Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Και ναι, θα παίξεις με τον αγαπημένο μου χαρακτήρα από το PoT.
Πρόσεξε καλά τι θα κάνεις με τον χαρακτήρα :madtodeath: (προφανώς και αστειεύομαι).
Μ' άρεσε πολύ η επιλογή σου πάντως! :riiight:
Nov 27 2011 19:48
Hanzo → Putin
Θα το παρω σιγουρα αυτο γιατι μετα το ανουσιο XII ειχα χασει επαφη με τη σειρα .
Τους δικαιολογω στο οτι οι playable χαρακτηρες ειναι λιγοτεροι απ οτι συνηθως,λογω νεων sprites, αλλα ακομα και ετσι λειπουν αρκετοι που θα θελα.
Eπισης εχουν ηδη αρχισει την ανακοινωση dlc κρυφων και εκνευριζομαι.Παλιοτερα εβλεπες τα κουτακια με τα ερωτηματικα και τους ξεκλειδωνες και ενοιωθες that feel,τωρα θελουν χρημα και γιαυτο.Που παει πια αυτος ο κοσμος
Παντως αν σου ρθει ορεξη να παιξεις κανα παλιοτερο κοφ δοκιμασε το ΧΙ για ps2.Ειναι ιδανικο κλεισιμο της παλιας περιοδου και απ τα πιο ολοκληρωμενα 2d fighting γενικοτερα.
Nov 20 2011 12:50
Putin → Hanzo
Ναι το βρίσκω αρκετά σέξι, αν και το βίντεο το πόσταρα επειδή απλά αυτό πέτυχα.
Τον Κ' δεν τον ήξερα, αν πιάσω το γκέημ στα χέρια μου θα τον τσεκάρω.
Από μουσικές καλά τα πάει.
Εσύ θα το τιμήσεις στο 360;
Nov 20 2011 03:19
Hanzo → Putin
Τον γουσταρισες τον Ιορι ε?
Σου αρεσουν οι φινετσατοι μαχητες εσενα σαν τον Hazama.Ψαξε να δεις και για τον K',right up your alley νομιζω.
Το oριτζιναλ [URL="http://www.youtube.com/watch?v=DwLpjM70W3M&feature=related"] theme[/URL] το ακουσες βασικα μια που παρατηρησες το σαξ.?
Nov 20 2011 01:49
ryu → Hanzo
Ειδες ομως απεικωνιση της κοινωνιας ε; Χοντρος κεφαλαιοκρατης με τα beef jerky που παιρνει το νομο στα χερια του και βασανιζει αδυναμους προλεταριους και τους βαζει να κοβουν ξυλα και μετα τους στελνει σε βουνα. Ε τρου μαστερπις.
Oct 28 2011 15:25
Hanzo → ryu
Πρεπει να παραδεχτεις και εσυ οτι αυτοι οι αρμαντιλανθρωποι μοιαζουν πολυ με αλογα.Ετσι πως ειναι το sprite τους δηλαδη σε μπερδευουν οι ατιμοι,ε?
Ναι σε ολες τα ιδια λεω αλλα με οχι σιγουρα αποτελεσματα επιτυχιας
Oct 28 2011 15:08
ryu → Hanzo
εφτυσες δυο ατακες και με σκλαβωσες πεσμου πως το κανεις σε ολες τα ιδια θα λες;
Oct 28 2011 14:54
Hanzo → ryu
Alternate εξωφυλλο akuma no uta ποια η αποψη σου για τον Bunyan τον ξυλοκοπο?
Oct 28 2011 14:32
Kai → Hanzo
Έτσι, για να ψηθείς και για το παιχνίδι φαντάζομαι πως σε κρατάει μια χαρά μέχρι τώρα και σε βλέπω στο τέλος να βλέπεις το Shin ongoing.
Yup, μια χαρά βλέπεται. 1-2 σκηνές μου φανήκαν λίγο βαρετές αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, έχουμε δει και χειρότερα, και δεν σταματά να είναι ενδιαφέρον. Πιθανόν να έχω φτάσει και up-to-date όταν μπω msn, οπότε θα έχω να πω και περισσότερα. Παραδόξως σ' αυτή τη σειρ'α για την ώρα μ' αρέσαν χαρακτήρες που δεν περίμενα ότι θα μ' αρέσουν και το αντίθετο.
Oct 09 2011 16:50
Hanzo → Kai
Eγω παλι ψηθηκα απειρα για Prince of tennis form the strongest team για ps2. χD
Με εντυπωσιασε το γεγονος οτι εχει σχεδον τους παντες ως playable chars,με τεχνικες και φωνες/ατακες απ τη σειρα.Jp only δυστηχως αλλα θελω να με περιμενει με το που γυρισω Αθηνα.
Xαιρομαι που το mawaru βλεπεται εξισου ευχαριστα και με μαζεμενα επ.Αν και η αναμονη καθε βδομαδα αξιζει θεωρω.
Παω για εξερευνηση φαγαδικων τωρα,μπες μετα μσν να μου πεις αναλυτικες εντυπωσεις.
Oct 09 2011 16:43
Kai → Hanzo
Ok, έφτασα στο 9 ήδη από χθες και πρέπει να ομολογήσω ότι φεύγει πολύ ευχάριστα η σειρά. Δεν μπορώ να πω ότι γέλασα πάρα πολύ στις κωμικές στιγμές αλλά δεν παύει να παραμένει πολύ ενδιαφέρον, οπότε ευχαριστώ για το ψήσιμο να το αρχίσω.
Θα πάω να ευχαριστήσω και τον Great General μιας και έβαλε πρώτος το λιθαράκι γι' αυτό.
Oct 09 2011 15:17
metalmusicmaniac → Hanzo
Γεια χαρά μεγάλε! Μιας που τώρα κατάλαβα ποιός είσαι (είμαι γρήγορος βλέπεις) να σου ευχυθώ τα συγχαρητήρια μου για τη νίκη σου στο street fighter στο games vs rock στη Θεσσαλονίκη
Sep 22 2011 16:29
Napster → Hanzo
Ποσο μαγκας νιωθεις οταν εχεις δικο σου καστρο? Seriously, το λατρεψα το SuikoV. :)
Δυσκολο να βρεις χαρακτηρα σαν τον Luca, o badass των badass.
Μεχρι τωρα καλα τα παω με τα recruits, τρομαξα σε μια στιγμη με τον Murad αλλα ενταξει. Επισης τα πηγα χαλια στο τελευταιο μου war. :P
Jun 17 2011 21:51
Hanzo → Napster
H πλακα ειναι οτι με οσους εχω μιλησει σχετικα ολοι λενε οτι η αρχη ειναι κουραστικη επειδη πηγαινοερχεσαι για την φαμιλια xD Διαφωνω!
Μου αρεσε και στην αρχη που το παιζες vip prince ξερω γω αλλα οκ οταν παιρνεις το καστρο σου ειναι αλλη αισθηση.
Ναι ο Gizel ειναι πραγματικα ωραιος χαρακτηρας αν και οχι ισαξιος του Λουκα.O Dinn ναι παικτης ειναι και αρκετα καλο τανκ.
Jun 12 2011 01:58
Napster → Hanzo
Ωραια, τοτε καλα εκανα, γυρω στα 60 απο τα 500 ατομα ψοφησανε στην πρωτη μου μαχη και δεν ψοφησε κανενα απο τα 5 units. :P
Χωρις πλακα, ημουν ετοιμος να το [I]ξανα [/I]σταματησω γιατι νομιζα πως το παιχνιδι μονο αυτο ηταν, να σε στελνει η οικογενεια σου σε αποστολες. xD
Αγαπημενος χαρακτηρας?...Αν και τωρα θα αρχισω να μαζευω τους 108 Stars δεν εχω ακομα αγαπημενο αλλα μεχρι εδω που εχω παιξει ο Georg μου αρεσει και λιγακι ο Kyle. Επισης γνωρισα (δεν ειναι ακομα στην ομαδα μου και δεν ξερω αμα θα ειναι) τον Dinn o οποιος φαινεται ενδιαφερον χαρακτηρας.
Ο Gizel μπορω να πω οτι μου αρεσε, ειναι απο τις λιγες φορες που μου αρεσουν [I]κακοι[/I]. Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι ειναι πολυ ψυχραιμος, κατι που πολυ σπανια βλεπεις σε κακους χαρακτηρες. I love him.
Jun 12 2011 01:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed