Community Status Updates
Glaurung → Kenobi-sensei
Καλώς τον , καλή αρχή και με τη φοιτητική ζωή τώρα . Που πέρασες ;
Sep 08 2010 12:11
Glaurung → Linnya
Ich werde nicht weglaufen, ich studiere (weis nicht wie man es in Deutsch sagt ^^) Applied Mathematical and Physical Science und es mach total Spaß :D
Ist dass die Uni wo du studierst ; [URL]http://noether.math.uoa.gr/main-page/view?set_language=en[/URL] :)[URL="http://noether.math.uoa.gr/main-page/view?set_language=en"]
[/URL]
Sep 08 2010 11:23
Linnya → Glaurung
Uui, bilingual aufzuwachsen ist bestimmt toll x3
Jup, ich studiere, und zwar (nicht weglaufen!) Mathe °x° Aber es macht mehr Spaß als man denkt ;D
Bist du auch Student? :)
Sep 07 2010 22:18
Glaurung → Linnya
Schon öfter, meine Mutter ist Deutsche und darum gehe ich fast jedes Jahr. Leider habe ich nur ein sehr kleines stück von Deutschland kennen gelernt, nur Köln und ein mall auch München. Ich wollte am Sommer nach Berlin fliegen (ich fliege seit 6 Jahre alt nach Deutschland und ich war nie bei Berlin!) aber leider habe ich es nicht geschafft.:zetsubou:
Bisst du jetzt Studentin oder habe ich es falsch verstanden ; Falzt ja , was studierst den ; :)
Sep 07 2010 10:59
Linnya → Glaurung
Dankeschön! Dein Deutsch ist wirklich gut :D Warst du schonmal in Deutschland?
Sep 07 2010 01:05
Glaurung → Linnya
Herzleich willkommen ! Ich kann ein bissen deutsch sprechen, deshalb wen du eine frage hast oder auch was immer du willst kannst du mich gerne darüber fragen.:)
Ich Mache oft fehle wen ich schreibe, ich hoffe das du mich gut verstehen kannst:P
Sep 07 2010 00:47
Glaurung → iristella
[IMG]http://msp285.photobucket.com/albums/ll55/sathompsn/PuppyLove.jpg[/IMG]
Sep 06 2010 23:42
iristella → Glaurung
Do you see me as a person that makes fun of others? I cry nao. ;_;
Sep 06 2010 22:06
Glaurung → Tenshi
Είναι πολύ γερή ταινία , θα το ξέρεις βέβαια άμα την έχεις δει λίγο . Από τις καλύτερες (για να μη πω η καλύτερη) ταινίες με φυλακές , είχα μείνει όταν την είδα .
Καλά ρε συ , δεν χρειάζεται να ζητάς και συγνώμη . Καταλαβαίνω τι μου λες , είναι άτιμα πράγματα αυτά τα λεφτά , έχουν καταστρέψει τις καλύτερες οικογένειες . :P
Τυχερούλι , ελπίζω να είναι καλή δουλειά και όχι κάτεργα . Θέλω να ψάξω και γω για κάνα ιδιαίτερο άλλα δεν ξέρω πως γίνεται και δεν το παίρνω απόφαση να αρχίσω . Έπαιζε να ανέβω Θεσσαλονίκη τώρα το παρασκευοσαββατοκύριακο αλλά μάλλον άκυρο , έχω διαβάσματα . Τι βάσανο και αυτό ; Πώς να κάτσεις να διαβάσεις για εξετάσεις όταν μόλις πριν λίγες μέρες δεν είχες να κάνεις τίποτα ; Όταν το μυαλό σου είναι ακόμα στις βόλτες και όταν θες να εκμεταλλεύεσαι τις τελευτές στιγμές με καλό καιρό πριν αρχίσουν τα κρύα ( άρχισαν δειλά-δειλά οι ελαφριές βροχές σε μας) . Όπως καταλαβαίνεις βασανίζομαι . :zetsubou:
Sep 06 2010 17:45
Tenshi → Glaurung
^^
The Wall. Την εχει και στο youtube νομιζω, χωρισμενη σε 10 μερη. Αν και δεν την εχω δει ολη, την κατεβαζω τωρα για να την δω.
Θα βαλω, κατι καλο, μολις μου ερθει κατι στο μυαλο. Τωρα ξαναειδα τα βιντεακια που μου ειχες στειλει. ^^
Και ημουν ετοιμος να σου ποσταρω. Συγγνωμη που δε μπορεσα να ερθω τελικα Αθηνα, αλλα μου τελειωσαν τα λεφτα, μιας και εκανα μερικες εκδρομες και κρουαζιερες. Πηγα και φαραγγια μαζι με Adventurer :P.
Επειτα πηρα το πλοιο που παει κατευθειαν Θεσ/νικη ( δηλαδη, ανεβαινει στο πλοιο, και μολις φθανουνμε Πειραια, γινεται η επιβιβαση και καπακι Θεσ/νικη).
Δεν ειμαι ακομα σιγουρος, ποτε θα κατεβω μιας και σημερα βρηκα δουλεια και θελω να μαζεψω ενα αλφα ποσο, ωστε να κινουμαι λιγο ελευθερα!! ;)
Sep 06 2010 16:17
Glaurung → Tenshi
Σωστός είσαι στο Movie Pictures Trivia, βάλε κάτι καλό . :)
Τελικά πως το κόβεις , θα έρθεις καθόλου για τουρισμό ή τρέχεις και δε προφτάνεις ;
Sep 06 2010 15:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed