Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Glaurung → matassos
Αυτό έψαχνες ?
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=361145#post361145[/URL]
Ιαν 04 2010 17:54
Zoro → Glaurung
Κάτσε λες για το anime ή το manga τώρα, Veggos-san; :P
Στο anime όπως είπα, αν αφήσεις το πρώτο επεισόδιο ναι, ξεκινάει σαν flashback και στο τέλος καταλήγει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα (ίσως το μεγαλύτερο) και καλύτερα flashbacks σε anime και με μη αναμενόμενο τέλος!! (αν και στο anime το αλλάξανε κάπως)
Στο manga πάλι έως και το volume 3 νομίζω είναι η μετέπειτα ιστορία του Guts, μετά το flashback και περίπου στο volume 4 πιάνει το flashback κι εκεί! Στο manga θα δεις και τι έγινε μετά το flashback, στο anime ενώ μόνο το επεισόδιο 1 σου δίνει πληροφορίες για την συνέχεια, αλλά λίγες... γι' αυτό σου πα δες το μετά (το επεισόδιο 1)!! Το manga ενώ μπορείς να το πιάσεις από την αρχή!
Πάντως αυτός είναι ο λόγος που ο Guts είναι ο all time fave χαρακτήρας μου. Πάντα αναρωτιόμουν σε κάποια σειρά ή ταινία ή ακόμη και shonen (πες πχ Gaara) όταν βλέπουμε κάποιον σκληροτράχηλο χαρακτήρα που δεν έχει ενδοιασμούς να σκοτώσει κλπ κλπ τι τον οδήγησε στο να γίνει έτσι; Πολλές φορές δεν το εξηγούν και έτσι απλά υποθέτω ότι από την γέννα του, η φύση τον έκανε έτσι... στον Guts όμως μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια που αφορά τον χαρακτήρα του έχει εξηγηθεί στο flashback, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται όσο συνεχίζεται η σειρά... talk about some epic serie!! :P
Οκτ 17 2009 16:18
Glaurung → Zoro
Θέλω , θέλω καλέ μου άνθρωπέ , θέλω ! Δλδ το πρώτο δείχνει τι θα γίνει και τα άλλα είναι κάπως σαν flash-back ?
Α ,οκ γιατί μου φάνηκε λίγο περίεργο .:hahaha: Με μπέρδεψε το “γυρνάω εκεί” μιας και για μένα το εκεί είναι η Ιταλία και όχι η Ελλάδα .:P
Οκτ 17 2009 14:27
Zoro → Glaurung
Success!! Κι άλλο μέλος προσηλυτίστηκε, εύγε!! :riiight: Σου προτείνω να ξεκινήσεις από το anime πάντως, είναι αρκετά πιστό στο manga, αν και καταλαμβάνει μόνο ένα μικρό κομμάτι του, γιατί είναι μόνο 25 eps και έτσι, βλέποντας το όλο ή most of it, θα καταλάβεις αν σου αρέσει, οπότε και περνάς με τα 1000 στο manga που έχει την συνέχεια ή αν όχι, οπότε και το ντροπάρεις!
Αν ξεκινήσεις το anime πάντως, άσε το 1ο επεισόδιο για το τέλος, δλδ δες το μετά το 25, γιατί περιέχει πολλά spoilers που σου χαλάνε την σειρά, για μένα... και φυσικά δες τουλάχιστον 5 επεισόδια για να μπεις στο κλίμα, με ένα δεν θα καταλάβεις τπτ, σε περίπτωση που δεν σου αρέσει. Για links και για anime και για manga έχω τις καλύτερες εκδώσεις που κυκλοφορούν, οπότε αν θες ζήτα (όχι παίζουμε, με την αγαπημένη μου σειρά :tensai:).
Το Skypiea arc είναι από τα αγαπημένα μου αρκς ειδικά από πλευρά φαντασίας, που δύσκολα το φτάνουν άλλα... επίσης ή μάχη του Luffy με τον τελευταίο "κακό" είναι από τις αγαπημένες μου, κυρίως λόγο της πρώτης τους συνάντησης που ακόμη την ξαναβλέπω που και που σκέψου, αλλά σαν την πρώτη φορά που την είδα καμία, μιλάμε για [B]το[/B] jawdrop... δεν το περίμενα με τπτ αυτό που θα γινόταν!!
Και αρκετά πιο κει έχει το arc της Robin, το αγαπημένο μου από πλευράς συγκίνησης! Keep it up then!!
Ιταλία καλά είναι για σπουδές και την προτιμώ, αλλά δεν θα μου άρεζε να μένω εδώ για πάντα, έχω συνηθίσει πιο πολύ το ελληνικό κλίμα πιστεύω! Bari είμαι btw και γιορτές πάω μόνο Ελλάδα πια, όχι Ιταλία!! :hahaha: *μπουζουκοσυνεννόηση*
Οκτ 16 2009 22:26
Glaurung → Zoro
Οκ , με έπεισες ! Βουρ στο Berserk λοιπόν . :joyful:
Ναι , εκεί είμαι τώρα ( βασικά από το καλοκαίρι εκεί είμαι :P ) . Η βλακεία είναι ότι έχω δει διάσπαρτα κάποια επεισόδια από μερικά arc και ξέρω στο περίπου τι γίνεται , αλλά και πάλι είναι απολαυστικό .
Ωραία η Ιταλία , μου άρεσε πολύ όταν είχα πάει ? Που σπουδάζεις και , κυρίως , πως γίνεται να πηγαίνεις μόνο στις γιορτές ? :P
Οκτ 14 2009 09:11
Zoro → Glaurung
Konan ftw, μαζί με Robin κι αυτή μου άρεσε σε τέτοιο στύλ, αλλά όντως κρίμα που δεν την ανέπτυξε αρκετά, σε αντίθεση με τους άλλους 2 μαντράχαλους... :if:
Α καλά, εσύ έχεις δει πολλά eps του OP, εγώ νόμιζα γύρω στα 40 ήσουν!! Εύγε, δλδ που είσαι τώρα, Skypiea, αν θυμάμαι καλά; (πάντως ναι τα filler είναι λίγα και δεν τα βαριέσαι)
Συνέχισε το όπως και να 'χει, το επόμενο arc περιέχει μερικές από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω δει σε shonen, το arc της Robin και του Franky δλδ!
Berserk τα ίδια, είναι κατηγορία από μόνο του... σαν το Lord of the Rings των manga! Το αγαπημένο μου!
Ναι σπουδάζω Ιταλία, αλλά μένω Ελλάδα κανονικά, αν και πια με τις σπουδές μόνο στις γιορτές γυρνάω εκεί! ;)
Οκτ 13 2009 14:42
Glaurung → Zoro
Ω ναι , η Konan σύγουρα είναι η κοπέλα που αξίζει πιο πολύ . Γενικά όμως είναι από τους πιο αξιοπρεπής χαρακτήρες , παρά το γεγονός που ήταν λίγο δεύτερος ρόλος ( η μάλλον , ακριβώς για αυτό :P )
Νομίζω πως θα συμφωνήσω , πρέπει να είναι πράγματι το καλύτερο από τα 3 . Έχω φτάσει μέχρι το 160 περίπου και , πολύ βασικό , δεν έχω πετύχει σκυλοβαρετό κομμάτι/filler !
Όσο για το Vagabond, πραγματικά είναι πολύ καλό . Το έχω ακουστά το Berserk και το είχα στα υπ όψιν , αλλά μιας μου είπες ότι μοιάζουν θα το επισπεύσω το θέμα :P
Εσύ σπουδάζεις τώρα ( αν επιτρέπετε :) ) ?
Οκτ 12 2009 20:40
Zoro → Glaurung
Noted! Με την πρώτη ευκαιρία θα την κατεβάσω λοιπόν, μου έβαλες περιέργεια + το ότι κρατάει λίγο την κάνει ιδανική για μένα! :P
Ο Sasori μου άρεσε πολύ στην αρχή και έως ένα καλό κομμάτι της μάχης, αλλά με χάλασε μετά που καθαρά και μόνο επειδή είχε χάσει τους γονείς του ήθελε να ξεκάνει τη γιαγιά του και κοσμάκη... βέβαια υποτίθεται είχε γίνει κούκλα και δεν είχε αισθήματα, αλλά πως κατάφερε να γίνει αθάνατος απλά και μόνο βάζοντας την ζωτική του ενέργεια σε μια κούτα; Γενικά όταν μάθαμε πιο πολλά γι' αυτόν άρχισε να μου αρέσει πιο λίγο, τα ίδια και ο Kakuzu.
Αγαπημένοι μου είναι Itachi και Hidan, ο πρώτος γιατί είχε ωραία ιστορία και μάχες και ο δεύτερος γιατί μου άρεσε πολύ σαν δύναμη και ψυχάκιας... αμέσως μετά έχω Pein που απλά με χάλασαν abilities και τέλος, αλλά σαν ιστορία ήταν από τους καλύτερους και φυσικά Konan, μάλλον η κοπέλα που αξίζει πιο πολύ σε αυτή την σειρά, σοβαρή, έξυπνη και όμορφη :love: Μετά Orochimaru, Deidara, Kisame, Tobi (as Tobi πιο πολύ μου άρεσε, γελούσα με τις φάσεις του) και τέλος Sasori-Kakuzu (προς τα ίδια, ίσως λίγο παραπάνω ο πρώτος)... πάντως ναι, ειδικά σε αυτή την σειρά οι κακοί είναι οι "καλύτεροι" και για μένα!
Του Madara το σχέδιο να πως μου φαίνεται ως τώρα:[spoiler=Naruto manga][IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/EvilMadara.jpg[/IMG][/spoiler]Αλλά διατηρώ ακόμη κάποιες ελπίδες ότι τους κοροϊδεύει όλους και έχει κάποιον άσσο στο μανίκι για πραγματικό σχέδιο, μακάρι να έχω δίκιο!
One Piece είναι το αγαπημένο μου shonen, να το συνεχίσεις, αν και για μένα τα πρώτα 100 επεισόδια είναι αρκετά αδύναμα... από κει και μετά αρχίζουν τα καλά, έχε το υπόψιν! Παράλληλα έχει ωραία φαντασία και αστεία όμως! Vagabond έχω ανοίξει και thread και ξέρω ότι είναι ενδιαφέρον και από πλευράς σχεδίου και ιστορίας, που μου θύμισε αρκετά το αγαπημένο μου manga Berserk... κάποτε πρέπει να το διαβάσω κι αυτό! Πάντως όπως τα λες, εκτός κι αν δεν κυκλοφορεί στην οθόνη/έχει αλλαχτεί πολύ, όλα σε anime τα βλέπω! Και το OP btw έχει μια από τις πιο πιστές μεταφορές manga σε anime, οπότε μια χαρά θα είσαι! :)
Οκτ 12 2009 06:02
Glaurung → Zoro
Ναι ,θα έβαζα ή αυτό ή την λέξη “κούκλες” .:) Καλούτσικη ταινία που κάνει μπαμ ότι είναι του Tim Barton , έχει την γνωστή αισθητική . Το σενάριο κατά την γνώμη μου δεν είχε να προσφέρει τίποτα το καινούργιο , χωρίς όμως να σου αφήνει κακή εντύπωση ή να έχει κενά ( εγώ τουλάχιστον δεν πρόσεξα κάποιο ) . Το μόνο μειονέκτημα είναι η μικρή διάρκεια της ταινίας , με αποτέλεσμα να σου αφήνει ένα αίσθημα ότι κάτι λείπει άμα έχεις σκάσει 7 ευρώ για το εισιτήριο . Για DVD ή downloading την συνιστώ ανεπιφύλακτα για μια ευχάριστη ωρίτσα ( κάπου τόσο είναι , 80 λεπτά ) , όχι για σινεμά . Επίσης ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί την είχαν στις 11 αφού ακόμα και παιδιά 1ης Γυμνασίου την βλέπουν άνετα .:P
Ω ναι , ο Orochimaru στην αρχή ήταν πολύ καλύτερος από το τέλος . Και ο Itachi είναι ωραίος , άπειρες φορές προτιμότερος από τον αδερφούλη του ! Δεν υπάρχει ούτε ένα δευτερόλεπτο που να είναι προτιμότερος ο Sasuke . Πάντως αυτός που μου άρεσε πιο πολύ από όλους ήταν ο Sasori . Είναι μάλλον ο αγαπημένος μου χαρακτήρας και η μάχη που έδωσε μάλλον η πιο απολαυστική . Αυτός δεν με απογοήτευσε ούτε στο τέλος ( τουλάχιστον όχι όσο οι υπόλοιποι ) . Γενικά οι evil χαρακτήρες είναι μακρά οι καλύτεροι . :)
Ο Madara και το σχέδιο του πως σου φαίνεται ? :P
One Piece δεν έχω διαβάσει ακόμα αλλά έχω αρχίσει να βλέπω , αν και το έχω αφήσει λίγο τελευταία . Από manga διαβάζω τα Bleach , Vagabond και Hellsing ( μόνο τα κομμάτια που έχουμε ίδει δει από τα OVA ) ,γενικά προτιμώ τα anime . Το βρίσκω αρκετά πιο κουραστικό το διάβασμα στο pc και πολυέξοδο το να τα αγοράζω , οπότε παρακολουθώ κυρίως τα anime .
Γενικά όμως δεν κάνω τίποτα από τα δυο πια τόσο πολύ μιας και άρχισε η σχολή μου και γω , ως γνήσιος ψάρακας , ξοδεύω το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μου εκεί .:awww:
Οκτ 11 2009 22:25
Zoro → Glaurung
Ναι, το 9! Μα καλά animated ήταν τελικά; :hahaha: Αυτό ήταν το hint που δεν ήθελες να δώσεις αμέσως;
Πάντως στο imdb πήρε καλό βαθμό είδα, εσένα σου άρεσε να υποθέσω, ε;
Ω αυτό που λες ισχύει για όλο το Naruto! Πχ ωραίος ο Orochimaru μέχρι το τέλος, αλλά δεν συγκρίνεται με το spooky κλίμα που μου είχε μεταδώσει στην αρχή αρχή! Το ίδιο και ο Pein, από παρουσιαστικό, πριν μάθουμε πιο πολλά γι' αυτόν, έσκιζε και μου άρεσε πολύ και η ιδεολογία του + ο λόγος που την απέκτησε, δλδ η ιστορία του (αν και βρήκα κάποια κενά), αλλά μετά δεν με τρέλαναν πολύ οι δυνάμεις του και το πως "δρούσαν", σε αυτό τον τομέα μου άρεσε πολύ περισσότερο ο Itachi (που btw και σαν χαρακτήρας πιο πολύ μου άρεσε). Ο Pein περνιούνταν για θεός αλλά από πλευράς δυνάμεων, πέραν μιας απ' αυτές, δεν μου θύμιζε πολύ θεό, αλλά πιο πολύ imba shinobi... και φυσικά το τέλος του εντελώς lame... :puke:
Και ναι, παρακολουθώ κι εγώ το manga κάθε βδομάδα πια, mr. nerd!
Btw One Piece από την άλλη διαβάζεις επίσης ή σε χαλάει κάνα σχέδιο-αριθμός επεισοδίων τπτ και δεν το πλησιάζεις; :P
Οκτ 10 2009 17:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται