Community Status Updates
Napster → Kai
Αμα ειχα ολοκληρη βιομηχανια τοτε θα αναβα λαμπαδες για sequel του RuroKen.:hahaha:
Ναι, μαλλον θα το εβγαζαν αυτες τις μερες αλλα με τους σεισμους αργησε. :/
Το setακι σου απο ποιο anime/manga ειναι? Gintama?
Mar 19 2011 21:18
Kai → Napster
:hahaha: Έλα, άφησέ τα αυτά τώρα, μεταξύ μας. Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι έχεις ανοίξει ολόκληρη βιομηχανία με λαμπάδες, γι' αυτό κατάφερε και πήρε 2η season το Kaiji.
:Crying2: Δλδ, είπαμε αμάν μέχρι να μας δώσουν ημ/νία και τόσο καιρό ούτε ένα trailer έτσι για δείγμα.
[I][SIZE=1]ΥΣ. Πέρα από την πλάκα, οκ δικαιολογημένα θα γίνει ό,τι γίνει αυτές τις μέρες[/SIZE][/I]
Mar 19 2011 16:56
Napster → Kai
Εμ, καλα. Ποσες λαμπαδες νομιζεις πως εχω? xD
o.O. Αμα το καθυστερησουν θα πεσουν πολλα manly tears.
Mar 19 2011 16:24
Kai → Napster
:oo: Tιιιιι; Τόσο καιρό δεν άναβες κεριά δηλαδή;
Δεν έχω δει κάτι, αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση κι αν το καθυστερούσαν ή αν δεν βγει και καθόλου πριν αρχίσει.
Mar 19 2011 15:13
Napster → Kai
Δε πιστευω να επαθε τιποτα η Madhouse Studios απο τους σεισμους. ~_~ Αυτη τη βδομαδα θα πρεπει να βγει το θρυλικο trailer. (Θα παω να αναψω καμια λαμπαδα αυτες τις μερες):hahaha:
Ωραια. Μπραβο στους Triad. :D
Mar 19 2011 14:58
Kai → Napster
:hahaha: Δε νομίζω!!
:madtodeath: Άσε, τώρα που το θυμήθηκα, 17 μέρες μένουν και οι άτιμο δεν έχουν βγάλει ούτε ένα trailer να πάρουμε έτσι μια γεύση! Πάντως οι Triad έχουν δηλώσει πως θα το πιάσουν, σο who cares θα έχουμε σίγουρα καλά subs.
Mar 18 2011 22:40
Napster → Mad_Hatter
Εγω οταν το επαιξα πριν κατι χρονια ειχα παντα μια βασικη 6αδα γιατι δεν μου αρεσαν/αντιπαθουσα τους αλλους χαρακτηρες αλλα τωρα τους εχω λατρεψει ολους. xD
Mar 18 2011 21:52
Napster → Kai
Ειμαστε κακοι. Deal with it.
Χοχοχο. Τι να κανω? Αυτη ηταν η πρωτη pic που εβγαλε ο γουγλις. Btw η δευτερη εικονα αμα πατησεις manly tears στην αναζητηση ειναι αυτη:[spoiler][IMG]http://www.concretebadger.net/images/blog/kaiji/manly-tears-motivator.jpg[/IMG][/spoiler]
Τυχαιο?
Mar 18 2011 21:50
Mad_Hatter → Napster
α εγώ το αντίθετο, άλλαζα άπειρες φορές την 6αδα μου
τόσοι καλοί χαρακτήρες, τους χρησιμοποίησα σχεδόν όλλους έστω και λίγο ^^
Mar 18 2011 21:05
Kai → Napster
Btw! Τι many tears είναι αυτό που έβαλες;
Αυτά είναι manly tears!
[spoiler]
[IMG]http://media.animevice.com/uploads/0/127/96052-kaiji_super.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Mar 18 2011 20:58
Kamui → Napster
To θυμαμαι.
Αμα ημουν τοτε στο forum, θα ειχα μπει και εγω.
Ας μην ξεχναμε ομωςπως συζητουσατε για games στο λαθος thread.
Mar 18 2011 20:33
Napster → Kamui
Εμ ναι, στο τελος μιλησαμε με vm με τον αδελφο σου γιατι δεν θελαμε να χαλασουμε το topic. xD Μονο 3 ατομα postαραν στο topic.:hihi2:
Mar 18 2011 20:26
Napster → Mad_Hatter
Α μη νομιζεις. Ουτε εγω τον χρησιμοποιησα πολυ. ^^ Δυσκολα αλλαζα την [I]βασικη [/I]μου 6αδα.
Mar 18 2011 20:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed