Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glaurung → LethalMike

Απλώς για να ξέρεις , το κείμενο στην υπογραφή σου είναι παραποίηση των λεγόμενών του και ,συνεπώς ,δεν είναι αυθεντικό
Jun 26 2009 17:16
Photo

Dark_Venus → Glaurung

Να σαι καλά, καλή συνέχεια και σε σένα.
Jun 24 2009 16:33
Photo

Glaurung → Dark_Venus

Απ΄ ότι έχω ακούσει άμα το κάνω αυτό στην σχολή μου την πάτησα , αλλά θα είναι σίγουρα πιο ήρεμα και άλλο κλίμα από αυτό του λυκείου . Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένη , αυτό είναι το πιο σημαντικό . Με ορεξάτους φοιτητές καλυτερεύει ( ή , τέλος πάντων , δεν χειροτερεύει ) το επίπεδο της σχολής . Καλή συνέχεια !:drink:
Jun 24 2009 14:17
Photo

Dark_Venus → Glaurung

Βασικά και γώ μπορώ να πώ οτι δεν τρελάθηκα και στο διάβασμα όταν έδινα. Αν είσαι χαλαρός, σου έρχονται πιο εύκολα στο μυαλό τελικά. Ναι πάρα πολύ είμαι πρωτοετής ακόμα οποτε καταλαβαίνω και τον ενθουσιασμό σου. Αντε απο εδώ και πέρα θα διαβάζεις δυο φορές τον χρόνο μόνο. Εκτος αν βάζουνε εργασίες εκεί...δεν ξερω... :P
Jun 24 2009 13:59
Photo

Glaurung → Dark_Venus

Thx , τελικά ήταν πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα απ’ ότι φανταζόμασταν . Διάβαζα λίγο και έβλεπα τους άλλους να τρελαίνονται και έλεγα μήπως κάνω κάτι λάθος . :P Ναι , ξεχνάω αυτόν τον παράγοντα συχνά :P Ικανοποιημένη από την σχολή ?
Jun 24 2009 13:54
Photo

Dark_Venus → Glaurung

Συγχαρητηρια!!! Οχι λιγοτερο απο εσενα εβγαλα. Γυρω στο 16900 απλά, εχουμε ειδικο μαθημα που διπλασιαζεται. Εγω εγραψα αγγλικα 18 και ετσι με το ειδικο μαθημα βρεθηκα στα 20500 καταλαβες; ;)
Jun 24 2009 13:41
Photo

Glaurung → Dark_Venus

Έβγαλα 17.900 μόρια και η σχολή θέλει 16.500 . Οπότε καλά είμαι … Η αγγλική φιλολογία έχει πολύ υψηλή βάση , τόσο καλή είναι πια ?
Jun 24 2009 13:37
Photo

Dark_Venus → Glaurung

ευχαριστωωωωω!!! εξαρταται που μενεις... αλλα εχει αρκετα λεωφορεια και συχνα δρομολογια.... ποσα μορια εβγαλες;
Jun 24 2009 13:21
Photo

Glaurung → Dark_Venus

Ναι , δίπλα-δίπλα είναι τα κτίρια στο χάρτη (καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στις εξετάσεις παρεμπιπτόντως :clap:) . Ισχύει αυτό που έχω ακούσει από κάποιους ότι είναι λίγο μπέρδεμα να φτάσεις ? Γιατί βλέπω πολλά δρομολόγια λεωφορείων … Πρώτη επιλογή και ενθουσιασμένος ! Αν αλλάξω γνώμη θα πάω είτε στο Φυσικό είτε στο Μαθηματικό , οπότε πάλι θα έχω παρόμοιο αντικείμενο . :)
Jun 24 2009 12:34
Photo

Dark_Venus → Glaurung

Eγω ειμαι αγγλική φιλολογία στ Καποδιστριακό. Κοντά είμαστε. Πρωτη σου επιλογη ε;
Jun 24 2009 12:01
Photo

Glaurung → Dark_Venus

Επιτέλους ακούω μια καλή και αισιόδοξη κουβέντα , να σε καλά :kawaii: Θέλω να περάσω στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ) στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο . Το μόρια τα έχω σίγουρα , δεν είμαι όμως ακόμα 100% σίγουρος ( το φτάνω όμως :P ) . Εσύ τι σπουδάζεις και πού , αν επιτρέπετε :D ?
Jun 24 2009 09:13
Photo

Dark_Venus → Glaurung

Δεν θα το μετανιώσεις :D Που θέλεις να περάσεις;
Jun 23 2009 20:41
Photo

tsintori → Glaurung

Έλα ρε μεγάλε τι γίνεται. Τα έγραψα στα βάσανα του μαθητή. Αν θες κοίτα τα. Συγχαρητήρια και καλές σπουδές εύχομαι.
Jun 19 2009 16:38
Photo

Tenshi → Glaurung

στα αγροτικα ζωα!!! τωρα θα μπω στα οικοσιτα!!! τα οποια ειναι απειρα και παρα πολυ δυσκολο!! :) εγω ειμαι αυτος με το μουσι και το μουστακι και την καμπαρντινα...αλλα εκει ειμαι πιο χοντρος...περασαν 3 χρονια απο τοτε...πιο μακρυ μαλλι!! Myahaha...... η καινουργια θα βασιζεται στο παιχνιδι left4dead αν το ξες....θα ειναι με ενα ιο....γραψαμε ηδη και το σεναριο!!!
Jun 18 2009 13:22
Photo

Tenshi → Glaurung

ase..ase..katakalokairo de les tipota!!! to trailer?? hmm.. to evgale i youtube..alla to xanavalame molis twra... enjoy!! [URL]http://www.youtube.com/watch?v=bipCz74ZyRU&feature=channel_page[/URL]
Jun 18 2009 12:59