Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → Kai
Κοιτα τι αχαριστοι ειναι ρε. Τους εδωσες και name και page και κανενας δεν απαντησε. >.<
Thank you! Απο το[B] [URL="http://myanimelist.net/manga/10580/Persona_4"]Persona 4[/URL][/B] ειναι. ^^Αν και εκανα χθες το βραδυ καμια 3-4 ωρες για να βρω καλες pics, τελικα τις ειχα στο εξ. δισκο μου. xD
Απρ 10 2011 10:50
Kai → Napster
Ναι, manga pictures trivia, take it to another level XD
Also, nice seto! Από πού είναι;
Απρ 10 2011 08:21
Napster → Kai
Ομαγκαντ...δε σε ειχα για τετοια. xD Τελικα εσυ εισαι πολυ προχωρημενη. ο.Ο
Ενταξει δε λεω, το εχω κανει και 'γω στο anime trivia αλλα ποτε δεν εβαζα επεισοδιο, λεπτα κτλ οπως εκανες με τα pages εσυ.:hahaha:
Απρ 10 2011 01:44
Kai → Napster
:hahaha: E, όχι ρε, μπλόφα είναι. Πού να δεις τι είχα βάλει στο προηγούμενο. Αλλά εδώ έχουμε έξυπνα παιδιά και δε θα ψαρώσουν.
Απρ 09 2011 19:41
Napster → Kai
H pic που εβαλες στο manga trivia εχει name, page κτλ εκτος και αμα εσυ το εβαλες για να μπλοφαρεις τους αλλους.:hahaha:
Απρ 09 2011 19:31
Kai → Napster
Ναι, άντε, θα παίρνουμε την δόση μας κάθε βδομάδα. Τελικά άξιζαν τόσα κεράκια και τόσες λαμπάδες.
Απρ 06 2011 21:20
Napster → Kai
Αντε καλα, αμα δε βαριεμαι θα κανω κανα post εκει. :hahaha:
Πω...στο πρωτο επεισοδιο του Kaiji, στα πρωτα λεπτα εριξα manly tears. (*',_,'*)
Απρ 06 2011 15:51
Kai → Napster
Oh, nice! Όπως θα έλεγε και ο Jorg, χάρη θα τους κάνουμε :hahaha: Δες το σαν promo/brainwashing, όσο πιο πολλές φορές είναι πάνω-πάνω το thread, τόσο περισσότεροι θα το διαβάσουν. Εμείς; Για το manga το κάνουμε.
Kaiji. Teaching the world how to be manly since 1996.
Απρ 05 2011 18:37
Napster → Kai
Ενταξει αλλα λιγα chaps εμειναν να διαβασω. Ή σημερα το βραδυ θα τα εχω διαβασει ή το πολυ μεχρι αυριο. Ωραια παντως, θα trollαρουμε και αυτο το thread απ' οτι φαινεται.:hehehe:
Απο τοτε που ανακοινωθηκε η δευτερη season του Kaiji, πολλα manly πραγματα αρχισαμε να βλεπομυ. οοοοΟΟοοοΟοοο
Ελεος, τι ειν' τουτο!? :hahaha:
Ωραιο το εκαναν παντως, χορογραφια, ολα τζιτζι. Μ' αρεσει μου αρχισε και το solo dance μετα. xD
Απρ 05 2011 15:00
Kai → Napster
:hehehe: Spam with manly dance
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zOTDDPId0pc[/YOUTUBE]
:hahaha: Χωρίς πλάκα, τα σπάει.
Απρ 05 2011 13:15
Kai → Napster
Βασικά, όπως το πάρει κανείς. Όταν τα διαβάσεις, να μας πεις κι εσύ την γνώμη σου (αντικειμενικά XD) γιατί εμείς ξενερώσαμε. Και μιας και άνοιξε και η Zura το thread χθες, μπορούμε να τα λέμε/ξεσπάμε άνετα. Άντε, περιμένουμε εντυπώσεις για τα τελευταία chapters.
Απρ 05 2011 08:51
Napster → Kai
Δηλαδη να περιμενω τιποτα καλο ή ......:sadist:?
Ομιτζι, τωρα εψαξα και ειδα πως δεν υπαρχει thread για το συγκεκριμενο manga. Wth συμβαινει εδω? :Crying2:
Απρ 04 2011 11:38
Kai → Napster
Niiiiice! Άντε, να δεις τις σε περιμένει με τη waifu. To μόνο που μας λείπει πλέον, είναι ένα thread να σχολιάζουμε.
Απρ 04 2011 08:13
Napster → Kai
Αλλα 12 chaps και το φτανω στο update chap. :D
Αντε να δουμε αμα θα προλαβαινω να βλεπω τα anime της ανοιξης. ο.Ο
Απρ 04 2011 01:07

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται