Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hanzo → Napster

Δεν γινεται να ψοφησει ενας μονο χαρακτηρας αλλα ολο το unit με οσους περιλαμβανει. Βεβαια ειναι μερικοι σημαντικοι που δεν ψοφανε ποτε-γιατι δεν θα συνεχιζονταν το στορυ αλλα καλυτερα να μην το ρισκαρεις :P Επισης ναι να μην σου ψοφανε πολλοι.Μια καλη ιδεα ειναι να ξοδευεις τα healing spells ακομα και αν νικατε σιγουρα.Να ειστε full hp οσο ειναι δυνατον.Ετσι θα παρεις και περισσοτερα spoils of war. Και ναι τωρα μπαινεις στο καλο! Aγαπημενος χαρακτηρας μεχρι στιγμης?O Gizel Godwin πως σου φαινεται?
Jun 11 2011 21:18
Photo

Napster → Hanzo

Omg...το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομουν ειναι αυτο. ~_~ Δεν πρεπειθ να ψοφησει ομαδα ολοκληρη (Unit) ή μονο ο χαρακτηρας απο την ομαδα? Π.χ. στο Last Remnant, σε ενα Unit μπορω να εχω χαρακτηρα και 2-3 απλους στρατιωτες και αμα πεθανει ο χαρακτηρας το unit ακομα θα ειναι ζωντανo, στο Suiko V υπαρχει περιπτωση να ψοφισει ο χαρακτηρας και να μεινουν ζωντανοι μονο οι απλοι στρατιωτες? Στα casualties εννοεις να μην ψοφανε πολλοι στρατιωτες στα War Battles, right? Ακομα στην αρχη ειμαι, στο πρωτο War Battle. Και btw τωρα αρχιζει και γινεται καλο το συγκεκριμενο παιχνιδι. :D
Jun 11 2011 19:29
Photo

Hanzo → Napster

Yep.They die they die for good xD Παντα προσοχη στα war battles να μην σου ψοφαει καμια ομαδα.Αν και οκ δεν ειναι τοσο δυσκολα. Επισης να μην εχεις πολλα casualties σε νεκρους γιατι ενας χαρακτηρας για να τον παρεις θελει να εισαι καλος στα war battles.Που το χεις φτασει βασικα?
Jun 11 2011 19:14
Photo

Napster → Hanzo

Στο Suiko V, θα πρεπει να προσεχω στα War Battle μην πεθανουν καποιοι χαρακτηρες για να μαζεψω και τους 108 Stars of Destiny? Το λεω γιατι στο guide που εχω λεει: [QUOTE]As a rule, reload your game if any of your characters are killed in battle since you‟ll need all 108 recruits alive in order to get the best game ending.[/QUOTE] Help me. :P
Jun 11 2011 19:08
Photo

The Tragic Prince → Hanzo

kalisas mera
Jun 02 2011 06:25
Photo

meidei → Hanzo

Ναι, πώς τους ήρθε; Οικονομική κρίση και στην Capcom? Δεν είναι και ότι καλύτερο να ψάχνεις στο λεξικό κάθε δεύτερη λέξη, μην νομίζεις. Θα φανεί στο final cut υποθέτω. Ελπίζω να πάνε προς το κωμοδία και να μην προσπαθήσουν να κάνουν κάτι super serious...
May 27 2011 16:25
Photo

Hanzo → meidei

Δεν με ενοχλησε τοσο οσο η τραγικη αποφαση της Capcom να ΜΗΝ φερει το kenji 2 προς δυση μερια!!Εσυ ο ιαπονομαθης πιθανοτατα να μην εχεις προβλημα :P but still. Dorama η οχι παντως,λιγο courtroom drama παντα ειναι διασκεδαστικο.Αν και animated θα το προτιμουσα σιγουρα.
May 27 2011 15:39
Photo

meidei → Hanzo

yô. τι έχεις να πεις για [URL="http://www.capcom-unity.com/snow_infernus/blog/2011/05/26/phoenix_wright:_ace_attorney_set_to_come_to_the_big_screen"]το κακό που μας βρήκε[/URL]; :P
May 27 2011 09:49
Photo

Hanzo → Napster

Α εχεις ακομα.Η αρχη ειναι πολυ καλη αλλα ειναι πιο πολυ backstorys και οργανωση ομαδας.Σε λιγο αρχιζουν οι αγωνες τους οποιους και θεωρω top notch για το ειδος.Βεβαια το scanlation ειχε σταματησει χρονια πανω στο καλυτερο αλλα ευτυχως τωρα το συνεχιζουν. Wakana,Shingo και Sekikawa oι καλυτεροι μου btw. Τωρα για το live action τι να σου πω.Εχουν αλλαξει αρκετα τους χαρακτηρες στο πιο...monitor friendly και γενικοτερα δεν μπορω να πω πως μου αρεσε.Μετα το manga δες το I guess,δεν χανεις και τιποτα.
May 24 2011 15:51
Photo

Napster → Hanzo

Thanks, aniki. Ελαχιστα ειναι τα manga που τα εχω λατρεψει απο το πρωτο volume και το Rookies ειναι ενα απο αυτα. Ειμαι βεβαια ακομα στο 3ο volume αλλα το εχω λατρεψει, τρομερο manga! Υ.Γ. Πριν λιγο ειδα οτι εχει live action σειρα, την εχεις δει, αν ναι, αξιζει να την δω?
May 24 2011 10:38
Photo

Hanzo → Napster

Cool set bro. Best shonen jump manga like...ever!
May 24 2011 01:09
Photo

Kamen Tantei Zura → Hanzo

[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=182[/url] Join Us~ Έχουμε και μπισκοτάκια :)
May 09 2011 20:32
Photo

Hanzo → Kai

Ειναι αυτο που λεμε area effect. Eπηρεαζει ολα τα units σε αποσταση 10 grids απο το Zura. Προκαλει attract status με 100% accuracy και αγιατρευτο απο panacea και λοιπα γιατροσοφια.
May 05 2011 19:59
Photo

Kai → Hanzo

[s]H[/s]To Zura(lvl75) πλέον, αφού σκότωσε και την iristella(lvl100) με το βλέμμα της, έχει κάνει lvl up και πλέον τις ρίχνει μόνο με την αύρα. Οι λέξεις είναι περιττές.
May 05 2011 19:56
Photo

Hanzo → Kai

E μιας και ο ρολος του thread ηταν αποκαλυψη τεχνικων και "ρουτινων" ειπα να δωσω ενα hint ^^ Σωστη η Zura παντως.Μονο το βλεμμα αρκει. Η μια λεξη ειναι σε περιπτωση που ο αλλος ειναι ντροπαλογλυκουλης.
May 05 2011 19:48