Jump to content

Community Status Updates

Photo

Napster → Kai

Το πιο ωραιο με τον Kubo-sama ειναι αυτα που γραφουν στο wiki για αυτον. [B]Occupation[/B]: Manga Artist-Grandmaster Troll [B]Previous Occupation[/B]: Being Masashi Kishimoto Considered the trolling master of all Mangaka! Ενταξει, ειναι trollοsite αλλα μου αρεσει πολυ. xD Τρελο κλαμα εριξα οταν το ειδα για πρωτη φορα. Ασε, ασε. Μην μου θυμηζεις τους Nirvana με το trolloalbum τους. [spoiler]Τα ιδια χαπακια περνουμε, don't worry. xD[/spoiler] Oh...oh...wait, μου λες να αναψω λαμπαδες για να παει και η δευτερη season του Gintama για top?:hahaha: :hahaha:Μωρε καλος ειναι o Sano, π.χ. εμενα ειναι ο 6 αγαπημενος μου απο το RuroKen, αλλα δεν εχει και πολλους fans, οι περισσοτεροι θα ειναι fans του Kenshin ή του Saito. [spoiler][IMG]http://forthelolz.net/randomness/brofist.jpg[/IMG][/spoiler]Πεστα, πεστα , και εγω αυτα λεω αλλα οι αλλοι με κοροιδευουν. :hahaha:Edit: Επισης ο Yamamoto δεν ειναι χαζος, ειναι ο μονος imbahhhhh χαρακτηρας στο Reborn!:8):
May 25 2011 14:04
Photo

MisaYoshiko → Napster

απο που ηταν αυτο που ποσταρες στο desktop σου?
May 25 2011 10:04
Photo

Kai → Napster

Μα ο Kubo είναι τόσο imba ρε που όλοι οι υπόλοιποι mangaka πρώτα τον είδαν και μετά πήραν έμπνευση για τα δικά τους manga. Μάλιατα ακούγεται πως πριν καν εμφανιστεί στη shonen jump παιδάκι ακόμα τον έβλεπαν στους δρόμους να παίζει άλλοι μεγαλύτεροι mangaka και κατέβαζαν ιδέες που τους άλλαζαν τα manga και την ίδια τους τη ζωή ακόμα. Άκου εκεί, που θα πεις εσύ κακιά κουβέντα για τον Kubo. Επιπλέον ο Kubo έχει φτάσει σε Nirvana, κάτι που δεν το κατεφέρνει κανένας έυκολα και έτσι εξηγείται και η έλλειψη background στο Bleach. Θέλει να μας δώσει μια εικόνα των πνευματικών επιπέδων που έφτασε. Γι' αυτό λίγα λόγια για τον Kubo μη σκοτωθούμε. Άκου εκεί. [spoiler]ληγμένα ήταν τα χαπάκια, ναι[/spoiler] :hahaha: Λοιπόν, λέω να βάλω στοίχημα υπέρ του Gintama. Όχι ότι είναι άσχημο το RuroKen αλλά έχω την αίσθηση πως δε θα γίνει. Η season 1 του Gintama ήταν ήδη TOP οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο να πάει και η 2η. Αλλά άναψε λαμπάδες και γι' αυτό. Wait-wait. What? Why? Τόσο για πέταμα τον έχουν τον Sanosuke; Προσωπικά τον πάω πολύ, μ' αρέσει ο τρόπος που τα λέει όταν σκέφτεται και αδύναμο δεν τα λες. Τι λες ρε που θα συγκρίνουμε τώρα τον Shishio με τον Εnishi. Οκ, συναισθηματισμοί κλπ αλλά ως εκεί. Ούτε λύπηση μου έβγαλε ούτε τίποτα και σοβαρά τώρα σε κάτι σημεία είναι μπλαμπλα που θα μπορούσε να κοπεί, αλλά είναι το RuroKen και εθελοτυφλούμε of course bc we just don't care.
May 24 2011 18:30
Photo

