Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Napster

Xaxa, κοίτα να δεις. Ναι. Βασικ΄το 2011 μάλλον θα είναι από τις καλύτερες χρονιές από την Άνοικη και μόνο δηλαδή, φαντάσου τι έχει ν' ανακοινωθεί ακόμα για το Φθινόπωρο. Το καλοκαίρι πάντα είναι χλιαρό, αλλά και πάλι ίσως να είναι πολύ καλύτερο από άλλα. Το Tomodachi άρχισε πολύ πιο δυναμικά κατά τη γνώμη μου. Εκείνο το chapter που παίζανε το dating sim παίζει να είναι από τα καλύτερα ως τώρα. Ελπίζω να ξαναπάρει τα πάνω του. Αδιάφορη σαν σειρά πάντως δε θα είναι.
Μάι 17 2011 19:10
Φωτογραφία

Napster → Kai

Χμμμ, οχι, δεν αναψα καμια λαμπαδα για το Boku wa Tomodachi [B]αλλα[/B] οταν το ειχα αρχισει, ηθελα να βγει σε anime. Τι εγινε? Ολα αυτη τη χρονια βγαινουν/ανακοινωνονται? ο.Ο Thanks for the news.
Μάι 17 2011 19:04
Φωτογραφία

Kai → Napster

Και γι' [url=http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-05-17/boku-wa-tomodachi-ga-sukunai-light-novels-gets-tv-anime]αυτό[/url] εσύ άναψες λαμπάδα;
Μάι 17 2011 18:31
Φωτογραφία

Kamui → Napster

Θα εβαζα περισσοτερα, αλλα κολλουσε το ιντερνετ. Ισως ηρθε η ωρα για λιγο editing...
Μάι 16 2011 17:26
Φωτογραφία

Napster → Kamui

Ετσι, να βλεπω πιο πολλα Tenchu στο OST topic.
Μάι 16 2011 17:00
Φωτογραφία

Napster → KamenoC

Nice για το song του Tenchu. Πολυ ωραιο τραγουδι και φυσικα πολυ ωραιο παιχνιδι.
Μάι 16 2011 16:37
Φωτογραφία

Napster → Kai

Ναι, τσακ-μπαμ τα διαβασα τα chapters χωρις να το βαρεθω καθολου. Μου αρεσε ο τυπος με την κουκουλα. xD Ααα οχι ακομα. Θελω να δω αμα θα το βρει κανας αλλος, αλλιως αυριο απογευμα-βραδακι θα το πω. :P
Μάι 13 2011 23:02
Φωτογραφία

Kai → Napster

Έτσι, ναι. Για την ώρα το πάει καλά πάντως, χτύπα ξύλο να μην καταντήσει βαρετό στη συνέχεια. Πώς και δεν έγραψες τον τίτλο στο MPT; Βαριέσαι; XD
Μάι 13 2011 22:45
Φωτογραφία

Napster → Kai

Οχι δεν το ειχες αναφερει, απλα οταν μιλουσαμε ειδα στο MAL σου οτι το ειχες διαβασει μεχρι το 6ο chap και μου φανηκε ενδιαφερον, ετσι το αρχισα. :P +1 για το σχεδιο. Πολυ ωραιο!
Μάι 13 2011 22:19
Φωτογραφία

Kai → Napster

Χαχαχα, αλήθεια; Δε θυμάμαι να το είχα αναφέρει πάντως, κάπου το πέτυχες να φανταστώ. Έχει την πλάκα του αλλά το σχέδιο είναι αυτό που τα σπάει!
Μάι 13 2011 22:16
Φωτογραφία

Napster → Kai

Ωραιο το manga που εβαλες στο trivia. Το αρχισα οταν μιλησα μαζι σου προχθες. xD
Μάι 13 2011 21:55
Φωτογραφία

Napster → Night Wizard Seal

Δε χρειαζεται να με ευχαριστεις. Απλα εβαλα τον βαθμο που του αξιζε. ;) (Φαντασου να ημουν κανας τρελος Buck-Tick fan δηλαδη...) xD Οχι, καμια σχεση με το Monogatari. Ενας samurai ηταν.
Μάι 05 2011 16:57
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Napster

Thank you so much my friend that my set took the proper credit :P BUCK-TICK always rule! edit. Also... Genji? Monogatari?... Ή είναι κανένας παίκτης;
Μάι 05 2011 10:44
Φωτογραφία

Napster → Night Wizard Seal

Indeed, το εχω λατρεψει απο τωρα. Φαντασου ποσο θα μου αρεσει οταν ακουσω ολο το τραγουδι. :P Πωπω, ακομα και στο 4 επεισοδιο το ειχε. Λογικα παει στο OST του Hanasaku Iroha. :)
Μάι 02 2011 23:52
Φωτογραφία

Napster → Kai

o.O τωρα αρχισες και τα western-style βιντεακια? Τρελο γελιο εριξα ειδικα εκει στο τελος. xD
Μάι 02 2011 21:02