Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Glaurung → frikase
Επειδή δεν έχουμε ( λόγω της μετακόμισης ) internet στο σπίτι πρέπει να πηγαίνω άμα είναι σε internet-café , οπότε είμαι σπάνια online .
Ρώτησα κυρίως από ενδιαφέρον , είδα που ήσουν λίγο αναποφάσιστος , και επειδή το σκεφτόμουν παλιότερα . Επειδή πηγαίνω κάθε καλοκαίρι , μιας και η μητέρα μου είναι από την Κολωνία , είχα αυτήν την εναλλακτική στο μυαλό μου . Μάλλον όμως θα πάω άμα είναι για μεταπτυχιακά , μιας και βρήκα σχολή που με ικανοποιεί πλήρως . Όσο και να το κάνουμε είναι έξοδα πολλά αυτά , αλλά θα μου πεις να σπουδάζεις στην Ελλάδα σε κάποια άλλη πόλη δεν είναι ? Τι χρειάζεται για να πας Γερμανία εκτός από την γλώσσα ? Όπως και να έχει , καλά κάνεις και ακολουθείς το ένστικτό σου και την επιθυμία . Και λάθος να είναι τελικά δεν θα το μετανιώσεις και τόσο γιατί ήταν κάτι που το ήθελες εσύ ο ίδιος . Όλα καλά εύχομαι να σου έρθουν !
Κάτι τελευταίο , επειδή δεν έχω internet και έχει περάσει καιρός από τότε που τα έδωσα , το επίπεδο της γλώσσας που απαιτείται είναι το Mittelstufe ή το Kleines ? (δεν έχει Γερμανικά το pc και βαριέμαι να τα βάλω μόνο και μόνο για τα umlaut :P)
Ιούλ 23 2009 16:55
frikase → Glaurung
σκεφτεσαι να πας και εσυ και ρωτας? αλλα ναι, θελω να παω, θα μεινω 1 χρονο κανοντας συστηματικα γερμανικα και μετα οσο το δυνατον γρηγοροτερα να παω στο Αachen
Ιούλ 18 2009 18:43
Glaurung → red pyramid
Σε παρακαλώ πολύ , μπορείς να μου δώσεις ένα link ή κάτι για το που μπορώ να το βρω ? Είμαι ακόμα αρκετά άσχετός και δυσκολεύομαι κάπως . Ευχαριστώ :D
Ιούλ 18 2009 12:31
Glaurung → frikase
Τελεικά τι σκέφτεσε να κάνεις με τις σπουδές σου ? Θα προσπαθήσεις για Γερμανία ?
Ιούλ 18 2009 12:18
red pyramid → Glaurung
Αν σου αρέσει το Girlfriends, προτείνω το Honey and Honey. Yuri αλλά πιο ρεαλιστικό, real life. δε θα έχει το χαριτωμένο στοιχείο, αλλά αν θές κάτι πολύ αληθινό-σοβαρό-γλυκό, για εμένα την αξίζει τη προσοχή του.
Ιούλ 15 2009 15:32
frikase → Glaurung
νομιζω πως με το παλιο ηταν το C2, νομιζω, εχουν περασει 2 χρονια απο τοτε που το πηρα
αμα πας σε φροντηστηριο και ρωτησεις θα σουν πουν στα σιγουρα,η εστω στο internet
Ιούλ 14 2009 23:12
Glaurung → Sunabouzu
[SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri][COLOR=silver]Ευχαριστώ πολύ , δεν ήξερα που να ψάξω[/COLOR] :D[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Ιούλ 13 2009 15:21
Sunabouzu → Glaurung
αν σε ενδιαφερουν γενικα τα yuri ,
πηγαινε στο site των [url=http://www.lililicious.net/index.php]lilicius[/url]
εχουν πολυ καλο υλικο
Ιούλ 13 2009 14:11
Glaurung → frikase
Sry , το [COLOR=black][FONT=Verdana]oberstuffe [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]με [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]το [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]παλιό [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]σύστημα[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] ( Mittelstufe , Kleines , Großes [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]κτλ[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]) [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]ποιο [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]είναι ?:)[/FONT][/COLOR]
Ιούλ 13 2009 10:02
Glaurung → frikase
Από το μοναδικό και ανεπανάληπτο Lucky Star . Το συστήνω ανεπιφύλακτα , ιδικά τώρα που είναι καλοκαίρι :drink:
Ιούλ 09 2009 23:17
frikase → Glaurung
Εγω ηθελα να ρωτησω απο ποιο ανιμε ειναι η εικονα στο signature.
Ιούλ 08 2009 23:16
Glaurung → psofia
Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση , θα είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε ζήσει μέχρι στιγμή . Ελπίζω να πέτυχες τους στόχους σου , αλλά πιο πολύ σου εύχομαι να επιλέξεις να κάνεις κάτι που πραγματικά σε γεμίζει σαν άτομο και σε κάνει ευτυχισμένη !:wooi2:
Ιούν 28 2009 00:34
Glaurung → iristella
Ευχαριστώ πολύ , εξαρχής σε συμπάθησα ιδιαίτερα . Είσαι από τις ευχάριστες φυσιογνωμίες στο site ( πραγματικά δεν έχω κάποιο λόγω να σε κολακεύω , ελπίζω μην παρεξηγήσεις τα λεγόμενά μου ) .
Καλό καλοκαίρι . :D
Ιούν 27 2009 00:12
iristella → Glaurung
Xίλια ευχαριστώ για τις ευχές! Σου εύχομαι με την σειρά μου ότι επιθυμείς και κάθε σου ευχή να πραγματοποιηθεί!:kawaii::kawaii:
Ιούν 27 2009 00:01
Glaurung → iristella
Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα . Σου εύχομαι όλη σου η ζωή να είναι γεμάτη με ανθρώπους και καταστάσεις που να σε χαροποιούν και να σε γεμίζουν . Καλή συνέχεια στην καινούργια σου χρονιά .:wooi2:
Ιούν 26 2009 23:40

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται