Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Napster

Πόσο καιρό είπαμε ότι έχεις να δεις εφιάλτες από καμμένα βιντεάκια; Άντε, ένα απλό γιατί ξεσυνήθισες :kakaka: [CENTER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Gq5eeAZk7gk&feature=related[/YOUTUBE][/CENTER]
Μάι 02 2011 19:59
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Napster

Ναι ρε damn, είναι ωραίο κομμάτι. :P
Μάι 02 2011 19:12
Φωτογραφία

Napster → Night Wizard Seal

Hi, hi. :) Και 'γω μονο το ονομα του τραγουδιου ξερω. Ακομα το ψαχνω αλλα που θα παει... [I]Και ειναι πολυ τουμπανοτραγουδι...xD[/I]
Μάι 02 2011 19:06
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Napster

Haaaaaai~ :3 [SIZE="1"]Μόλις είδα το comment μου ήρθε κατευθείαν, Oyakaaaata-sama.[/SIZE]
Μάι 02 2011 18:58
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Napster

Hello man! :) Χρόνια Πολλά και καλά. Να σου πω. Το τραγούδι από την Ohana το βρήκες σε κανα youtube, download or something like that? Γιατί το έψαξα με τον τίτλο του, αλλά δε βρήκα κάτι...
Μάι 02 2011 18:29
Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

Yukimura!~~~
Μάι 01 2011 22:24
Φωτογραφία

Kai → Napster

:kakaka: Εγώ πάλι δεν πίστευα πως θα θυμόμουν ότι το είχες αναφέρει σε κάποια φάση. Τελικά οι φλασιές ώρες-ώρες βοηθάνε. Και επειδή είμαι καλός άνθρωπος δεν έβαλα και βιντεάκι μαζί με τα χρόνια πολλά. :hehehe:
Απρ 25 2011 14:52
Φωτογραφία

Napster → Kai

Δεν ηξερα πως ηξερες (:P) πως με λενε. Σε ευχαριστω. :)
Απρ 25 2011 14:34
Φωτογραφία

Kai → Napster

:riiight: Χρόνια πολλά.
Απρ 25 2011 12:46
Φωτογραφία

Napster → Kai

Yeap, μα ετσι πρεπει. Τωρα να μας πει γιατι του αρεσε κτλ ειναι απλα fillers. Το πιο ωραιο ειναι το combo-chain οταν μπαινεις σε ενα section (anime/manga/games) και βλεπεις σε ολα τα topics να εχει κανει post ενα συγκεκριμενο ατομο και να σου λεει σε ολα "Καλο ηταν", "Θα το αρχισω" κτλ. Και το καλυτερο facepalm ερχεται οταν καταλαθος κανει post ενω δεν το εχει δει καν ή δεν εχει αρχισει καν η σειρα. Μμμμ....τι να σου πω. Εγω μονο με λαμπαδες ασχολουμε. Παντως απο την αρχη της χρονιας το ειπα πως αυτη η χρονια θα ειναι awesome. Kenshin-sama iz back!
Απρ 18 2011 16:37
Φωτογραφία

Kai → Napster

[URL]http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-04-18/new-rurouni-kenshin-anime-green-lit[/URL] Ρε, συ! Πες μου τι στο καλό κάνεις! Δεν μπορεί να ειναι μόνο η λαμπάδες! Άρχισε να βρομάει η δουλειά!
Απρ 18 2011 12:59
Φωτογραφία

Kai → Napster

Μα τι άλλο χρειάζεσαι; Ήταν καλό, τι άλλο θέλεις; Τώρα γιατί του άρεσε κλπ., τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται. Α, ναι. Posts RSS, best posts eva. Μαζί με link και (!), για να το προσέξεις. Κάποιοι είμαστε και λίγο στραβοί. I mean, σε βγάζουν και από τον κόπο βρε παιδί μου ΌΤΑΝ δεν έχεις δει ήδη ότι έχει βγει το chapter. I'm lovin' it. Αυτά και την Lacta.
Απρ 17 2011 17:23
Φωτογραφία

Napster → Kai

Το πιο ωραιο combination post ειναι: "Θα το αρχισω και θα σας πω την γνωμη μου." [I]Ερχεται μετα απο 20 λεπτα...[/I] "Καλο ηταν." Πσσσ και μετα κοιταει τα posts του σιγα-σιγα να ανεβαινουν και νιωθει τουμπανο με το post count του. Τελικα συμφωνεις μαζι μου. Αυτα ειναι τα posts που πραγματικα αξιζει να διαβαζεις, οχι εκεινα τα [I]σεντονια[/I]. Παντως εγω υποκλινομαι στα posts που βλεπω περισσοτερο στα manga topics: "Βγηκε καινουργιο chapter, επιτελους!!!:hero:" [SPOILER]"Φοβερο chapter.:wooi2::nod:"[/SPOILER]
Απρ 17 2011 17:18
Φωτογραφία

Kai → Napster

Δε φταίει το παιδί που δεν του υπέδειξε κανένας την ιδανική του δουλειά. Μοιρολογίστρα! Ξέρεις τι λεφτά θα έβγαζε αν τον πληρώνανε να κλαίει; Αδικημένο παιδί όπως και να το δεις, γι' αυτό κατέληξε στον τζόγο. Δηλαδή, μόνο και που το σκέφτομαι θέλω να βάλω τα κλάμματα, αλλά θα τον αφήσω να τα βάλει εκείνος για εμένα. Α, εμένα μου αρέσουν τα combo posts. "Σκέφτομαι να το αρχίσω" "Σήμερα θα το αρχίσω" "Σήμερα είδα το πρώτο επεισόδιο, θα συνεχίσω και με τα επόμενα" "Είδα τα 3 πρώτα και συνεχίζω, νομίζω θα μου αρέσει" "Σήμερα έφτασα στο 15 και μου φαίνεται καλό" "Μου μένουν 3 επεισόδια μέχρι το τέλος, πολύ καλό ως τώρα!" "Το τελείωσα! Μου άρεσε πάρα πολύ, φοβερό anime!" Δηλαδή, αυτά τα posts σε ταξιδεύουν. Κάνεις μαζί με τον anime fan μια διαδρομή από την αρχή της προσπάθειάς του να δει μια σειρά και αυτή η διαδρομή, με μια αρχή, μέση και τέλος και σε κάπου 6-7 posts φτάνει και κλείνει όλη αυτή την υπέροχη μαγεία με ένα 'Φοβερό! Τα έσπασε! Μου άρεσε πάρα πολύ". Μέσα από αυτό νιώθεις κι εσύ όλον αυτόν τον ενθουσιασμό του θεατή για την σειρά που τελείωσε και... Τοο bad for you, ποτέ δε θα μάθεις τι ακριβώς του άρεσε και τι όχι.
Απρ 17 2011 13:28
Φωτογραφία

Napster → Kai

Oh well, νομιζω πως εδω εχεις δικιο. Kaiji did his best, but he sucks! Δεν πρεπει να κανει τετοια πραγματα. Ας τον αφησουν να κλαιει μονο, σε αυτο OK θα σε πω, ειναι καλος. xD Jajaja, η αληθεια ειναι οτι ΞΕΡΩ τι θα δω, απλα το βλεπω απο περιεργεια. I lol'ed!:hahaha: Αχχχ τετοια posts μου αρεσουν. "Βγηκε καινουργιο chap", "Θα το δοκιμασω", "Ωραιο chapter". xD Ετσι ακριβως κανω, βλεπω πως υπαρχει comment στο profile μου, μπαινω και βλεπω τα βιντεακια σου.:terror2:
Απρ 17 2011 12:20