Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Μα φυσικά και ναι! Αφού ρίχνω γέλιο! Και λίγα λόγια για το manly dance του Kaiji! Kaiji-kun did his best, θέλεις να βάλει τα κλάμματα τώρα; *pats Kaiji* Κατά βάθος (πολύ βάθος) σ' αρέσουν κι εσένα, αλλιώς δε θα έκανες το κλικ που θα σε οδηγούσε στο βασανιστήριο. Πλέον, αρχίζω να πιστεύω ότι το 75% των χρηστών του forum είναι μαζοχιστές κατά βάθος. :drink: Έχω ακόμα δρόμο μέχρι τότε. Αλλά είναι να μη σου βγει το όνομα. Κάποια στιγμή θα φτάσω και σε επίπεδα "this chapter was cool, the end". Nahhh, that's not gonna happen. Μια δυο σειρές παραπάνω θα τις γράφω. :hahaha: Σε φαντάζομαι με το που βλέπεις ποσταρισμένο βιντεάκι σε φάση ":nanana: ΟΧΙ ΠΑΛΙ". Θα σου αφήσει ψυχολογικά.
Απρ 17 2011 10:30
Φωτογραφία

Napster → Kai

Κουλουρακια εσυ? ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ εγω! xD Ναι, ναι. Θες να λεγεσαι και spammer! Ουστ!!! xD Ααα για σε παρακαλω. Πες μου οτι σου αρεσουν αυτα που postαρεις :terror2: ή απλα το κανεις για να με spamαρεις?...Μα φυσικα, οσο manly ειναι τα δακρυα του Kaiji αλλο τοσο manly ειναι ο χορος.:hahaha: Θα σε βλεπουν και θα λενε "T3h spammah iz back!" Κρυφτειτε! Εμ φυσικα δεν ειναι τυχαιο και το ονομα του. Τυφλα να 'χει ο manga-ka του δηλαδη...:hahaha: *Spam comment. Damn! Νομιζα πως δεν θα το διαβαζες...:stubborn: Κανε με spam, μονο ΜΗΝ βαζεις αυτα τα βιντεακια. xD
Απρ 17 2011 09:59
Φωτογραφία

Jooji-san → Napster

Με το που πατησα στο λινκ που εστειλες μου εβγαλε με την μια να το κατεβασω. Αλλα παρολα αυτα εχω κανει εγγραφη στο site. Deν νομιζω παντως να χεις προβλημα.
Απρ 15 2011 23:58
Φωτογραφία

Kai → Napster

[QUOTE]Αμα σου πω πως το εκανα επιτηδες για να της το χαλασω, θα με πιστεψεις? xD[/QUOTE] :hahaha: Ώστε έτσι, ε; Σα δε ντρέπεσαι! Διπλό spam από εδώ και πέρα, δε θα σε λυπηθώ.
Απρ 15 2011 21:04
Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Και δεν την πληρώνω απ' ευθείας να το σβήσει; Θα την δωροδοκήσω μόλις γυρίσει με φρέσκα κουλουράκια. :if: Μα δεν κατάλαβες τον κόπο μου τόσο καιρό; 1 comment χρειαζόμουν! 1! Θα έφευγε το comment του Hanzo από τη σελίδα και θα ήταν όοοολη δικιά μου! Kuuuuuufuufufuuuu~ Τώρα που έχω το ελεύθερο για spam δε σε σώζει τίποτα! :hahaha: Άκου εκεί παράξενα και moe-moe τα βιντεάκια που ποστάρω! Όχι, δηλαδή όχι, δεν ήταν manly o χορός που ρίξανε; :tensai: Ναι, έχω αρχίσει να το παίρνω το κολάι. Σε λίγο καιρό θα βλέπουν το username που στα τελευταία posts και θα λένε ':terror2: Ωχ! Όχι! Πάλι έγραψε αυτό'. Όχι, δηλαδή όχι, δεν ήταν σοβαρή η συζήτηση γύρω από το νόημα του τίτλου και του ονόματος του Gama και της σχολής του; Έγινε με απόλυτη σοβαρότητα και λογικά επιχειρήματα. :nosey:
Απρ 15 2011 18:57
Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

Αουτς, μιλας σαν τον coach μου. :P Οχι ενταξει, πιστευω πως παιξαμε καλα. Anyway... Σωστη, η αδελφη σου δε μασαει! Αμα σου πω πως το εκανα επιτηδες για να της το χαλασω, θα με πιστεψεις? xD
Απρ 15 2011 18:45
Φωτογραφία

Napster → Kai

Αμα με πληρωσεις θα την πω να σβησει τα comments μου.:try: Εεε, γιατι traitor? :( Μπορεις να το ξανακανεις ομως! Μπορει αυτη τη φορα να τα καταφερεις. [SPOILER](NOT) :stubborn:[/SPOILER] Αυτο θελω, να με spamαρεις συνεχως, δεν εχω προβλημα. [B]*[/B]Μονο κοψε τα moe-moe και εκεινα τα παραξενα βιντεακια.:hahaha: Ε αμα σου αρεσει τοσο πολυ, τοτε αλλαζει το πραμα. Θα δουμε, αυτο το πασχα ειναι πολυ σημαντικο, μπορει να γινει τιποτα σπουδαιο.:drink: Ναι, βλεπω πως αρχησες να spamαρεις και το topic του Gamaran, οπως κανεις στο topic του Reborn! Χαιρομαι...:wooi2: Οσο για το βιντεακι, κοιτα το [B]*[/B] που εβαλα πιο πανω. (jk) xD
Απρ 15 2011 18:43
Φωτογραφία

Napster → Jooji-san

Να ρωτησω. Το Go (2001) μπορεις να το κατεβασεις ή πρεπει αναγκαστηκα να εχεις account στο συγκεκριμενο site?
Απρ 15 2011 18:34
Φωτογραφία

Kai → Napster

You traitor :if: you backstabbed me. Ξέρεις πόσο αγωνιζόμουν για να καταφέρω να κάνω take over μια ολόκληρη σελίδα στο profile της μικρής και ένα βήμα πριν το τέλος τα κατέστρεψες όλα. I'll take my revenge! *epic background music*. Θα σε σπαμάρω συνεχώς! Το AC είναι πολύ ενδιαφέρον και κάθε φορά που τελειώνει ένα chapter καταφέρνει και σε κρατάει και για το επόμενο. Τώρα που θα έχεις και τζίρο με τις λαμπάδες που θα πουλάς για τον συνηθισμένο τους σκοπό και θα μπορείς να ανοιχτείς λίγο παραπάνω να πεις στην Madhouse να το αναλάβετε οπωσδήποτε. :if: Άργησα, αλλά επιτέλους σας έφτασα. [CENTER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=W5JuBj6PSyo&feature=feedf[/YOUTUBE][/CENTER] [CENTER][I][B]Manly Dance to commemorate the moment[/B][/I][/CENTER]
Απρ 15 2011 08:58
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Napster

2α τάξη :) Ε μωρέ, το θέμα είναι να το χαρείτε και να παίξετε :P Άλλη η χαρά της νίκης βέβαια. Όπα, θα το δει αυτό και θα πάρει φόρα XDD Να σχολίαζε τώρα που ο tragic prince και ο hajime saito και εγώ, της χαλάσαμε το σερί σπαμ στο profile σου XD
Απρ 14 2011 22:22
Φωτογραφία

Εσυ πας 1η ή 2η ταξη? Ενταξει καλα παιξαμε, 2-2 βγηκε αλλα ηταν φιλικο. Οταν βγαινουμε ισοπαλια, παντα λεω "Τζαμπα παιξαμε" αφου κανεις δεν κερδισε. xD Ααα μην νομιζεις, μου αρεσει οταν με spamαρει το profile. xD Χαλλλλλαρα. :D
Απρ 14 2011 22:19
Φωτογραφία

Όχι, δεν τα έχεις μπερδέψει. Ναι, στην Νάουσα πήγανε :P Δεν έχουμε τρίτο λύκειο~ Μόνο 1ο και 2ο. Αυτοί που είδατε ήταν από το 1ο, το δικό μας, αλλά μόνο η πρώτη τάξη. Γιατί η δευτέρα πήγε τριήμερη, και δεν δικαιούμαστε μονοήμερη. Καλός ο αγώνας που παίξατε; :) XDDD Το έχει κατασπαμάρει και το δικό σου ε; Τι είναι αυτή ρε; XD best profile spammer~
Απρ 14 2011 21:59
Φωτογραφία

Ειχαμε σημερα αγωνα ποδοσφαιρου στην Βεροια και απο 'κει ειπαμε με τα φιλαρακια μου να παμε μια βολτα στη Ναουσα στον Αγιο Νικολαο. (Τα εχω μπερδεψει ή μου φαινεται?) xD Εμ και ειχε ερθει ενα λυκειο απο Συκιες (νομιζω το 3ο) γι' αυτο ρωτησα. LOL, το εχει κατασπαμαρει πλακα-πλακα. Τυφλα να 'χει το δικο μου το profile. :P
Απρ 14 2011 21:40
Φωτογραφία

Πού είναι ο Άγιος Νικόλαος; XD Ε, πήγε ημερήσια η πρώτη τάξη του λυκείου μας αλλά δεν ξέρω πού πήγε :P υγ. η αδερφή μου γκρινιάζει που της χάλασες το σερί σπαμ στο profile μου XD ΧΑΧΑΧΑ. [I]Καλά έκανες :P[/I]
Απρ 14 2011 21:27
Φωτογραφία

Napster → The Tragic Prince

LOL. Εγω σπανια βλεπω members να λενε πως το 6 ειναι το καλυτερο. :P Ειδικα εδω, μονο για Cloud, Sephiroth, FFVII, FFVIII & FFX διαβαζω... xD
Απρ 14 2011 21:09