Community Status Updates
Napster → Kai
Θα δουμε τι θα γινει στο Kaiji. Το παιχνιδι που θα παιξει τωρα φαινεται ενδιαφερον και θα ειναι καλυτερο απο αυτο που επαιξε πριν.
Miura? Ιου..~ Δεν μου αρεσε απο τοτε που ειδα το Samurai High School, ουτε στο Crows Zero. Προτιμω Takeru, αν και στις περισσοτερες ταινιες που τον ειδα ειχε χαζους ρολους, μου αρεσε, το [I]κατεχει[/I].:hahaha:
Jun 08 2011 23:21
Kai → Napster
Ναι, είναι να μην κάνεις την αρχή σ' αυτό το πράγμα. Από τη στιγνή που μεγαλώνουν τα ongoing σου σε αριθμό, ειδικά αν φτάσουν πάνω από τρία, τα οn-hold και τα drop έχουν την ίδια μοίρα. Και άντε τα drop δεν πειράζει, τα on-hold είναι το θέμα.
Μην το ψάχνεις, δε συγκρίνονται καν με της πρώτης season. Βασικά ούτε η αρχή συγκρίνεται με της πρώτης season. Μπορώ να πω ότι αν δεν το σώσει τώρα που φτάσαμε στο καζίνο θα απογοητευτώ πολύ. Μας έβγαλε την ψυχή σ' αυτό το Arc με τον Ohtsuki και δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα :/
Αυτός που έχει σαν πρώτη επιλογή όντως θα κέρδιζε, αλλά ο Miura που λέει από κάτω, όχι. Καλός, χρυσός, αλλά όχι. Για κάποιον άσχετο samurai ναι, για τον Kenshin σαν στυλ και σαν εμφάνιση δε με πείθει. Αν γινόταν θα του έριχνα σίγουρα μια ματιά για να δω τι παίζει πάντως.
Jun 08 2011 13:54
Napster → Kai
Yeap, βαριεσαι να τα συνεχισεις και αρχιζεις τα Plan to watch τα οποια πανε στα on-hold, και συνεχιζεις, συνεχιζεις...:hahaha:
Μα γιατι δε σου αρεσε το OP? Ωραιο ηταν, δεν συγκρινετε με το επος (απο την πρωτη season) αλλα την παλευε, το ending ειναι αυτο με τα a,b,c? xD Μεχ, καλουτσικο αλλα και παλι προτειμω απο τη πρωτη season το τραγουδι.
Ασε ασε εχω λιωσει αυτες τις μερες με τις ταινιες, ειδικα κατι σαμουραι ταινιες...ασπρομαυρες, εγχρωμες, απ'ολα ειδα. :P
Ειχε [URL="http://www.jefusion.com/2010/07/takeru-sato-in-rorouni-kenshin-live.html"]ανακοινωθει [/URL]περσυ το καλοκαιρι οτι υπαρχουν σχεδια για μια Live Action ταινια και θα την αναλαβει ο Watsuki (αμα θυμαμαι καλα), πρωτα ηθελαν να γινει [I]Χολιγουτιανη[/I] ταινια αλλα ο Watsuki ειπε NO~~~~! O Kenshin της Live Action ταινιας ειναι αρκετα καλος ηθοποιος.
Jun 07 2011 22:47
Kai → Napster
:hahaha: Nαι, δεν ξέρω αν ισχύει γενικά, αλλά ό,τι μπαίνει σε on-hold είναι δύσκολο να βγει από εκεί πέρα.
Ακριβώς έτσι όπως το είπες είναι στο Cromartie. Κάποια είναι καλά, κάποια περνάνε και λες 'τι είδα τώρα'. Καλό είναι μεν, αλλά το περίμενα πιο διασκεδαστικό από αυτά που έβλεπα/άκουγα.
Μεχ, αυτό που δε μ' αρέσει καθόλου είναι το opening... το ending την παλεύει κάπως και φυσικά τα προσπερνάω. Στην πρώτη season είχε πάρα πολύ καλύτερα.
Σ' έχει πιάσει movie-mania δηλαδή. Βασικά, καλό είναι αυτό. Κι όλο anime-anime, manga-manga δε λέει, κακά τα ψέματα. Χρειάζεται και καμιά αλλαγή πού και πού.
:hahaha: Live action; Κοίτα ν' ανάψεις πολλές και καλές λαμπάδες, αν γίνει ποτέ κάτι τέτοιο να είναι καλοί οι ηθοποιοί.
Jun 06 2011 21:38
Napster → Kai
LOL. Εγω φοβαμαι να βαζω καινουργιες σειρες στα ongoing, θελω να τελειωσω τα on-hold αλλα δεν τα πιανω ποτε. xD
Το Cromartie το ειχα αρχισει πριν απο κανα χρονο αλλα το αφησα γιατι μερικα επεισοδια ηταν καλα και μερικα οχι. ~_~ Θα το τελειωσω το καλοκαιρι μιας και ειναι μικρα τα επεισοδια.
Παλια και 'γω ετσι εκανα.:hahaha:
Yeap, μονο ταινιες, οχι σειρες, μονο ταινιες. :P Οτι κατσει αρκει να ειναι καλο. Διαβαζω 2-3 πραγματα για την ταινια και τσακ, την κατεβαζω κατευθειαν. xD
Ολα αυτα που ειπες για το Kaiji+δεν μου αρεσουν καθολου τα background songs του S2.