Hanzo → Napster

Α εχεις ακομα.Η αρχη ειναι πολυ καλη αλλα ειναι πιο πολυ backstorys και οργανωση ομαδας.Σε λιγο αρχιζουν οι αγωνες τους οποιους και θεωρω top notch για το ειδος.Βεβαια το scanlation ειχε σταματησει χρονια πανω στο καλυτερο αλλα ευτυχως τωρα το συνεχιζουν. Wakana,Shingo και Sekikawa oι καλυτεροι μου btw. Τωρα για το live action τι να σου πω.Εχουν αλλαξει αρκετα τους χαρακτηρες στο πιο...monitor friendly και γενικοτερα δεν μπορω να πω πως μου αρεσε.Μετα το manga δες το I guess,δεν χανεις και τιποτα.
May 24 2011 15:51
Photo

Napster → Kai

OK, εκανα register, εψαξα λιγακι κιολας, εχει ενδιαφεροντα πραγματα, βρηκα και 1-2 καλες pics για το Rookies, θα το χρησιμοποιω περισσοτερο, thanks. Εμ ναι, αμα το αρχισες, καλα εκανες και δεν τα διαβασεις online. Μα δεν ειναι μονο ο Shinohara που γραφει καλυτερα απο τον Kishimoto, σχεδον ολοι ειναι καλυτεροι απο αυτον. Παντως πιστευω πως ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον αλλον τον super-woah-mangaka, τον θρυλικο....[SPOILER][IMG]http://oi54.tinypic.com/14ni6c4.jpg[/IMG][/SPOILER] (Αχ ποσο μου αρεσει να τους πικαρω~~~):hehehe::kakaka: Το Gintama S2 απο το πρωτο επεισοδιο ειναι #1, τι με λες τωρα? :hihi2: Αφου ενας εκανε και ενα [URL="http://myanimelist.net/forum/?topicid=291168"][B]topic[/B][/URL] γιατι το Gintama ειναι πρωτο αλλα ηρθε στο τελος η θρυλικη απαντηση. Guess from who? Απο εναν RuroKenTard! :kakaka: "Just wait till Rurouni Kenshin new Anime comes out, it'll put this Anime to shame." Ναι ρε! Για το anime που αναψα τοσες λαμπαδες λεει. Woah, [SIZE=3]Woah[/SIZE]! Sanosuke αγαπημενος char? Αυτο και αν ειναι σπανιο. Αγαπημενο arc+38219321 απο μενα. Μπορει οι περισσοτεροι να θεωρουν το Junchuu Arc ως το καλυτερο αλλα για μενα παντα το Kyoto θα ειναι το t3h b3st.
May 24 2011 13:52
Photo

Kai → Napster

Ψάξε pixiv, εκεί σίγουρα θα έχει. Κάνε ένα register και ένα copy-paste το όνομα του manga από το MAL και τελείωσες. Το τελείωσα, ναι. Η βλακεία ήταν πως τα τέσσερα τελευταία τα εχεία παραγγείλει όμα μαζί. Μου έρχεται πρώτα το 25, το διαβάζω, οκ και μετά μου έρχονται μαζί 27-28, το 26 άφαντo. Μου ήρθε μετά από μια βδομάδα και κάτι και είχα σκάσει. Έλεγα "να το χαλάσω τώρα και να διαβάσω το volume online δε λέει". Το ευχαριστήθηκα πάντως που το διάβασα έτσι μέσα σε τόσα χρόνια. Ι have no regrets. :kakaka: Hate me! My opinion won't change, so hate me more. Πιο troll δε θα μπορούσε να το κάνει. Τουλάχιστον, ναι, ήταν κάπως original, δε σου πέφτει και κάθε μέρα κάτι τέτοιο στο κεφάλι. [YOUTUBE]aaE9nkFpg_Y[/YOUTUBE] Ναι, ο Shinohara-sensei πρέπει να έχει ένα θέμα. Πώς γίνεται να έχει τον Kishimoto σε υπόληψη και κίνητρο και να γράφει καλύτερα από αυτόν -για εμένα- είναι άλλο θέμα. Παρόλα αυτά θα δεις πως είναι fan γιατί έχει αρκετά references μέσα στο manga. Watsuki-sensei challenged him κατά κάποιον τρόπο. Σίγουρα τον ξεπέρασε στο πόσο δημοφιλής έγινε η σειρά του, αλλά σε ποιότητα δεν παίζει. Επίσης η αυτοψία θα δείξει. Το RuroKen ακόμα και μετά από τόσα χρόνια μια χαρά πουλάει, βγάζει παιχνίδια και νέα anime κι ας έχει τελειώσει. Το Naruto μάλλον θα αντικατασταθεί πολύ πιο εύκολα όταν αποφασίσει να τελειώσει με αντίστοιχο shonen τέτοιου still. Gintama pawns all the way, για να βλέπουν μερικοί-μερικοί. Και είναι και καιρό πρώτο, από τα πρώτα-πρώτα επεισόδια κιόλας! :8): Edit: Α, ναι! Aγαπημένο Arc: Kyoto Arc Favourite Character: Sanosouke Favourite villain: Shishio Makoto
May 24 2011 11:46
Photo

Napster → Kai

Domo, και το δικο σου πολυ ωραιο. Αν και ηταν δυσκολο να βρω ωραιες photos για το setακι μου (δεν εβρισκα πουθενα pics, ουτε στο DA ουτε στο google ειχε καμια ωραια) πιστευω πως ειναι αρκετα ωραιο. Ομιτζι, το τελειωσες?:joyful::blush2: 3 1/2 χρονια? Καλα εισαι! xD Πες αγαπημενο αρκ και αγαπημενο χαρακτηρα.:hehehe: Ε οχι και βλακεια το Meteor Striker, μα τον [I]νιντζα [/I]τον Naruto, μην λες τετοια πραγματα.:redcard2: [SPOILER]:kakaka:[/SPOILER] I hate you now, kudos!:sigh2: Επισης ο Watsuki αμα δεν το ξερεις ειναι απο τους πρωτους trollomangakas. :thatsit: Κοιτα εδω τι ειπε για το Naruto ο Watsuki και πες μου αμα δεν τον trollαρει τον Kishimoto. [B]Watsuki[/B]:[SPOILER][I]Naruto started when Rurouni Kenshin ended on the same Jump # issue. You took my place as the "Japanese aura" mangaka, that was nice. When I take a glimpse at your manga, it's so obvious to me. [B]You took my place, and you did more than that. [/B][/I][B](Ελπιζω να εννοει σε διαρκεια και οχι σε ποιοτητα)[/B][I] :P Congratulations for the 10th year.[/I][/SPOILER] Απ' οτι φαινεται και ο mangaka του Sket Dance ειναι wannabe-troll. [B]Kenta Shinohara:[/B] [SPOILER][I]"Kishimoto sensei, Congratulations on the 10th anniversary of 'naruto'! Being heavily impressed by your keeping the thrill steadily for this long, i'm one-sidedly regarding you as my great senior figure and my stimulus. Please keep on showing us your kickass world further and further.[/I][/SPOILER] Αυτο με τον Kishimoto μην το πεις πουθενα γιατι οι Narutards θα παρουν πολυ αερα. :hiding_something: Επισης μπραβο που εβαλες 10 στο RuroKen στο MAL, αντε να ανεβαινει θεσεις γιατι πολυ κατω ειναι. xD Εντομεταξυ, το Gintama S2 ειναι πρωτο στα anime και εχουν βγει μονο 8-10 επεισοδια.:hihi2:
May 24 2011 11:02
Photo

Napster → Hanzo

Thanks, aniki. Ελαχιστα ειναι τα manga που τα εχω λατρεψει απο το πρωτο volume και το Rookies ειναι ενα απο αυτα. Ειμαι βεβαια ακομα στο 3ο volume αλλα το εχω λατρεψει, τρομερο manga! Υ.Γ. Πριν λιγο ειδα οτι εχει live action σειρα, την εχεις δει, αν ναι, αξιζει να την δω?
May 24 2011 10:38
Photo

Kai → Napster

Nice seto κατ' αρχήν. :hahaha: Τελείωσα το RuroKen χθες -[I]Ναι, μου πήρε 3 1/2 χρόνια αλλά τα κατάφερα - [/I]και στο τελευταίο volume εκτός από το 1ο chapter του Busou Renkin όπως ήδη γνωρίζεις, είχαν την τρομερή ιδέα να συμπεριλάβουν και το Metero Strike. :hahaha: Omagad τι βλακεία ήταν αυτή! Even Watsuki-sensei can have a bad day -μη-μη πετάς τομάτες-, έπρεπε να τον ακούσουν και να μη δει ποτέ το φως της μέρας. Το βάλαν και μετά το τέλος του Ruroken και φαινόταν ακόμα πιο βλακεία απ' ό,τι ήταν ήδη. Πρέπει να τον είχε χτυπήσει κι εκείνον κάτι στο κεφάλι και το έγραψε. Έχεις δολοφονικές τάσεις; Άρχισαν ν' αναπτύσσονται; Ne? Ne? Ne? :kakaka:
May 24 2011 10:27
Photo

Hanzo → Napster

Cool set bro. Best shonen jump manga like...ever!
May 24 2011 01:09
Photo

Napster → Kai

Πω...μονο αυτο μας ελειπε. xD Μπας και εχω αλλες 2-3 εταιριες και δεν το ξερω? Δεν γινεται καθε μερα να ανακοινωνονται τετοια anime. >.< xD *(Ποιο αραγε θα ειναι το επομενο anime?) Ναι, τωρα αυτο κανω, καθε 1 λεπτο save.
May 18 2011 19:21
Photo

Kai → Napster

ΧD Μέχρι και τo Blood Lad θα βγάλει anime [url=http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-05-18/blood-lad-vampire-manga-anime-adaptation-listed]here[/url]. Δε μας λυπούντε; Ναι, όντως βλακεία όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Γι' αυτό καλύτερα save από την αρχή και πού συχνά Ctrl+S και τελειώνει η υπόθεση, από το να χρειαστεί να ξανακάνεις όλη τη δουλειά από την αρχή, καλύτερα να έχεις όλη την ώρα εκεί το νου σου.
May 18 2011 12:37
Photo

Napster → Kai

Αχα...I see. Και το fail της υποθεσης ποιο ειναι? Το αρχισα επειδη μου αρεσε το εξωφυλλο που ειχε στο MAL. xD Και ακομα πιο σπαστικο οταν δεν ξερεις ποιο ειναι το προβλημα για να το διορθωσεις. xD Ασε, ασε μην μου τα θυμιζεις αυτα! Θυμαμαι που εκανα render πριν κατι βδομαδες μια anime pic και μολις πηγα να το κανω save...ΜΠΑΜ, κρασαρε...~_~
May 17 2011 20:24
Photo

Kai → Napster

Δε νομίζω να σου το είχα πει, είχα δει ότι το διαβάζεις κι εσύ μια φορά που κοιτούσα τη λίστα σου γι' αυτό ρώτησα για την λαμπάδα :ρ Τσε, είναι πολύ σπαστικό όταν κρασάρει και δεν έχεις σώσει τίποτα. Ακόμα πια σπαστικό είναι τό γεγονός ότι κατά 75% ων περιπτώσεων αποφασίζει να κρασάρει όταν δεν έχεις σώσει τίποτα. Έλεος δηλαδή. Βασικά, όταν είχα το CS3 γινόταν πολύ πιο συχνά με το CS5 είναι πολύ σπάνιο.
May 17 2011 20:02
Photo

Napster → Kai

Να δουμε ποτε θα προλαβουμε να τα δουμε ολα αυτα. Με το ζορι βλεπω τα anime της Ανοιξιατικης season. ;p Δεν ηξερα οτι διαβαζες και 'συ το Boku Wa Tomodachi ή μαλλον μπορει να μου το ειχες πει αλλα δεν το θυμομουν. Το Boku wa Tomodachi οντως αρχισε δυναμικα, μετα εγινε λιγακι βαρετο αλλα στα 2-3 τελευταια chapter πιστευω πως εγινε πολυ καλυτερο. Υ.Γ. Σκεφτομαι να αλλαξω και setακι αλλα για καποιο λογο κρασαρει το photoshop. >.<
May 17 2011 19:52