Community Status Updates
Kai → Napster
Το βλέπω που κάνει συχνά updates είναι η αλήθεια. Ελπίζω μιας και έκανα την αρχή χθες να το πάω με καλούς ρυθμούς.
Καθόλου βλακεία δεν πέταξες! Από την άποψη ότι οι περισσότερες καταστάσεις γίνονται στο σχολείο και ότι έχουν αρκετά επεισοδιακό χαρακτήρα, μοιάζουν πάρα πολύ, επίσης έχουν και σαν main genre την κωμωδία. Το χιούμορ τους δεν είναι απολύτως ίδια φυσικά, αλλά είναι εξίσου απολαυστικά. Έχει ένα one-shot, μια δοκιμή θα σε πείσει. Να δεις και τους χαρακτήρες.
Mar 20 2011 16:30
Napster → Kai
Ωραια, χαιρομαι. Το καλο με το Gamaran ειναι οτι υπαρχουν 3 main scanlation groups που βγαζουν τα chapter παντα στην ωρα τους. Και τωρα στα τελευταια chapters, το σχεδιο του εχει βελτιωθει αρκετα. Το τελευταιο chapter ηταν...:lovulovu:
To Sket Dance θυμιζει Yankee-kun to Megane-chan ή βλακεια πεταξα?
Mar 20 2011 16:21
Kai → Napster
Κοίτα, πάω να κλείσω deal για Gamaran, γράφω, μπαίνω mangaread και το βλεπω 1ο-1ο να έχει κάνει update. Και λέω 'ήταν σημάδι ότι αυτή η συμφωνία θα πάει καλά' και διάβασα το πρώτο chapter ήδη.
Επίσης εμπιστεύομαι κι εγώ το γούστο σου, οπότε αργά ή γρήγορα θα την έκανα έτσι κι αλλιώς την αρχή.
Ο Kenny είπε οτι παλιά γινόταν όποτε θέλανε, αλλά όταν έφτασα up-to-date, με βοήθεια μία από τις λίγες φορές η τύχη και μετά από λίγο καιρό το πιάσαν οι Trinity Bakuma άρχισε να γίνεται συχνά update.
Mar 20 2011 00:32
Napster → Kai
Ααα δεν ειναι δικαιο! Το Gamaran εχει λιγοτερα chaps.:hahaha: Αληθεια, θα αρχισεις το Gamaran? o.O
Καθε βδομαδα βγαινει chap απο το Sket Dance ή οποτε θελουν βγαζουν?
Mar 20 2011 00:16
Kai → Napster
:hahaha: Άντε, θα κάνουμε ανταλλαγή, εσύ θα διαβάσεις Sket Dance κι εγώ θα διαβάσω Gamaran.
΄
:hahaha: Έτσι τρομάζω τον κόσμο. Κάθε βδομάδα θα ρωτάω "Σε ποιο chapter είσαι;"
Mar 19 2011 23:23
Napster → Kai
Ναι και ολοι ξερουμε ποσο καλα ειναι τα fillers τους.:hahaha:
Κοιτα αμα με πορωσει απο την αρχη τοτε ΟΚ, τσακ-μπαμ θα το εχω φτασει στο ongoing.
Στο Yankee ειμαι ακομα στο 8ο volume.:borednn9:
Mε φοβιζεις τωρα, ετσι εκανες και οταν συνεχισα το Reborn. xD Παει δεν την γλιτωνω.:hahaha:
Mar 19 2011 23:14
Kai → Napster
:hahaha: Τα fillers θα τα δίνεις σαν extra και καλά, αφού όλοι ξέρουμε ότι είναι 100% στο συγκεκριμένο studio.
138 είναι, αλλά δε σε φοβάμαι εσένα, είναι να μην το πάρεις απόφαση, διάβασε Sket Dance και Yankee μαζί να κάνεις combo :hahaha:
To anime σίγουρα-σίγουρα, να μη σε χάσουμε από πελάτη, τώρα που το είπες και να θες, δε γλιτώνεις :hahaha:
Mar 19 2011 23:06
Hanzo → Napster
Oχι δεν ειναι απαραιτητο να τα παιξεις με σειρα.Το 1 και το 2(sequel) μονο συνδεονται (same setting,χαρακτηρες κλπ).
Οσο για τα Αγγλικα προσωπικα δεν με χαλασαν ως συνηθως.Εχει γινει οκ δουλεια και στην μεταφραση και στους διαλογους.Αν παρολ αυτα βρηκες Undub εκδοσεις προτιμησε τες.Χωρις να τις εχω παιξει φανταζομαι θα ειναι καλυτερες.
Mar 19 2011 23:01
Napster → Hanzo
Βασικα ψηνομαι να αρχισω τα 3+4. (Πρεπει με την σειρα να τα παιξω?)
Βρηκα τις undub versions απλα ηθελα να σε ρωτησω αμα ειναι καλο στα αγγλικα ή [I]τραγικο[/I]. xD
Mar 19 2011 22:53
Napster → Kai
Ναι ναι!
Madhouse: 100%
Pierrot: 90% (Pierrot's filler: 100%) :hahaha:
Me like! :x3: $_$
Ηρωιδα=cool χωρις ουλη ειπες? :kill4u: 100κατι chaps εχει? Ψηνομαι να το αρχισω.:joyful:
Το anime σιγουρα θα το δω, το manga [I]μπορει [/I]να το αρχισω.
Mar 19 2011 22:50
Hanzo → Napster
Για τα 1+2 εχω τις αμερικανικες εκδοσεις κατεβασμενες στο ενα και την jp με translation patch στο αλλο.Τα 3+4 τα εχω αυθεντικα αλλα τις pal εκδοσεις.Το localization ειναι σε γενικες γραμμες πολυ καλο στα δυο τελευταια (στο πρωτο ειναι αθλιο,μεχρι το χρωμα ενος χαρακτηρα αλλαξανε για να χωσουν ντε και καλα μαυρο στο team xD).
Δεν εχω ψαξει για undub εκδοση/patch παντως.Ρωτα στο playstation thread.Ολο και καποιος θα ξερει.
Mar 19 2011 22:43
Kai → Napster
:hahaha: Άνοιξε thread με τα παρακάτω λόγια
"Ανάβω λαμπάδες για anime adaptations/sequels, τιμή συμφωνήσιμη. Επιτυχία εγγυημένη όταν πρόκειται για παραγωγή Madhouse"
Είναι απίθανο! Έχει πολύ φάση και πολύ καλούς χαρακτήες, :hero: και η ηρωίδα είναι cool και χωρίς ουλή. Γενικά αν ψάχνεις μια καλή κωμωδία θα την εκτιμήσεις. :hahaha: Διάβασε το manga να γίνουμε πολλοί :blingeye2::blingeye2:, ψήθηκε και η Zura και άρχισε το one-shot σήμερα. Αλλά μετά δες και το anime :hahaha:
Mar 19 2011 22:08
Napster → Kai
Ναι μικρη-μικρη αλλα μονο εγω και εσυ ξερουμε για αυτην την επιχειρηση.:sadist: Τι μπορουμε να κανουμε για να γινει μεγαλη η επιχειρηση μου? Λες να αναψω λαμπαδες για OP/Naruto/Bleach aka overrated τριπλετα. Θα ερχοντε τα fanboys/girls και θα με παρακαλανε. :tensai: <Εβαλα το εικονιδιο, για να μην με πεις μετα πως το ξεχασα.:hahaha:
Την ανοιξη εχει Gintama season 2?
Anime ή manga? Το anime το εχω στα plan to watch απο τοτε που αρχισες το manga του.
Edit: Ειδα στο MAL πως το εχεις στα αγαπημενα σου. ο.Ο Τοσο καλο ειναι?
Mar 19 2011 21:48
Kai → Napster
:hahaha: Οκ, ακόμα είναι μια μικρή επιχείρηση, αλλά ΜΙΑ ΜΕΡΑ θα γίνει ολόκληρη βιομηχανία και όλοι οι otaku θα βασίζονται επάνω σου.
Ναι-ναι, Gintama. O Yamazaki. :hahaha: Άντε-άντε, θα βγει η 2η season, κάτσε δες. Επίσης έχουμε εναλλακτικό και κάνουμε promo και τώρα τελευταία υπνωτίζουμε κιόλας
:hypno: Δες Sket Dance
Mar 19 2011 21:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed