Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Napster

Γενικά είναι όλα θεικά :hahaha: Αν κάτσεις να τα δεις, θα λιώσεις από το γέλιο. Δεν έχει σχέση, έχεις δει το anime! Κάτι είναι και αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου άρεσε ο Masamune από το Sengoku Basara. Ή όχι; Μικρό παιδάκι :P Ντάξει, μικρό παιδάκι δεν το λες. Παιδί ναι :P Από εσένα το κόλλησε αυτό το ομαγκαντ η αδερφή μου; :hahaha: ΟΜΑΓΚΑΑΑΑΝΤ
Μάρ 26 2011 20:33
Φωτογραφία

Kai → Napster

Ναι, η αλήθεια είναι πως σε λυπηθήκαμε λίγο, υπάρχουν χειρότερα από αυτό που πόσταρε στο black hole. Πρέπει όμως ν' αναγνωρίσεις τις άψογες χορευτικές κινήσεις.
Μάρ 25 2011 22:11
Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

Το ειδα το βιντεακι που εβαλες και κει. Απλα awesome!:hahaha: Μονο ενα πραγμα τοτε μπορω να κανω. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ SENGOKU BASARA! Τον κυριο Date τον ξερω μονο απο το Samurai Warriors & Warriors Orochi. Ναι ναι! Για εκεινο το μικρο παιδακι μιλαω. xD Τι εφιαλτης ειναι αυτος, ομαγκαντ!
Μάρ 25 2011 15:04
Φωτογραφία

We are the best trolls :D Δες και το βιντεάκι που έβαλα στο black hole :P Σε εκμεταλλευόμαστε και θα σε εκμεταλλευτούμε όταν βρούμε και άλλα τόσο όμορφα βιντεάκια με την αδυναμία σου να χορεύει cute dances :3 Και όμως, και όμως, και όμως ΕΙΝΑΙ! Πρέπει να το δεχτείς~ Δεν είναι μόνο ένα κακό όνειρο, είναι η πραγματικόοοοοοοοοοοοοτητα :P (Φάση έχει xD)
Μάρ 25 2011 14:22
Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

Trolls!!!! Pfff ξερετε πως ο Date ειναι η αδυναμια μου και με εκμεταλλευεστε? :P Οχι, αρνουμε να πιστεψω πως αυτος ειναι ο Date! Απλα βλεπω ενα κακο ονειρο, αυτο ειναι μονο. xD [I](Ωραιο videακι) xD[/I]
Μάρ 25 2011 14:08
Φωτογραφία

Napster → Kai

OMG! Πες μου οτι αυτος ο κυριος με τα μπλε ΔΕΝ ειναι ο cool Date απο το SB γιατι απ' οτι φαινεται μου χαλασες το Σ/Κ κακια! >.< xD
Μάρ 25 2011 14:05
Φωτογραφία

Αυτό εδώ είναι καλύτερο για εφιάλτες! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l1NhRpy6cKo&feature=related[/youtube] Ναι, σπαμμάρουμε το profile σου xD
Μάρ 25 2011 10:47
Φωτογραφία

Kai → Napster

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lJN2nsFdArc&feature=player_embedded#at=60[/youtube] Absolute spam για να έχεις εφιάλτες :hahaha::hahaha:
Μάρ 25 2011 10:33
Φωτογραφία

Jorg → Napster

Xaxa, Pandora Hearts. Anime 25 episodes, manga ongoing (κλασικά πράγματα :P).
Μάρ 21 2011 22:38
Φωτογραφία

Napster → Jorg

Κλασικα πραγματα. Απο ποιο Anime/Manga/Game ειναι το setακι σου? :P
Μάρ 21 2011 22:26
Φωτογραφία

Kai → Napster

:joyful: New Sket-paaaaal!!!!!!!!!!!!!!!!! [spoiler] [IMG]http://24.media.tumblr.com/tumblr_l2a56qLf8e1qazp1xo1_500.jpg[/IMG] [/spoiler] Χαίρομαι που σου άρεσε. Και συνεχίζει στα ίδι επίπεδα, σε πολύ πιο αστεία-σε πολύ πιο συγκινητικά. Αφού σου άρεσε το one-shot θα σε αρέσει και η συνέχεια σίγουρα. Από τη μεριά μου, συνεχίζω με το Gamaran, αν και στο 13 είμαι ακόμα. Μπορώ να πω ότι ως τώρα είναι αρκετά ενδιαφέρον, θα συνεχίσω ακάθεκτα και ελπίζω αργά ή γρήγορα να φτάσω up-to-date
Μάρ 21 2011 19:55
Φωτογραφία

Napster → Kai

ΟΚ, το διαβασα το One-Shot. Χαλαρα θα το αρχισω το manga του. Πολυ ωραιο ηταν, [I][B]με[/B] [/I]αρεσε παρα πολυ. Ειδικα εκει που αρχισε να συγκεντρωνεται o Bossun για να ακουσει τι λενε οι αλλοι. xD
Μάρ 21 2011 19:49
Φωτογραφία

Kai → Napster

Domo. Για αρχή πάντως μου φάνηκε οκ και το σχέδιο ήταν πολύ καλό και να μη καλυτέρευε, δε θα με πείραζε δλδ. Άντε, διάβασε-διάβασε! Δε νομίζω να μη σου αρέσει, αλλά θα δούμε!
Μάρ 20 2011 19:39
Φωτογραφία

Napster → Kai

Αντε καλη αρχη! Ωραια. Θα διαβασω το βραδακι το One-Shot και απο βδομαδα ξεκιναω και το manga του. Τωρα το ποσο γρηγορα θα διαβαζω τα chaps, αυτο εξαρτατε απο το manga. :P
Μάρ 20 2011 19:31
Φωτογραφία

Napster → Hanzo

OK thanks ρε. Θα αρχισω πρωτα το 4 γιατι το 3 δεν εχει seeders. xD Θυμασαι πριν κατι μηνες που εψαχνα για παιχνιδι baseball? Τελικα προχθες βρηκα. Το Pro Yakyuu Spirits. Ακριβως τετοιο παιχνιδι εψαχνα. :D
Μάρ 20 2011 19:28