Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → Kamen Tantei Zura
Hi!
Να σε ρωτησω κατι ασχετο? Πηγατε σημερα εκδρομη στον Αγιο Νικολαο? xD
Απρ 14 2011 21:08
Napster → Kai
Ααα, για σε παρακαλω. Οπως γραφεις και 'συ στην βιογραφια σου, τα παντα κοστιζουν σημερα.:hahaha:
Μιας και σε λιγο ερχετε το πασχα, να δεις ποσες λαμπαδες θα πεσουν στην εκκλησια...o.O
Το AC καλο ειναι? Καλα ενταξει, η Madhouse ειναι η "secret" εταιρια μου. Οτι λεω, γινετε and you know it!
Πσσσ, ειδα πως το εφτασες στο update chap. Nice. Θα σε [I]καλωσορισω [/I]στο επομενο chapter στο topic του Gamaran. :D
Απρ 14 2011 21:05
Napster → Hajime_Saito
Ο τυπος στην υπογραφη σου δεν ειναι αυτος που ειναι στο GameCenter που παιζει videogames? xD
Απρ 14 2011 00:54
The Tragic Prince → Napster
indeed. kai malista 3erw arketo kosmo pou 8ewrei to 6 kalutero apo ta upoloipa :P
Απρ 12 2011 23:25
Napster → The Tragic Prince
[QUOTE=The Tragic Prince;489151]:congrats::congrats:
Δικαιολογημενα νομιζω[/QUOTE]
Πες μου οτι και εσενα, το 6 ειναι το αγαπημενο σου. Οχι τιποτα αλλο, να μην νιωθω μονος γιατι νομιζω πως ειμαι ο μονος που του αρεσει το 6 περισσοτερο απο το 7,8,9 & 10...
Απρ 12 2011 23:16
Kai → Napster
:hahaha: Σα δε ντρέπεσαι. Άκου εκεί τίποτα στο Flat! Θ' αρχίσουμε από τώρα τα παζάρια; Πάντως στα υπόλοιπα να γίνεται πιο συστηματικά το άναμα των κεριών, ειδικά στα shounen. Για το AC ψήσε την Madhouse που σε ξέρει και έχετε πάρε-δώσε μήπως ενδιαφέρεται να το πάρει για pet project.
Όχι, δεν έχουν ανακοινωθεί επεισόδια, αλλά πάει για πολλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εξάλλου, αν δεν καλύψει τα Arcs των παιδιών θα είναι πολύ μεγάλη βλακεία. Αρκεί φυσικά να μην κόψει άλλα για να φτάσει εκεί.
Ναι, notification από τον εαυτό μας. Δηλαδή τι άλλο θέλουμε;
ΥΣ. Το Gamaran το έχω ακόμα στο 70 :if: αλλά πού θα μου πάει, θα σας φτάσω.
Απρ 12 2011 21:08
Napster → Kai
Πω...δυσκολα manga βαζεις ρε 'συ. xD
To Shinigami ειχε 90% πιθανοτητες, το Afterschool Charisma 80, το Kuroko εβγαλε 50 και το Yankee επιασε 100σταρα. :D
*To Flat τιποτα, :( οχι επειδη ειναι shoujo, ΟΧΙ. Αλλα κατι θα κανουμε, οταν μεγαλωσει περισσοτερο η επιχηρηση τοτε θα το κανω εγω ο ιδιος το anime.:tensai:
Ενταξει, ωραιο ηταν. Σκεφτομαι να το συνεχισω προς το παρων με το anime και πασχα-καλοκαιρι πιανω και το manga αμα ειναι. Εχει ανακοινωθει ποσα επεισοδια θα εχει το anime?
LOL. Εγω να δεις ποσες φορες το εχω κανει. xD
Απρ 12 2011 18:10
Kai → Napster
L-o-l!
Ωραία! Κάνε κάτι για ένα από τα Hokenshitsu No Shinigami, Yankee, Kuroko No Basket, Flat ή Afterschool Charisma, με βολεύουν όλα. Άρχισε από τώρα με τις λαμπάδες μιας και δούμε αποτέλεσμα XD
Α, αφού σ' άρεσε θα το συνεχίσεις με το anime; Κόψανα κάποια πράγματα αλλά ήταν οκ. Πάντως δεν ήταν και από τις καλύτερες ιστορίες του manga. Στη συνέχεια έχει και πολύ καλύτερες :)
Και ναι, στην αρχή είχα απαντήσει στο profile μου.
Απρ 12 2011 08:07
Napster → Kai
Χαχα, χωρις πλακα αυτο πηγα να σου πω. xD Δηλαδη τι εχουν παθει οι Ιαπωνες μαζι μου? :(
Κοιτα, με το χερι στη καρδια, αναψα λαμπαδα ΚΑΙ για το Persona 4 πριν βαλω το setακι επειδη ειχα αρχισει να κατεβαζω το manga του.
Εγω παντως απο τοτε που ανακοινωθηκε το Kaiji σε λεω, πες μου ποιο θες να γινει anime να αναψω τις [I]καταλληλες [/I]λαμπαδες.:tensai:
Υ.Γ. Ωραιο το πρωτο επεισοδιο του SKET Dance. ^^
Απρ 11 2011 20:35
Kai → Napster
Έτσι είναι!
Και μιας και ξέχασα να το σχολιάσω. Ρε συ, τι κάνεις μ' αυτές τις λαμπάδες εκεί πέρα; Μεγάλωσε η βιοτεχνία και δεν μας το είπες; Όχι τίποτα άλλο, μας βάζεις και σετ πριν δούμε ανακοίνωση για να μας κάνεις φιγούρα!!
Απρ 11 2011 19:44
Napster → Kai
Oh well, ειμαστε και σπανιοι εμεις που τα μαζευουμε.
Ετσι!:tensai:
[SPOILER][IMG]http://systemeth.emulysianfields.com/files/MAXIMUM%20BROFIST.png[/IMG][/SPOILER]
Απρ 11 2011 18:57
Kai → Napster
:if: Έτσι! Μόνο λίγοι καταλαβαίνουν πραγματικά το 'ανούσιο νόημα' γεμίζεις φακέλους και φακελάκια με fanarts διάφοων χαρακτήρων από διάφορες σειρές και να χαραμίζεις ένα μεγάλο μέρος του εξωτερικού σου γι' αυτόν τον λόγο. You are a bro.
Απρ 11 2011 09:20
Napster → Kai
Ναι ειμαι, και μεγαλος fanar[I]tard[/I]. Εχω αρκετες pics στο εξ. δισκο μου αλλα τις μισες σιγουρα δεν τις εχω τσεκαρει ακομα.:hahaha: Ναι ξερω, καποτε πρεπει να τις δω. Θα δουμε...:tensai:
Lolen και γω τωρα ειδα το P4. xD Αμα εσυ χρειαζεσαι καινουργια γυαλια τοτε και 'γω χρειαζομαι. Μεχ...
Απρ 11 2011 00:02
Kai → Napster
Άσε, ναι. Δεν ντρέπονται λιγάκι XD
:tensai: Oh, fanartard κι εσύ. Έτσι, μαζεύουμε για να έχουμε. Τώρα τι νόημα έχει είναι άλλο θέμα...
Edit: A, καλά, μόλις είδα το Ρ4 στην profile pic. Nice, θέλω καινούργια γυαλιά.
Απρ 10 2011 13:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται