Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Tenshi → Glaurung

nai dystyxws....και τελειωνουμε αρχες ιουλιου!!! η ταινια συνεχιζει....γινεται το μονταζ τωρα...θελει πολυυ δουλειαα!!! και θα γυρισουμε μια καινουργια τωρα!!! με πολυ καλα εφε...!! ;)
Ιούν 18 2009 10:13
Φωτογραφία

Glaurung → tsintori

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση ! Καλά αποτελέσματα την Παρασκευή και όπως και να έχει σου εύχομαι να περάσεις κάπου που τελικά θα σε ευχαριστεί και θα σε γεμίζει :gotit: Για πού σκέφτεσαι πάντως να περάσεις ? Η εύχεσαι ?:P[FONT=Calibri][COLOR=#000000][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][/FONT]
Ιούν 17 2009 21:51
Φωτογραφία
Φωτογραφία

the goblin → Glaurung

ρε συ τη εγεινε,σε ειχα στο friend list μου και τωρα μου λεει οτι δεν σε εχω......τη γινετε δηλαδη?????:erk::erk:
Ιούν 11 2009 10:47
Φωτογραφία

the goblin → Glaurung

ρε συ τη εγεινα στο friend list μου και τορα μου λεει οτι δεν σε εχω......τη γινετε δηλαδη?????
Ιούν 11 2009 10:45
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

well έκανα το τραγικό λάθος να πάω σε μια παραλία λίγο πιο κάτω από τον άγιο κοσμά (χοντρικά προς γλυφάδα μεριά) ε και ήταν επιεικώς χ ά λ ι α. Από Βουλιαγμένη και πέρα την επόμενηυ φορα..για πες κανα anime βλεπεις;
Ιούν 08 2009 21:47
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

Εγώ τα σκέφτηκα σε σχέση με το δικό μου καλοκαίρι , μάλλον έχεις δίκαιο . Το βγάζεις-δεν το βγάζεις το καλοκαίρι δηλαδή ? Κουράγιο !!!:nanana: Που πήγες για θάλασσα ? Εγώ τα τελευταία 15 χρόνια πάω μόνο Σχοινιά ή Ραφήνα , οπότε δεν έχω ιδέα που εννοείς και που αλλού στην Αθήνα μπορείς να πας για θάλασσα
Ιούν 05 2009 09:29
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

[COLOR=DeepSkyBlue]πω:yawn2: νυστάζω,βαριέμαι,δεν μπορώ με τις εξετάσεις.:deadga6: Σήμερα επιχειρήσαμε να πάμε για μπάνιο στην πανβρώμικη Αθήνα και πραγματικά ξενέρωσα..είχε αέρα και είχε φέρει έξω όλα τα σκουπίδια:erk:(είναι που είναι δηλαδή, φαντάσου..)και ήθελα τόοσο να κολυμπήσωωωωωωω:cry5::cry5::cry5: έχω πήξει.ε και όχι Ιούνιο και Ιούλιο δε θα είμαι χαλαρή αν αναλογιστείς πόσα κενά έχω να καλύψω για να μην έχω πρόβλημα του χρόνου( κυρίως γραμματική αρχαίων και λατινικών).άσε,άσε.πίκρες.:bahhh:[/COLOR]
Ιούν 04 2009 22:04
Φωτογραφία

Glaurung → karkas

Thx , όπου να ναι αρχίζει και για σενα η καλοπέραση .:wis:
Ιούν 02 2009 11:28
Φωτογραφία

karkas → Glaurung

Thanks very much!!!!!!!!!!!!!! Και 'συ καλούς βαθμού και καλή καλοπέραση πλεον!!
Ιούν 02 2009 11:21
Φωτογραφία

Glaurung → karkas

Χρόνια πολλά , να τα εκατοστίσεις . Όλα καλό να σου έρθουν και αυτή την χρονιά σου εύχομαι :D
Ιούν 02 2009 11:11
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

Έτσι μπράβο , λείπει το φιλότιμο στις μέρες μας ( δεν σου κάνω πλάκα ) . Καλά θα τα πας , αφού σκεφτόσουν στην αρχή της χρονιάς μήπως πας θετική ( ή τεχνολογική , δεν έχει διαφορά ) πάει να πει ότι έχεις τον τρόπο σκέψεις που χρειάζεται , τον πρακτικό τρόπο σκέψης . Αυτό είναι το πιο σημαντικό , την θεωρία και τις χαζομαρίτσες μπορείς να τα διαβάσεις άνετα μιας και είσαι θεωρητική . Εντάξει , τον Ιούνιο και τον Ιούλιο δηλαδή δεν θα είσαι χαλαρή ? Είναι το πιο κουραστικό καλοκαίρι μάλλον , είναι όμως ακόμα καλοκαίρι :wis: Εγώ θα πάω ΣΕΜΦΕ τελικά , είναι απίθανη ! Και μόνο να δεις τα μαθήματα ! Άσε που θα επιλέξω για το αν θέλω να σπουδάσω μαθηματικά ή φυσική μετά από 2 χρόνια σπουδών .:nbleed:
Ιούν 02 2009 11:08
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

