος. Και ας φεύγουν και οι γνωστοί σου απλά κάθεσαι και αράζεις.
Aug 10 2010 16:32
Glaurung → iristella
Αθήνα τώρα και θα φύγω την Παρασκευή για Ηράκλειο , κάτσω κάνα 4ημερο . Είχα πάει 1 εβδομάδα Θεσσαλονίκη και στις γιορτές τις Γης , και μετά άλλες 10 μέρες έξω από τα Χανιά . Το ωραίο τώρα είναι πως ένας φίλος που έχει δικό του σπίτι λείπει και με αφήνει να μένω , μακριά από γονείς και από την ρουτίνα του σπιτιού ( άσε που είναι και πιο μακριά από το κέντρο ) . Τώρα λοιπόν κάνω διακοπές στην Κυψέλη και περνάω περίφημα .
Το μόνο πρόβλημα που έχει τώρα η Αθήνα είναι ότι μαζί με τους αυτούς που φεύγουν και αδειάζει η πόλη , μαζί τους φεύγουν και όλοι οι γνωστοί σου :/
Aug 09 2010 02:07
iristella → Glaurung
Αχ ναι όντως. Υπάρχει και το θεματάκι με την γλώσσα σε αυτά. Να σου πω τώρα μου βάζεις το μικρόβιο να πάω και εγώ να κάνω καμιά κατάθεση στις ιστορίουλες που δημοσιευε το 9
Εγώ Αθήνα είμαι και θα κάνω μια σύντομη εξόρμηση σε νησάκι το Σαββατοκύριακο για τον δεκαπενταύγουστο. Εσύ? Πήγες πουθενά? Θα πας?
Aug 09 2010 02:00
Glaurung → iristella
Ισχύει , αλλά μάλλον το προτιμώ στα ελληνικά . Αν ήξερα γαλλικά τότε θα το σκεφτόμουν , τώρα όμως έχω τους άλλους 3 τόμους στα ελληνικά (και είναι καλή δουλειά κατά την γνώμη μου) .
Εσύ είσαι ακόμα Αθήνα ; Θα πας πουθενά ; :)
Aug 09 2010 01:33
iristella → Glaurung
ΩΩΩΩΩ άντε με το καλό. Λογικά άσχετα με το 9 μπορείς να το παραγγείλεις και μέσω bookdepository ε?
Aug 09 2010 01:07
Glaurung → iristella
Περιμένω το 4ο πως και πως .:kawaii:[SIZE=1]Αν και δεν έχω ιδέα για το πώς θα το αποκτήσω τώρα που πέφτει η δουλειά στο 9[/SIZE]
Aug 09 2010 01:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed