Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → Hanzo

[QUOTE]Δηλαδη οκ ποια θα γραφε σοβαρα κατι τετ...αν ξερεις καμια μην της ξαναμιλησεις ε[/QUOTE] Γνωρίζω. Μην σου πω και πιο δραματικές περιπτώσεις Τ^Τ
Dec 26 2011 21:58
Photo

Kenny → Hanzo

Αν κάποια fujoshi (βαρεμένη στον εγκέφαλο ή μη) κάθεται και βλέπει yaoi με τις ώρες "for abs and ass", fine by me. Και λογικό είναι, εξάλλου. Το πρόβλημα είναι όταν οι βαρεμένες εξ αυτών σου αρχίζουν τη φιλολογία περί "αδικημένου φύλου", ή άλλα, ακόμα χειρότερα, πχ "εσείς οι άνδρες είστε γενετικά ανίκανοι να νιώσετε και να εκτιμήσετε το σωστό romance"(!)
Dec 26 2011 14:23
Photo

Hanzo → Kenny

Κατσε ρε μαν για να καταλαβω δηλαδη! Χαρακτηριζεις τις κολλημενες fujoshi ως βαρεμενες στον εγκεφαλo και ωραια συμφωνοι. Αλλα μετα αναφερεσαι στους ecchifags που θα δουν ανιμε για tits n ass σαν κατι φυσικο και στη συγκεκριμενη περιπτωση δικαιολογειται λογω "βιολογικων ενιστικτων". Εχασα κατι η απλα I cant hold all dem double standards? Mπες msn μετα για in depth αναλυση μετα.
Dec 26 2011 13:26
Photo

Mad_Hatter → Hanzo

Το μυαλό μου έχει ανατιναχθεί σε αναρίθμιτα κομμάτια στο μέγεθος nanomachine
Dec 26 2011 06:05
Photo

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Επειδή το χαζό σύστημα μου λέει ότι δεν στέλνει το pm σε σένα και τον αδερφό σου, σου στέλνω από εδώ. Και έχω χάσει και τον αριθμό σου επειδή άλλαξα νούμερο και έχασα όλες τις επαφές μου :uhh: [SIZE="5"]Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια πολλά![/SIZE] Ευτυχισμένα και με υγεία! Καλά να περνάτε και εσύ και ο αδερφός σου :3 Καλά Χριστούγεννα!
Dec 25 2011 13:32
Photo

Hanzo → meidei

Αν ηταν τρια απλο θα ηταν αλλα-ευτηχως- υπαρχουν απειρα.Παρε ενα σχετικο chart να εχεις μια εικονα [SPOILER] [IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/1317741415540.jpg[/IMG] [/SPOILER] Τωρα για προτασεις,κοιτα μπορεις να αρχισεις απ το Ultimate X-Men που πιανει τα πραγματα απ την αρχη και δεν εχει σχεση με την main canon σειρα. Aν θες κατι ongoing,εχεις καλο timing γιατι μετα απο ενα προσφατο event το Schism,το σχολειο ξερω γω εσπασε σε δυο τιτλους.To Uncanny X-Men και το Wolverine n the X-men.Διαβασε τα και τα δυο,2-3 τευχη εχουν βγει. Μετα για κατι ακυρο απ την main ομαδα,πολυ καλο ειναι και το X-Factor Investigations run του Peter David.
Dec 25 2011 12:58
Photo

meidei → Hanzo

please do. θέλω να το πάρω από μια σχετικά αρχή αλλά νομίζω υπάρχουν 3;
Dec 25 2011 11:41
Photo

Hanzo → meidei

Αν θες να δωσω x-men προτασεις παντως πες μου. Δεν ειναι τοσο χαος οσο φανταζεσαι.
Dec 24 2011 21:58
Photo

meidei → Hanzo

θα το ψάξω, γιατί οι y.a. τελειώνουν και γρήγορα. και θέλω να διαβάσω και xmen αλλά δεν ξέρω από που να το αρχίσω.
Dec 24 2011 09:36
Photo

Hanzo → meidei

Kαλη φαση οι Young Avengers.Τους διαβαζα πριν δυο χρονια και μου χει μεινει ακομα ο Patriot του οποιου οι δυναμεις ηταν...steroids. Να προτεινω Avengers Academy επισης,σχεδιαστικα μετρια πραγματα αλλα το γραψιμο ειναι πολυ σωστο και νομιζω θα σαρεσουν ορισμενοι χαρακτηρες. Α και τα παντα απο Daken αν και μαλλον θα τον ξερεις τον κυριο.
Dec 23 2011 05:47
Photo

Black Kaiser → Hanzo

Ή ακόμα και ο Moonknight: [IMG]http://media.comicvine.com/uploads/0/40/83199-98285-moon-knight_super.jpg[/IMG]
Nov 29 2011 17:58
Photo

Black Kaiser → Hanzo

Ε να τον πούμε The Punisher. Αλλά δεν ακούγεται τόσο καλό όσο ο Batman. :P
Nov 29 2011 17:17
Photo

Black Kaiser → Hanzo

[url]http://gothamalleys.blogspot.com/2010/11/killer-batman.html[/url] :p
Nov 29 2011 13:05
Photo

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Σιγά μωρέ. Λες και οι υπόλοιποι έχουν/θα έχουν. Και εγώ που διάλεξα τον R δεν ξέρω τι θα κάνω. Απλά τον διάλεξα γιατί ήθελα να παίξω. Παιχνίδι είναι. Φαντάσου :P Τουλάχιστον επέλεξες χαρακτήρα που έχει ενδιαφέρον. Ή μάλλον θα έχει ενδιαφέρον το πως θα λειτουργείς μέσα στο παιχνίδι. Έτσι. Και συμφωνώ! :)
Nov 27 2011 20:22
Photo

Hanzo → Kamen Tantei Zura

H αληθεια ειναι πως δεν εχω ιδεα τι θα κανω με τον τυπο Με φλασια τον διαλεξα ε και θα προσπαθησω να παιξω οσο πιο...flashy γινετε xD Και μενα παντως ειναι απ τους top-5 της σειρας. Το manzai duo Αmane-Οshitari ξεκαρδιστικο
Nov 27 2011 20:17