[COLOR=DeepSkyBlue]ααχ,μόλις γύρισα από βόλτα..:w00t: 17,5 περίπου??? τέλεια ρε συ μπράβο! ^^ :clap: χμμ εσένα ποιά σχολή σε τραβάει περισσότερο? Καλά τα πάω,ε, φυσική και γεωμετρία έχω κάποια κενά άλλα οκ πίστευω θα πιάσω τη βάση.. στο 2ο 4μηνο πάντως τα πήγα πολύ καλά, εβγαλα 18,8 ε και δε θέλω να απογοητεύσω τους καθηγητές που μου βάλανε καλούς βαθμούς, οπότε το χω ρίξει στο διάβασμα..:smart: εγώ περιμένω να έρθει ο Αύγουστος, να κάνω διακοπές..μέχρι τότε..φροντιστήρια..:'(:'(:'([/COLOR]
Μάι 30 2009 23:31
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

Το φαντάστηκα ότι έχεις πολύ διάβασμα και λόγω αυτού έχεις χαθεί , ως ένα σημείο καλά έκανες έτσι και αλλιώς . Όχι , όχι , δεν τελείωσα ακόμα . Έχω και τις ενδοσχολικές και κάθομαι όλοι μέρα και διαβάζω , τώρα που σου μιλάω κάνω το ημερήσιο ( και μοναδικό ) δεκάλεπτο διάλυμα :hahaha: Τέλεια είναι ! Δεν το έχουμε οι πιο πολύ συνειδητοποιήσει ακόμα , αλλά είναι πολύ ωραίο αυτό το ψιλο-μπερδεμένο ,ψιλο-ελεύθερο αίσθημα . Στις πανελλήνιες θα μπορούσα να τα πάω και καλύτερα ( έχασα στην Φυσική το 100 γιατί άλλα έλεγε και γω άλλα διάβαζα :P) ,δεν έχω παράπονο όμως . Κάνα 17,5 πιστεύω ότι θα βγάλω , βαθμός πολύ καλός άμα σκεφτείς πόσο διάβαζα για τα μαθήματα σε σχέση με την πλειοψηφία .Τώρα σκέφτομαι πια σχολή να δηλώσω πρώτη , Φυσικό Αθηνών ή Εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών του Μετσόβιου . Το καλό είναι ότι σχεδόν σίγουρα έχω τα μόρια και για τις δυο σχολές , οπότε θα είναι δική μου απόφαση και όχι υποχρεωτική λόγω των μορίων . Τώρα χαλαρά , έκανα και την Πέμπτη το πρώτο μου μπάνιο στην θάλασσα και γενικότερα είναι ήρεμα τα πράγματα . Μάλλον θα είμαι με τους κολλητούς μου στο ίδιο πανεπιστήμιο , οπότε χαιρόμαστε που θα συνεχίσουμε την παρέα και που θα μπορεί ο ένας να συμμετέχει στα μαθήματα του άλλου . Την Τρίτη θα παραδώσω και το πρώτο μου μάθημα στην κόρη μια φίλη μας , που χρειάζεται βοήθεια στα μαθηματικά γενική Β λυκείου , έτσι ώστε να μην πάρει κάτω από την βάση . Πλάκα-πλάκα τώρα έχω πολύ μεγαλύτερη όρεξη για διάβασμα , έχω αρχίσει να διαβάζω μαθηματικά και φυσική . Φλωρεντία , εκτός από ωραία , είναι και πολύ φθηνός προορισμός του εξωτερικού . Με ια 400 περίπου θα πάμε διακοπές 12 μέρες ,με όλα μέσα . Φαγητό , διαμονή ( 10 μέρες ) μεταφορικά . Εσύ πως τα πάς με τις εξετάσεις ? Είσαι εντάξει ή έχεις καινά σε μαθήματα ? Πάντως ούτε και για σένα αργεί ακόμα ,σε λίγο τελειώνεται και σεις και θα κάτσεις να ξεκουραστείς και να κάνεις ότι θέλεις .:wis:
Μάι 30 2009 08:36