Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glaurung → Zoro

Την ταινία τώρα μπορείς να δεις πια είναι μιας και την βρήκαν επιτέλους . Ακόμα νομίζω θα απογοητευτείς λίγο :P Εγώ δεν έχω το έχω καν , δεν ξέρω τίποτα . Το έχω σκεφτεί βέβαια μερικές φορές , πρέπει να είναι πολύ ωραίο γιατί σου δίνει πολλές δυνατότητες ( είναι και cool 8):bleh:) .Πραγματικά όμως μπράβο , ασχέτως πόσο κουραστικές , και έμαθες και σε ζηλεύουνε πολύ τώρα :P . Καλά , ο Pein δεν μου άρεσε . Όσο δεν τον είχαμε δει live αλλά μέσα από τους άλλους ήταν απίθανος . Πραγματικά ήταν άψογος , μετά όμως με χάλασε . Ήταν λίγο περίεργος έτσι σκελετωμένος , αλλά το προσπερνάς εύκολα . Μετά όλο το ψυχολογικό και το μπλαμπλα που έπεσε μου την έσπασε . Για τον άλλο , απλώς ψόφα . Έχει όμως , παρά την μουρμούρα , χαβαλέ . Κάθε εβδομάδα έχεις κάτι να κάνεις , παρακολουθώ τα καινούργια . Να υποθέσω και συ ,ε ? Και [B][U]ναι[/U] [/B], είναι ο πατέρας όλων των δράκων , ο ένας και μοναδικός ! ( ποπο , πρέπει να φαίνομαι πολύ nerd :hahaha:)
Oct 09 2009 20:49
Photo

Zoro → Glaurung

Επειδή είπες ότι είναι εύκολη ταινία να βρεθεί νόμιζα ότι είναι κάποια σχετικά γνωστή και έσπασα το κεφάλι μου να βρω ιστορία που ταιριάζει με όσες έχω δει και όσες θέλω να δω... αλλά τπτ! Οπότε ψαγμένη ή μη δεν έχει σημασία, από την πλοκή φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα! (και γενικά, και μόνο που παρά την πληθώρα στοιχείων ακόμη δεν έχει βρεθεί την κάνει πολύ καλό δείγμα για τέτοια παιχνίδια, thumbs up!) Ναι έπεσε αρκετή και προσεκτική δουλειά αλλά μην νομίζεις, κι εγώ άσχετος είμαι από Photoshop σε γενικές γραμμές, απλά, επειδή 4-5 πράγματα με ενδιαφέρει να τα ξέρω προσωπικά ακριβώς για να φτιάχνω τις εικόνες που χρειάζομαι (θα μπορούσα βέβαια να το ζητήσω από αρκετά άτομα που ξέρω, αλλά αν θες κάτι να γίνει καλά πρέπει να το κάνεις μόνος σου :P), με πολύ ψάξιμο στο νετ και πειράματα, έμαθα να το χρησιμοποιώ για τις βασικές ανάγκες μου τουλάχιστον! Btw [URL="http://img123.imageshack.us/img123/4126/narutopein7.jpg"]αυτή[/URL] είναι η original εικόνα του ava, οπότε καταλαβαίνεις ότι έπεσε αρκετή δουλειά για να σβήσω το "μπλε" του ματιού και να κρατήσω παράλληλα τις γραμμές, ενώ η Tsunade και οι 2 άσπρες "κυλίδες" + σκιάσεις περιπλέκανε την κατάσταση! Ακόμη κι όταν το τελείωσα υπήρχαν πολλές άσχημες γωνίες ή σημεία, που αναγκάστηκα να τροποποιήσω πάλι! Η sig ήταν πιο απλή, απλά μείωση καρέ και ποιότητας ήθελε, δεν ήξερα πως γινόταν βέβαια, αλλά έτσι έμαθα! O Pein (ή Yahiko, που είναι το σώμα αυτού που έχω στο ava) ναι, ήταν όντως ένας από τους πιο ωραίους κακούς της σειράς! Και επίσης ναι για Sasuke, γενικά τελευταία η ιστορία έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος του παλιού ενδιαφέροντος της... it's an empty shell of it's former self, όπως είπε και ένας κακός της σειράς! :frozen: Still, δεν είναι για πέταμα, υπάρχουν πράγματα άξια παρατήρησης ακόμη και που θα έρθουν, για μένα! Που είσαι στο manga εδώ που τα λέμε; ΥΓ: Btw πάει καιρός που διάβασα το Silmarillion, o Glaurung ήταν ο αρχι-δράκος του Morgoth αν θυμάμαι καλά, ε;
Oct 09 2009 01:01
Photo

Glaurung → Zoro

Όπα , θα σε απογοητεύσω ! Δεν είναι κάτι ψαγμένο ,απλώς κρύβω μια μικρή πληροφορία ακόμα που δεν πάει το μυαλό . Λυπάμαι , θα ήθελα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σου:P Αν και δεν έχω ιδέα πως κάνεις κάτι τέτοιο , φαίνεται ότι έχει πέσει προσεκτική δουλειά . Naruto έβλεπα μέχρι ένα σημείο που είχε filler και απηύδησα , οοπότε άρχισα το manga . O Pain (ο συγκεκριμένος , δεν θυμάμαι πως λέγετε το σώμα ) είναι από τους πιο cool χαρακτήρες . Με τον Sasuke έχει χαλάσει λίγο το θέμα τελευταία πιστεύω , την έχει δει πολύ κάπως:P
Oct 08 2009 21:03
Photo

Zoro → Glaurung

Πόσες φορές το έχω ακούσει από τότε που το "φόρεσα", ακόμη και από μη Naruto fans... :) χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε γιατί είναι και μερικώς φτιαγμένο από μένα και μου πήρε αρκετές ώρες (και πονοκεφάλους :hot:) για να γίνει όπως είναι τώρα (ειδικά το διάφανο μάτι, αλλά παράλληλα με γραμμές, του τύπου στο ava)! Απέδωσε η δουλειά τελικά! :wooi2: Naruto παρακολουθείς/γνωρίζεις τπτ btw ή απλά σου άρεσε το σύνολο (πόλη με βροχή, χρώματα, βλέμμα του τύπου κλπ); Αυτή η ταινία που έβαλες είναι φοβερή πάντως, σπάω επί ώρα το κεφάλι μου + έχω ψάξει παντού, αλλά τζίφος... κι εγώ που νόμιζα ότι γνώριζα όλα τα καλά sci-fi με μηχανές, αποκαλύψεις κλπ... ανυπομονώ να μάθω ποια είναι! :P
Oct 08 2009 20:46
Photo

Glaurung → Zoro

Χαίρετε , καλά είσαι ? Ήθελα κυρίως να σου πω και γω ότι θεωρώ το set σου απίθανο , gz :)
Oct 08 2009 20:37
Photo

Glaurung → Daf_Chan

///
Oct 08 2009 17:11
Photo

Glaurung → mono

np :wooi2:
Sep 09 2009 22:13
Photo

mono → Glaurung

Είναι, να πάρει φοβερά σπααστικό:erk: Δεν ξέρω αν βοήθησες αλλά σε ευχαριστώ για την εικόνα, me likes :wooi2:
Sep 08 2009 15:36
Photo

Glaurung → mono

[IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=378&pictureid=6324[/IMG] Μήπως ήταν αυτή η εικόνα ? Την είχα για sig τον χειμώνα . Ελπίζω να βοήθησα,είναι σπαστικό όταν κολλάς :P
Sep 08 2009 12:11
Photo

tsintori → Glaurung

Άντε συγχαρητήρια. Αρχές Οκτώβρη ξεκινάμε αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε. Θα δω το πότε όταν πάω για εγγραφή.
Aug 28 2009 12:25
Photo

Glaurung → tsintori

Μια χαρά , πέρασα εκεί που ήθελα .Εφαρμοσμένων μαθηματικών και Φυσικών επιστημών , στο Μετσόβιο . Πότε ξεκινάτε εσείς ? :)
Aug 27 2009 13:28
Photo

tsintori → Glaurung

Eυχαριστώ, πέρασα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα...... Εσύ πως τα πήγες;;;;
Aug 27 2009 11:34
Photo

Glaurung → tsintori

Καλή επιτυχία , εύχομαι να πέρασες εκεί που ήθελες :D
Aug 25 2009 16:07
Photo

Glaurung → Daf_Chan

///
Aug 22 2009 16:10
Photo

frikase → Glaurung

για να μπεις σε γερμανικο πανεπηστημιο χρειαζεται να ξερεις την γλωσσα σε επιπεδο kleines και ας μην εχεις το πτυχιο, αρκει να την ξερεις πριν 5 μερες μολις ημουν βερολινο για 1 εβδομαδα, συνολικα εχω παει 4 φορες γερμανια, 2 βερολινο ,1 ντυσσελντορφ, 1 κολωνια ακομη και τωρα θελω να ξαναπαω, αν και περισσοτερο λογω παρεας περασα καλα αλλα μου αρεσε πολυ σαν χωρα αμα δε ηταν γονεας μου απο εκει, θα διαλεγα να σπουδασω γερμανια απο πολυ νωριτερα και ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου
Aug 03 2009 22:24