Αντε να βγει και η Live Action του Kenshin να ολοκληρωθει η τριπλετα (game+anime+live action).:hahaha:
Jun 06 2011 15:28
Kai → Napster
Μεχ, καταλαβαίνω, είμαι κι εγώ σε μια παρόμοια φάση. Επειδή είχα πιάσει το supernatural μετά είχα όρεξη για άλλη σειρά και δεν μου κολλούσε να δω anime. Είναι να μην κάνεις την αρχή δηλαδή. XD Έτσι αυτές τις μέρες που λέω να ξαναξεκινήσω, πέρα από τα ongoing, λέω να κάνω το ψυχικό να τελειώσω αυτά που κάθονται με -κάτι επεισόδια στη λίστα πριν ολοκληρωθούν. :/ Έκανα χθες την αρχή με το Cromartie, το οποίο μπορώ να πω ότι με οαπογοήτευσε κάπως, περίμενα να γελάσω πολύ πιο περισσότερο.
Βασικα, έχω το κακό να μην θέλω να δω σειρές αν δεν παίζει τουλάχιστον 1 ηθοποιός που έχω δει και μου άρεσε ο τρόπος που παίζει. :hahaha: Ταινίες μόνο; Με συγκεκριμένη θεματολογία ή ό,τι κάτσει;
Ναι, Kaiji was your frist success και μετά ήρθαν και άλλες επιτυχίες. Το οποίο Kaiji δεν μπήκε τόσο δυναμικά όσο είχε μπει στην 1η season, αλλά τώρα στο Καζίνο περιμένω να δούμε πολύ περισσότερα και τρίβω τα χέρια μου.
Jun 06 2011 11:15
Napster → Kai
Τωρα τελευταια εχω πιασει κατι Ιαπωνικες ταινιες και δεν βλεπω πολλα anime γι' αυτο σε ρωτησα.
Επισης μαλλον η επιχειρηση μου αρχισε απο το Kaiji(?), right?
Θελει δε θελει θα κανει οτι της πω, I have t3h powah!~
Jun 06 2011 10:53
Kai → Napster
Δεν το είδα γιατί δεν περίμενα να είναι ούτε στο ελάχιστο σαν το manga, οπότε το θεώρησα χάσιμο χρόνου. Επίσης φοβόμουν αρκετά για την απόδοση των χαρακτήρων και η αλήθεια είναι ότι όταν καθίσω καμιά φορά να δω drama το κάνω πολύ επιλεκτικά και τα περισσότερα τα είχε τσεκάρει και η μικρή πρώτα. Μπορώ να πω ότι δεν απογοητεύτικα με κανένα έτσι, μάλιστα 1-2 θα ήθελα να τα ξαναδώ σίγουρα κάποια στιγμή.
Άμα σου κάνει τη δύσκολη η Madhouse λέγοντας ότι δεν είναι του στυλ της, έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, kakaka.
Jun 05 2011 22:12
Napster → Kai
Το ειδες και 'συ το drama? Οταν αρχισα το manga, ειχα ρωτησει την αδελφη σου αμα ειναι καλο το drama και μου ειπε οτι ηταν χαλια. :P
Κατι θα κανουμε-κατι κανουμε...:smokingg: Αν και σκεφτομαι να πω στην Madhouse να το κανει (μιας και εχουμε καλες σχεσεις) γιατι τωρα τελευταια δεν βγαζει ποιοτικα anime.:canthelp:
Jun 05 2011 21:35
Kai → Napster
:hahaha: Αυτό να μου πεις. Που μεγάλη βλακεία που έβγαλε drama μόνο και όχι anime, πραγματικά πολύ μεγάλη βλακεία. Αλλά κάτι θα κάνεις εσύ. Επιστράτευσε τις καλύτερες λαμπάδες.
Jun 05 2011 21:23
Napster → Kai
Εμ τι?! Εδω Blood Lad και Boku wa Tomodachi θα βγαλουμε σε anime, στο Yankee θα κολωσουμε?:hahaha:
Jun 05 2011 21:11
Kai → Napster
[QUOTE][SIZE=1](και θα κανουμε και γι' αυτο)[/SIZE]:hehehe: [/QUOTE]
:hahaha: Xaxaxa, ε ναι, τώρα που άρχισες να εξαπλώνεις την επιχείρηση θα το αφήσεις παραπονεμένο;
Jun 05 2011 07:45
Napster → Kai
Indeed, θα γινοταν πολυ ωραιο anime. [SPOILER][SIZE=1](και θα κανουμε και γι' αυτο)[/SIZE]:hehehe:[/SPOILER]
Τζαμπα χαρηκα...μεχ....:sigh2:
Jun 05 2011 01:12
Kai → Napster
Καλά θα ήταν αν ήταν το one-shot. Ίσως τότε, παρόλο που τελείωσε, να μπορούσαμε να ελπίσουμε ότι θα γίνει anime κάποια στιγμή. :(
Jun 04 2011 17:47
Napster → Kai
Ναι, απ' οτι φαινεται το πρωτο που ειπες ειναι μιας και δεν εχει στο MAL κανεναν χαρακτηρα απο το Y&M οπως και στο video που σου εδειξα. Κριμα...και νομιζα πως θα ηταν σαν το [URL="http://myanimelist.net/manga/13721/Fairy_Megane"]One Shot το Fairy Megane[/URL].
Jun 04 2011 17:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed