Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → Jooji-san
Αχα, καταλαβα. Ακριβως τετοια movies μου αρεσουν. School+sports/action. Το H2 δεν το εχω δει [B]αλλα[/B] το εβαλα ηδη για download. Ειδα και τον πρωταγωνιστη του H2 ο οποιος ειναι ο πρωταγωνιστης στο Crows Zero. :D
Το μονο που μου ερχετε στο μυαλο αυτη τη στιγμη ειναι ο Shoot! απο το anime Aoki Densetsu Shoot!/Γκολ που εχει θεμα το ποδοσφαιρο αλλα δεν ειναι τοσο~ school, αμα καταλαβενεις τι εννοω.
Μάρ 30 2011 00:03
Napster → Kai
Ναι, ofc να πουμε το Σαββατο γιατι το Σαββατο παιζω αγωνα και δεν ξερω αμα παιζουμε πρωι ή απογευμα. Αμα παμε καλος, αν οχι τοτε αλλη φορα θα συζητησουμε για την επιχειρηση μου. Ya know. ;)
Ετσι ρε! Με συγκινεις! Νομιζα πως ημουν ο μονος που συμπαθουσε τον Ryohei.
Μάρ 29 2011 23:37
Jooji-san → Napster
Ναι κατι σαν το Rookies or H2 (δεν ξερω αν το χεις δει αυτο), και τα 2 εχουν sports k ειναι σε high school.
Μάρ 29 2011 22:10
Kai → Napster
Μα, nice. Οπότε αν είναι να το κλείσουμε ναβρεθούμε εκεί, να γίνει big η παρεά, γιατί αλλιώς δεν ψήνομαι. Yet, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δε θέλω να κανονίζω και να ξεκανονίζω, με πιάνουν οι τύψεις μετά, να πούμε και το Σάββατο το μεσημέρι για σίγουρα σε vm για σίγουρα.
Ryohei rulez ρε, είναι τόσο extreme που δεν μπορείς παρά να τον πας to the extreme!!
Μάρ 29 2011 21:31
Napster → Jooji-san
[QUOTE=Jooji-san;484551]Υπαρχει καμια αλλη σειρα με High School & Sports (ιαπωνικη, κορεατικη δεν με πειραζει)???[/QUOTE]
Οταν λες High School & Sports, εννοεις σε μια ταινια να ειναι και τα 2 (High School & Sports)?
Μάρ 29 2011 18:37
Napster → Kai
Δε με πρηζεις, don't worry. xD Δε νομιζω να εχω να κανω τιποτα το Σαββατο. Αρα υπαρχει μια πιθανοτητα να παω, αλλα και ΄γω, αμα θα παω και θα ειμαι μονος (βασικα ποτε δεν ειμαι μονος, απλα βαριεμαι να ψαχνω καινουργια ατομα) :P, τοτε αστο. xD Πες μου αμα θα πας, να παμε μαζι αν ειναι.
[I]*Απο το προηγουμενο post.[/I]
Και εμενα μου αρεσει ο Ryohei, βασικα ειναι απο τους αγαπημενους μου και θα ηθελα η manga-ka του να τον χρησιμοποιει περισσοτερο. >.<
Μάρ 29 2011 18:13
Kai → Napster
Αν και σε πρήζω και είναι νωρίς κιόλας. Θα πας στο meeting το Σάββατο; Όχι τίποτα άλλο, έχει αρχίσει να μη με ψήνει η ιδέα αν δεν είναι κανένας εκεί. *εγωιστικό άτομο εν όψη* So, αν δεν έχεις να κάνεις τίποτα και είναι να πας, κάνε ένα report να ξέρω :tensai:
Μάρ 29 2011 13:20
Kamen Tantei Zura → Napster
Χαχαχαχα δεν είναι epic; Πω μιλάμε ξεράθηκα από τα γέλια :hahaha:
Όπα, δεν το γνώριζα αυτό~ My mistake then :P Δυστυχώς~ :hahaha:
Έπινε το γαλατάκι του, γι' αυτό πήρε απότομα μπόι :kakaka:
Μάλλον ναι :P Έτσι μου είπε όταν την ρώτησα xD
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! :D :D :D
Μάρ 28 2011 20:02
Kai → Napster
Αυτό ακριβώς. Κοίτα πάντως για shonen με αυτή τη θεμοτολία τα πάει μια χαρά. Οκ, η πλοκή-σαν πλοκή δεν με τρελαίνει, δεν ξέρω την πορεία παίρνει στην συνέχεια, αλλα δικαιολογεί απόλυτα τις επανωτές μάχες και τη δύναμη τόσο του πρωταγωνιστή όσο και των αντιπάλων (αφού είναι οι καλύτεροι των καλύτερων στην ουσία) και γι' αυτό δε με ξενερώνει. Ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση εκ μέρους του manga-ka.
Ε, ναι, κάπως έτσι, μη σου πω και χειρότερα, τουλάχιστον ο Ryohei μ' αρέσει σαν χαρακτήρας. Αυτός ούτε κρύο-ούτε ζέστη. Τουλάχιστον μωρέ είναι φιλότιμος, λέει 'δεν πρέπει να κάθομαι να περιμένω μόνο προστασία μπλαμπλαμπλα' XD
Μάρ 28 2011 15:26
Napster → Kai
Ε ενταξει, εσυ καλα εισαι. Εγω στο 250-300 chap. εμαθα τα ονοματα ολων (σχεδον) των χαρακτηρων απο το Hitman Reborn!
Και εμενα μου αρεσουν τετοιοι χαρακτηρες οπως ο Iori, Date κτλ. Ο Shinnojou πιστευω πως εχει την καλυτερη τεχνικη απο ολους τους χαρακτηρες του Gamaran, παντα ηρεμος οταν ειναι στις μαχες+εξυπνος. Χαρακτηρες σαν τον Zenmaru υπαρχουν πολλοι, ειδικα στα παιχνιδια. "Εχω μεγαλο οπλο, σφαζω 100 ατομα με την μια και δεν χρειαζομαι τιποτα, ουτε εξυπναδα ουτε να ειναι cool". :P Ο Naoyoshi ειναι κατι σαν τον Sasagawa του Hitman Reborn, you know, ακομα δεν τον [I]υπολογιζει [/I]για μεγαλα πραγματα ο manga-ka του.
Μάρ 28 2011 15:10
Kai → Napster
Καλά, μη νομίζεις, μια από τα ίδια. Αν ένα manga/anime δεν είναι μεγάλο ή δεν το βλέπω ongoing, δε μου μένουν και πολύ τα ονόματα και μετά καταλήγουμε σε περιγραφές 'αυτός/ή με τα τάδε μαλλιά ΄και το τάδε πράγματα επάνω του'.
Προς το παρόν είμαι ανάμεσα σε Iori και Shinnojou. Ο 1ος είναι πολύυυυ cool και τέτοις χαρακτήρες τους πάω πολύ, αλλά δεν τον έχουμε δει και ο πολύ. Ο άλλος μ' αρέσει που κάνει πνεύμα και είναι ο 'ήρεμος' τύπος της παρέας χωρίς να είμαι 'σε κοιτάζω-δε μιλάω-το παίζω stoic-και είμαι και πολύ κουλ' και γενικά σαν φιλοσοφία και τεχνική, είναι νωρίς ακόμα, I don't know. Τον Ζenmaru κι εγώ δεν τον έχω πολυχωνέψει ακόμα και δεν ξέρω γιατί. Αντίθετα δεν έχω πρόβλημα με τον Gama και μου κάνει εντύπωση. Ο Naoyoshi πάλι, εκεί που λέω 'οκ είναι' όλο κάτι με ξενερώνει.
Μάρ 28 2011 10:54
Napster → Kai
Lol, φαση εχουν. xD
Οχ σωστα, εχεις δικιο. :P
Μεχ, τζαμπα ξενυχτησα το βραδυ. Δεν ηξερα πως δεν ειχε chap.
Χαιρομαι που σ' αρεσε. Ειναι οντως ωραιο manga. Ενταξει εγω τωρα στα τελευταια chaps εμαθα τους χαρακτηρες απ' εξω.
[I]Ειδικα στο Reborn! που εχει τοσους (main) χαρακτηρες εκανα κατι μερες για να τους μαθω.[/I]
Ο αγαπημενος μου ειναι φυσικα ο Iori Sengoku. Επισης μου αρεσουν και οι Shinnojou & Gama. Τον Zenmaru ακομα να τον συμπαθησω. :P Εσενα ποιος ειναι?
Μάρ 28 2011 00:10
Kai → Napster
Δε θυμάμαι τι είχαμε ψάξει ακριβώς και τα πετύχαμε. Γενικά, κυκλοφορούν πολλά στο youtube από nico nico για διάφορες σειρές και είναι να πεθαίνεις στο γέλιο πολλά από αυτά ή και το αντίθετο.
Ε, θα του πήγαινε άμα χόρευε breakdance και δε θα ταίριαζε για spam. XD
Ναι, δεν έχουμε WSJ αυτή τη βδομάδα
[QUOTE][SIZE=2]1) Issue no. 17 of Weekly Shonen Jump, which was scheduled to release on March 28th, will be postponed until April 4th.[/SIZE]
[SIZE=2]2) Issue no. 18 of Weekly Young Jump (03/31) will be released along with issue no. 19 (04/07) as a double issue. Therefore, issue no. 18-19 will not be released on 03/31, but on 04/07 instead.[/SIZE]
[SIZE=2]3) The may issue of Jump Square (04/04) will be combined with the june issue (05/02) and will be released as a double issue on 04/21[/SIZE][/QUOTE]
Kαι με αυτήν την ευκαιρία, το Gamaran το έφτασα αισίως στο 50, ίσως να ήμουν και up-to-date αν δεν τύχαιναν διάφορα. Αρκετά καλό, οι μάχες που παραείναι μπόλικες μπορώ να πω ότι δε με έχουν κουράσει ως τώρα γιατί καταλαμβάνουν φυσιολογικό αριθμό chapter. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι με το που εμφανίζονται χαρακτήρες ή εξαφανίζονται ή πεθαίνουν και δεν προλαβαίνεις να τους μάθεις και πολύ και ότι δεν έχω βρει ακόμα αγαπημένο. Ποιος είναι ο αγαπημένος σου btw;
Μάρ 27 2011 22:15
Napster → Kamen Tantei Zura
Ειδα μερικα στο youtube χθες το βραδυ, ενταξει απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. :hahaha:
Ναι, εχεις δικιο...Εχω δει το anime [I]αλλα[/I] εχω παιξει και τα παιχνιδια. Δυστηχως ο Dokuganryu ειναι ο αγαπημενος μου. :(
Εντωμεταξυ στο πρωτο Samurai Warriors ειχε υψος 140 cm και στο 2 εγινε 174 cm. Αυτα ειναι! xD Ειχε και εκεινο το epic quote: [I]"Even the heavens are awed by the power of the Date!" [/I]:D
ΟΜΑΓΚΑΝΤ! Δε ξερω, μπορει. :P
Btw Χρονια πολλα αν και αργησα...:sadist:
Μάρ 27 2011 21:58
Napster → Kai
Ενταξει, καλος ειναι. Παλι καλα που δεν αρχισε να χορευει κανα breakdance αλλιως....xD Απο που τα βρηκατε ολα αυτα τα βιντεακια?
Hitman Reborn δεν ειχαμε αυτη τη βδομαδα? :/
Μάρ 27 2011 21:51

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται