Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Napster

Yankee-kun to Yankee-chan? Δεν ξέρω αν θα είναι parody του Yankee-kun to Megane-Chan ή απλά school-style Fairy Tail μα αν ισχύει το πρώτο και δεν παίρνουν μέρος τα παιδιά από το YankeetoMega δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα μιας και δεν ασχολούμαι με το Fairy Tail αλλά ίσως του ρίξω μια ματιά. >.<
Ιούν 04 2011 16:36
Φωτογραφία

Napster → Kai

Ειναι αυτο που φανταζομαι?! [url]http://www.youtube.com/watch?v=G66mRPJFNjk&feature=player_embedded[/url]
Ιούν 04 2011 12:14
Φωτογραφία

Napster → Kenobi-sensei

Οχι, οχι, βασικα αυτο ηθελα να το γραψω πριν καν διαβασω το chapter (οταν δηλαδη εκανες το post στο Gamaran), εσυ απλα ειπες την αληθεια για τον Σκοουλς. :kakaka:
Ιούν 01 2011 19:32
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Napster

[QUOTE=Napster;502441][B]Nice, Liverpoolian. xD[/B] Και 'γω θα περιμενω μεχρι το 100ο chapter για να αποφασισω. Ας ελπισουμε να εχει τελειωσει το drug-arc. Εντωμεταξυ το 97 το διαβασα μαζι με ενα φιλαρακι μου που δεν ξερει σχεδον τιποτα απο manga, και μου λεει: "Δεν ηξερα πως αρχισες Bleach". Τυχαιο?:kakaka:[/QUOTE] αυτό το έγραψες επειδή είπα καλό λόγο για το Scholes?:hahaha:
Ιούν 01 2011 16:11
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Napster

Άφαντο είναι αυτό το τραγούδι. Ούτε σε ιαπωνικές σελίδες δε το βρίσκω. :P
Μάι 27 2011 16:09
Φωτογραφία

Napster → Night Wizard Seal

Στο Gendou και 'γω πριν απο λιγο πηγα αλλα νομιζω ειναι κατι σαν request αυτο που υπαρχει. Θα πρεπει μαλλον να περιμενουμε ολο το OST...
Μάι 27 2011 15:58
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Napster

Domo man:hahaha: Μακάρι να μπορούσα να το κατεβάσω. Πήγα στο Gendou site αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσα να το κατεβάσω...
Μάι 27 2011 15:57
Φωτογραφία

Napster → Night Wizard Seal

Τσεκαρε το post μου σε αυτο το topic. [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=587&page=399[/url]
Μάι 27 2011 15:06
Φωτογραφία

Kai → Napster

Χμμμ... You can try Men's Kou. Πολύ πιο soft, είναι shoujo(μη σε τρομάζει αυτό) και με All boys' HS αλλά είναι καλό. Πιστεύω θα σ' αρέσει. Ίσως και το Hatsukoi Limited το οποίο το ξέρω μέσω του anime μόνο, αλλά ήταν καλό ενώ δεν το περίμενα.
Μάι 27 2011 07:52
Φωτογραφία

Napster → Kai

Shonen-ai? Χμμ, δε ξερω αμα εχω δει, αλλα δε πιστευω να μου αρεσε κιολας. xD Ω yeah, θα εχει παιδικα τραυματα ο Oda. xD Αλλα πολυ μου αρεσε πως του απαντησε ο Inoue. xD Ετσι Oda, βγαλε αλλα 1000 chaps, γιατι σε ποιοτητα δεν τον φτανεις τον Inoue με τιποτα.:hahaha: Ο αλητης ο Watsuki δεν κανει και κανα καινουργιο manga τωρα τελευταια...~_~ Ενταξει δε χανεις και τιποτα αμα δεν το διαβασεις, αν και ειναι καλυτερο απο κατι σαβουροσουνεν που κυκλοφορουν τωρα τελευταια. Τα επεισοδια στην παραλια ηταν απο τα αγαπημενα μου (μαλλον τα αγαπημενα μου), τρελο κλαμα εριχνα. Εμ οταν λεω να μοιαζει με το Kangoku Gakuen δεν εννοω ντε και καλα να ειναι ecchi. xD
Μάι 27 2011 00:29
Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Κάτι παρόμοιο μ' εμάς όταν πέσαμε αρχές ακόμα σε shonen-ai, αλλά ήμασταν σε φάση "όχι, δεν παίζει να έγινε αυτό που μόλις είδαμε". Όχι, θα έλεγα "τι μπισονενιασμένο στυλ είναι αυτό" και το λέω. Το σχέδιο δε με αρέσει σε σχέση με αυτό που είχε σε παλιότερα Arcs aka στο Arc της Varia αλλά δεν παύει να είναι από τα καλύτερα στη Shonen Jump κυρίως επειδή σε δύο που μπορώ να αναφέρω που είχαν απίστευτο σχέδιο τους κόβουν τα manga ΧD :hahaha: Πάω στοίχημα ότι ο Oda δε θα ξεχάσει ποτέ ότι ο Inoue τον είχε ξεχασει τελείως. Φυσικά και καλά έκανε και καλύτερα κάνανε αυτοί που δεν τον αφήσανε αλλά ακόμα καλύτερο είναι το γεγονός ότι ήξερε πού να σταματήσει και BRAVO του. Το emblaming πρέπει να το πιάσω κάποια στιγμή, αλλά δε νομίζω να γίνει σύντομα. Γενικά και στα δύο ο πρωταγωνιστής δε με ενόχλησε καθόλου αν και ο Kenshin ήταν σαφώς καλύτερος από τον Kazuki, οπότε σε αυτό το θέμα δεν τον φοβάμαι καθόλου τον Watsuki, όπως και γενικά στις ιστορίες τους. Δηλαδή δεν ξέρω τι γίνεται στο manga, αλλά στο anime όταν είχαμε φτάσει σε επίπεδα dragonball μπορώ να πω ότι το φχαριστιόμουν σε τρομαχτικά επίπεδα. :hahaha: Εκεί που είχα πεθάνει στα γέλια με τον Bravo ήταν στο επεισόδιο που είχαν πάει στην παραλία. Γενικά στο συγκεκριμένο είχε χαρακτήρες να πεθαίνεις στα γέλια. Ο Chouno επίσης θεϊκός, εκείνα τα outfits έγραφαν και για να μη μιλήσω για τον Moon που ήταν Η ακυρότητα. "Moon! Moon!". Στο επεισόδιο που είχε πολ/στεί δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω XD Με ένα πολύ γρήγορο search και χωρίς να τα έχω διαβάσει είδα σε ένα site στα similar το Haru to Nastu και το Hetakoi. XD Πάρε το ρίσκο και διάβασε γιατί δε μου έρχεται κάτι άλλο παρόμοιο από αυτά που έχω διαβάσει.
Μάι 26 2011 18:40
Φωτογραφία

Napster → Kai

[spoiler]Ασε-ασε, ειχα μια κακη εμπειρια (ας το πουμε) με ενα yaoi που ειδα πριν λιγα χρονια. Ειχα διαβασει σε ενα forum για ενα anime και λεγανε "Αυτο το yaoi ειναι super!:blingeye2:" και εγω χωρις να ξερω τι ηταν ακριβως τα yaoi πηγα το κατεβασα, το βαζω να παιξει το βιντεακι και - μπαμ! - κατευθειαν στο ψητο μπηκε. Μου ηρθε να κανω εμετο. xD:Crying2:[/spoiler] Πες μου τωρα αμα διαβαζες για πρωτη φορα Hitman Reborn! και το διαβαζες απο το 338 chapter, εβλεπες την πρωτη σελιδα, τι θα ελεγες?:hahaha: Ενα απο τα πιο τρελα trolling τα κανει ο Inoue Takehiko (Slam Dunk, REAL, Vagabond). Επικο trolling στο Oda. [B]Inoue[/B]: This is our first time meeting, isn't it? [B]Oda[/B]: Well, actually a long time ago I got an autograph from you. [B]Inoue[/B]: Really!? When? [B]Oda[/B]: It was at the Shueisha Tezuka/Akazuka awards party. I had just debuted then and I was extremely nervous. You also drew me a regent-style illustration of Hanamichi Sakuragi. I've still got it. [B]Inoue[/B]: Is that right? I'm sorry, I don't remember that.:hahaha: Κατσε να αναψω μερικες λαμπαδες και θα σου πω εγω αμα το Gintama πηγαινει για top. >.< +28109281 για τον Kenshin. Απλα επικος χαρακτηρας! Ο Watsuki ηθελε να το τελειωσει πιο vωρις το RuroKen αλλα το καταλαβε οτι εφτιαχνε ενα ΕΠΟΣ και καλα εκανε και το συνεχισε. Ωραιος και o Saito, μακραν ο καλυτερος Saito σε anime για μενα. :P Επισης μου αρεσει παρα πολυ ο Seta & Aoshi. Για τον Hiko δεν θα πω πολλα λογια γιατι Hiko>Chuck Norris. Αυτο που ειπες με τους χαρακτηρες ειναι οντως κατι που λιγοι mangaka το [I]κατεχουν[/I] και ΝΑΙ, χαιρομαι να το ακουω. Επισης και στο Embalming οι χαρακτηρες ειναι παρα πολυ καλοι, ειδικα ο πρωταγωνιστης. Captain Bravo! Bravo Punch! Γαματος seiyuu και η φωνη του ταιριαζει σε εναν badass character. Αυτο παρτο πισω!:redcard2: Κανα manga που να μοιαζει με το Kangoku Gakuen υπαρχει? :x3:
Μάι 26 2011 18:20
Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Εσένα τα yaoi πρέπει να σου έχουν αφήσει ψυχολογικά, δεν παίζει.
Μάι 26 2011 17:38
Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Toν έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος αλλά δεν του καίγεται καρφί. Και εδώ που τα λέμε γιατί να του καεί αφού τον αφήνουν να κάνει ότι θέλει. Σ' αυτή την περίπτωση όντως ισχύει το "λεφτά υπάρχουν". :kakaka: Το Gintama δε χρειάζεται λαμπάδες για να πάει ΤΟΡ, πηγαίνει με την αξία του. Ε, καλά εντάξει. Κατ' αρχήν θα ήταν δύσκολο ο Kenshin να μην είχε τους περισσότερους fans μιας και είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά τουλάχιστον είναι καλός πρωταγωνιστής! Δεν είναι σπαστικός, έχει την πλάκα του, δε χρειάζεται να γίνει ηλίθιος για να βγάλει γέλιο, αλληλεπιδρά υπέροχα με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Και μιλάμε μια δουλειά την οποία ο mangaka από την αρχή μέχρι του τέλος την χαρακτήριζε πειραματική και ανώριμη και ποτέ δεν έμενε ευχαριστημένος. Όσο για τον Saito είναι τόσο κουλ. Δηλαδή ήξερε τα πάντα, και όταν λέμε τα πάντα τα πάντα, ακόμα και πριν αυτά γίνουν, αλλά δεν μου την έδωσε ούτε μία φορά. Αυτό που μ' αρέσει πάντως και στις δυο δουλειές του Watsuki που έχω δει, αν και το Busou μόνο σε anime, είναι ότι δίνει σε κάθε χαρακτήρα του κάτι που να τον κάνει ενδιαφέρον ανάλογα με το ρόλο που παίζει. :hihi2: Άσχετο, μιας και το ανέφερα, όταν έβλεπα το anime του Busou άραγε μόνο εγώ γελούσα κάθε φορά που άκουγα το "Bravo!"; Άπαιχτος ο seiyuu. Δεν είναι χαζός μωρέ, χαζοχαρούμενος είναι :hahaha: Στοίχημα ότι αν άκουγεται ότι είναι ο μόνος imba χαρακτήρας στο Reborn! θα γελούσε και ο ίδιος. :hahaha:
Μάι 26 2011 08:05
Φωτογραφία

Napster → MisaYoshiko

Αν εννοεις απο ποιο anime ειναι τοτε δε ξερω, τυχαια στο google το βρηκα. :P
Μάι 25 2011 14:21