Community Status Updates
Hanzo → Lord Leon
Δυστηχως βρηκα μονο μια αλλη εκδοχη με βουτηρωμενο ψωμι [URL="http://www.escapistmagazine.com/forums/read/18.311495-Shitty-things-that-have-happened-to-you-recently#12606845"]εδω[/URL] ,27ο post.
Με τα μακαρονια ηταν πολυ πιο τελεια η ιστορια παντως οκ
Jan 11 2012 12:56
Lord Leon → Hanzo
[QUOTE]Το κειμενο το εμπνευστηκα απο μια ωραια ιστορια με μακαρονια σε ταπερ.[/QUOTE]
Care to share? Αν δε βαριέσαι δηλαδη μια περιέργεια την έχω.
Και ναι, και γω γελασα οταν αυτό που αναφερει και η αποκάτω μου. Και σκεψου οτι δεν το χω δει καν.
Jan 11 2012 12:19
Kai → Hanzo
[QUOTE=Hanzo;554097]Παντως παιδιά[B] οταν μαθαινε τα μυστικα του κωλου της,η (ξ)αδερφη? ηταν σχετικο με το σεναριο ε[/B]!
Εχει ενα φανταχτερο σημαδι εκει οπως βλεπουμε απ το opening και μια αλλη σκηνη.
Σχετιζεται σιγουρα με το ρομποτ της[B],ισως ας πουμε μονο σημαδεμενοι μπορουν να τα οδηγανε η κατι τετοιο[/B].
Το προβλημα με το fanservice,που δικαιολογημενα παραπονεθηκαν μερικοι ειναι το "παρτε στη μαπα,πρωτο μισο του επεισοδιου 3 ass shots".Νταξ δεν χρειαζονταν και [B]υποτιμαει την νοημοσυνη της πανεξυπνης ανιμε κοινοτητας που δεν επηρεαζεται ποτε απο τετοια κολπα που μονο βλαπτουν τι πωλησεις.[/B][/QUOTE]
:hahaha: Έλιωσα κανονικότατα καθώς το διάβασα.
Jan 10 2012 21:16
Hanzo → Putin
Eκτιμω την φιλοφρονηση μαν
Νομιζα οτι φορωντας το θα νοιωθα σαν γυμνος μεσα σε mall αλλα τελικα ειναι κομπλε
Jan 09 2012 16:10
Hanzo → Lord Leon
Τhanks man.
Σκεφτηκα μηπως ειναι να επιμηκυνω την υπογραφη αλλα...πλαγιως ξερεις,να φαινεται πιο μεγαλος,ψηλος και αρχοντας,αλλα δεν ειχα net εδω για κατι μερες οποτε δεν επαιξε : (
Το κειμενο το εμπνευστηκα απο μια ωραια ιστορια με μακαρονια σε ταπερ.
Jan 09 2012 13:36
Lord Leon → Hanzo
Δεν εχω αποφασίσει τι μου αρεσει περισσοτερο, η εικονα της υπογραφης, ή το κειμενο. Τσεκαρε όμως μηπως περναει (οριακα) το οριο υψους. Κριμα θα ναι.
Jan 07 2012 17:11
Kai → Hanzo
Ζω με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θ' ανοίξουν όλοι τα μάτια τους ν' αντικρίσουν την απεραντοσύνη του σύμπαντος και θα νιώσουν το Cosmos να φλέγεται τόσο μέσα τους που δε θα μείνουν μόνο στο anime αλλά θα διαβάσουν και το manga του Lost Canvas.
Και επειδή δεν θα τους είναι αρκετό θα αναπτύξουν και μαζοχιστικές τάσεις και θα δούνε και το original επειδή θα είναι όλοι τους Φοίνικες και δεν θα τους σκοτώνουν με τίποτα οι διάλογοι που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο Φώσκολο. Μάλιστα θα τους αρέσουν από πάνω. Και καθώς τα γράφω όλα αυτά νομίζω πως άρχισες να νιώθεις και εσύ το Cosmos μέσα σου, το ξέρεις ότι δεν είναι τυχαίο που σε προσέλκυσε το σχόλιο.
Δεν βλέπω την ώρα παρόλο που πλησιάζει. :if:
Θελω να speedάρει ο χρόνος καθώς οι fans είναι σε ecstasy και προσπαθούν να δρουν τον ρυθμό παρόλο που δεν πρέπει να είναι careless. Αλλά ο χρόνος λέει mada mada dane και δεν λέει να περάσει.
Ναι, έχω πάρει ληγμένα. "DON!"
Jan 02 2012 02:59
Hanzo → Kai
"Ξέρω πως είσαστε εκεί έξω και νιώθετε το Cosmos μέσα σας."[SIZE=3]
[/SIZE]
Γελασα οκ :P
Φανηκε η απελπισμενη προσμονη σου να βρεις ατομα να μοιραστεις τον "κοσμο" της σειρας.Totally know that feel.
Καλα νεα για το prince btw,αντε τρεις μερες εμειναν (ποτε και κυριως [B]γιατι [/B]περασε τοσο γρηγορα ο καιρος?)
[SIZE=3]
[/SIZE]
Jan 02 2012 02:41
Kai → Hanzo
Ξέχασα να σχολιάσω.
:if: Ευτυχώς θα έχουμε weekly PoT τελικά. Bless you Crunchy.
Ας ελπίσουμε να πέσουμε σε νορμάλ μεταφραστή.
Jan 01 2012 17:12
meidei → Hanzo
Χρόνια πολλά καταρχάς.
Έτσι όπως τα βλέπω, το Utlimate Xmen μου κάθεται καλύτερα. Μάλλον από εκεί θα ξεκινήσω.
Dec 29 2011 10:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed