Community Status Updates
Trivia Spitting Monster → Hanzo
ΟΚ, δεκτό. Η Fam είναι όντως διαφορετική. Δεν αντιλέγω σε αυτό. Και ΟΚ, τα ολίγον τι moe χαρακτηριστικά δεν θα με πείραζαν τόσο αν ήταν παρόντα όλα αυτά που έκαναν το αυθεντικό Last Exile μια υπέροχη σειρά: το αίσθημα δέους και μεγαλόπνοου παραμυθιού που είχε, που σε άφηνε να μην προσέχεις τίποτε άλλο παρά την οθόνη, σαν παιδάκι που ακούει παραμύθια για πρώτη φορά. Μια ιστορία με εντάσεις, με χαρακτήρες πιστευτούς, με μια κάπως Miyazaki-κή ποιότητα. Τα πολύ προσεγμένα CGI (κακά τα ψέματα, αυτά της Fam θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα). Εμένα αυτό που με ενόχλησε ήταν κυρίως το διαφορετικό ύφος, που αμέσως έβαλε στο στόχαστρο ένα κάπως πιο moe κοινό. Ίσως να περίμενα πολύ περισσότερα από ένα στούντιο που παλιότερα ήταν το αγαπημένο μου και τώρα λυπάμαι να το βλέπω σχεδόν να φυτοζωεί. Πες ό,τι θες για τη Gonzo, αλλά δεν ξεπουλιούνταν: το Gankutsuou ήταν τεράστιο ρίσκο, το Chrno Crusade ακόμα παλεύω να πείσω κόσμο να το δει σοβαρά, το Speed Grapher είναι αδίκως λιθοβολημένο, το Witchblade είναι ό,τι πιο κοντά σε Αμερικάνικο comic book μετά το (πιο επιτυχημένο, είναι η αλήθεια) Tiger And Bunny, το SaiKano θεωρείται από πολλούς μόνο ένα σαπούνι και μισό...
Η Fam η ίδια... Δεν είναι λίγο pandering αυτού του κοινού; Δεν είναι πως έχω τίποτα με τις (εχμ) καθυστερημένες πρωταγωνίστριες, αλλά είναι σαν κατασκευασμένη για να αρέσει. Λίγο όμορφη, λίγο αθώα sexy... Ο Klaus ήταν μόνο ένα παιδί που πάλευε να επιβιώσει με τη φίλη του και έψαχνε την θέση του στον κόσμο. Η Fam; Όχι και τόσο.
Ε, τώρα το κόλλησες κι εσύ! Μια βλακεία είπα, ρε αδερφέ! :)
Κοίτα, το πρόβλημα με τους Πειρατές δεν είναι ακριβώς τα κοριτσάκια (καλά, το ο,τι έχουν περάσει πέντε επεισόδια κι ακόμα να δούμε χαρακτήρες, ναι, αυτό είναι πρόβλημα, αλλά και τα αγοράκια το ίδιο θέμα θα είχαν), αλλά η παλαιική του νοοτροπία: χαρούμενες περιπέτειες, όλοι περνάμε τις δυσκολίες μαζί, σαν ομάδα, έχουμε τον/την φοβερό/ή μας αρχηγό, είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα, δεν ανοίγει ρουθούνι, και γυρίζουμε στα σπίτια μας χαρούμενοι και πίνουμε πορτοκαλάδα. Ε, αυτό το πράγμα εγώ το θεωρώ τελείως ακίνδυνο, βαρετό, ανούσιο. Είτε είναι αρχηγός ο Captain Harlock (σοβαρά, αν είναι κι αυτός έτσι, να μην τον αρχίσω καν), είτε η... Μαρίκα!
Ε, το Bones έχει αρχίσει και μου κάνει νερά από τότε που έβγαλε το ριμέικ του FMA. Ε, μετά έκανε και το Νο. 6 και μας αποτελείωσε ομαδικά. (Αν και ακόμα κι αυτό υποτιμημένο το βρίσκω).
Το θέμα είναι, απ' την Gonzo έχουμε υψηλότερες απαιτήσεις. Αν η Fam είναι επιτυχία και τους βοηθήσει να σταθούν στα πόδια του, moe, ξε-moe, θα χαρώ που υπάρχει. Όντως, οι άνθρωποι πάλεψαν. Αλλά για να βγει αυτό; Μήπως εγώ είμαι αχάριστη και δεν εκτιμώ τον κόπο τους;!
Feb 09 2012 00:31
Hanzo → Trivia Spitting Monster
Aπανταω εδω γιατι βρηκα επιτελους ευκαιρια να αναλυσω την Fam fam fan
[QUOTE=Trivia Spitting Monster;562166]Το πρώτο Last Exile απ' όσο θυμάμαι, ΔΕΝ είχε κοριτσάκια να υπνοβατούν, να πέφτουν από αερόπλοιο και να γλυτώνουν παρά τρίχα επειδή είχαν δεμένο το πόδι τους σε κληματσίδα από εσώρουχα, κι όλα αυτά στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα... (Εδώ χωράει ένα μίνι rant για την κατάντια του Gonzo, αλλά δεν είναι της παρούσης)
Και ναι, το Moretsu ίσως να ήταν... αριστούργημα αν δεν είχε πρωταγωνίστρια πριγκίπισσα της Disney και το cast δεν έβγαζε χαριτωμένες κραυγούλες κάθε τρεις και λίγο. Δεν έχουν σημασία ούτε τα panty shots, ούτε το φύλο του πρωταγωνιστή. Σημασία έχει τι ιστορίες θέλει να πει ο δημιουργός μιας σειράς. Απλούστατα, του Morestu είναι η "Μπάρμπι Πειρατής" (κατά τη δική μου άποψη, τώρα... Αυτά απόψεις είναι!).[/QUOTE]
Σχετικα με τις κληματσιδες που λες,σκηνη που ενοχλησε και αλλους κρινοντας απο τα λιγοστα ποστ στο thread,ειναι ενδεικτικο της πιο χαλαρης ας πουμε καταστασης που επικρατει στη σειρα και του οτι σε γενικες γραμμες δεν παιρνει τοσο στα σοβαρα τον εαυτο της.Δεν νομιζω να ειναι απαραιτητα κακο αυτο.Συν το οτι τη θυμαμαι τωρα σαν σκηνη και χαμογελαω ενω την αντιστοιχη πρωτη του παλιου Exile-το ειδα πριν το καινουργιο- οχι.Κατανοητο βασικα να σε χαλασει ας πουμε ως ενα σημειο αλλα απο περιεργεια το συνεχισες και αν ναι πως σου φανηκε?
Aπο τον Claus παντως την Fam πιο συμπαθητικη την βρισκω,ισως επειδη εχει σοβαρα νοητικα προβληματα και εντελως δικο της τροπο...σκεψης.
Σχετικα με την αγαπημενη σου Μπαρμπι Πειρατης τωρα.Πες οτι η μπαρμπι ηταν αντρας ετσι?Εξυπνος και ας μην του φαινεται(λιγο τεμπελης εκει η φυγοπονος),παντα θα παιρνει τις σωστες αποφασεις και ας ριψοκινδυνευει,εμφανισιμος,ολοι τον συμπαθουνε και badass κιολας ε οταν χρειαζεται! Captain Tylor δηλαδη!
Και καλα οτι δεν θα τον βγαζαν best ever πρωταγωνιστης της χρονιας και ας φωναζε Gary Stu καθε του κινηση.Και να πλαισιωνοταν αυτος τωρα απο αγοριστικο cast "προσωπικοτητων",ξερεις ο μαγειρας,ο γυναικας,ο military dude και τα σχετικα -αλλα οι διαλογοι και το γραψιμο ιδιο!- ε εκει θα επεφτε ολο τo logh κοινο και θα επειθαν τον εαυτο τους οτι οι προσευχες τους εισακουστηκαν και "ΝΑ σειρα ρε παιδια!"[SIZE=1]Μαρεσει το logh btw και θεωρω τον Tylor γαματο τυπο.[/SIZE]
Το περιεργο της ολης υποθεσης ειναι οτι δικαιολογημενα κραζουνε στο Eureka thread και ποσταρα με καποιο δισταγμο τελος παντων επειδη το ολο "all female cast αλλα ΕΝΑΣ εκλεκτος μαζι τους : ) " προκαλει εμετo σε καθε περιπτωση καθως τους ξερουμε νταξ δεν φωναζει για κινηση αγνων προθεσεων.
Αλλα να που γινεται το λαθος και καθε σειρα με τρια κοριτσακια για προταγωνιστριες (σε σοβαρο! ομως setting,γιατι διαστημα η αερομαχιες=σοβαροτητα οκ ε)πες οπως το νεο Exile μπαινει αυτοματως στην κατηγορια "χαζομαρα" και ενω η Gonzo εχει προσπαθησει η καημενη εδω, το ονομα της και μονο σε συνδυασμο με την...κλιματσιδα ειναι αρκετο για να προσπεραστει καθε καλο στοιχειο της δημιουργιας τους.
Feb 08 2012 23:53
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Δεν σε βλέπω να γράφεις στο thread του PoT όμως :hahaha:
Jan 31 2012 17:17
Kai → Hanzo
:hahaha: Άντε, έλα να αναλυσεις κι εσύ τον πόνο του τώρα, μπας και ψηθεί και η Zura να μπει να παινέψει τον "ore-sama".
Jan 29 2012 22:35
Hanzo → Kai
Και εγω να σου πω οτι θα ταν τοσο καλο δεν το περιμενα.
Οσο για το manga που λες,κοιτα οκ εγω τη νεα season τη διασκεδαζω full.Γραψτε στο thread να αναλυσουμε τον πονο του Hiyoshi που δεν μπορει να σταβρωσει match και το Gekokujoda εχει γινει αστειο.Eγω τον συμπαθησα περισσοτερο παντως.Παιζω μαζι του και στο game και ειναι καλος παικτης,αδικημενος.
Jan 29 2012 22:24
Kamen Tantei Zura → Hanzo
[QUOTE]Στο season διαλεγεις εναν αρχηγο αρχικα ξερω γω.Πχ με τον Τezuka η τον Atobe που εχουν τεραστιο rep παιρνεις σχεδον οποιον θες και καταστρεφεις καθε ομαδα στον δρομο σου.Αλλα δεν εχει πλακα ετσι.Ας πουμε ειχα παρει Akutsu αρχηγο την πρωτη φορα και δεν ερχοταν κανεις εκτος απ τον...Dan που ειναι και παικταρας και ο Kawamura ηρθε με τη δευτερη γιατι με λυπηθηκε.Δεν πηγαιναμε πουθενα ετσι οποτε το αφησα
Μετα αφου φτιαξεις ομαδα εκπαιδευεστε και κανετε practice matches,βολτες στην πολη για μποουλινγκ και τετοια,μεχρι να ρθουν οι Nationals.
Αλλα ναι το διπλο ειναι το τερμα εθιστικο.Ο αδερφος παιρνει κατι τεχνικους ετσι με κολπα.Εγω προτιμω τους βαρετους με καλα service και smashes (Momoshiro,Ootori).Nα ακους εκει τον Shishido να φωναζει "Makasero Choutaro!" εν μεσω αγωνα.Γενικοτερα στις φωνες εχουν κανει αψογη δουλεια και εδω με διαλογους και ατακες ιδιους με τη σειρα.[/QUOTE]
Δεν ντρέπεσαι, ολόκληρη ανάλυση Τ^Τ
Ζηλεύω.
Και δεν έχουμε και PS2.
Jan 29 2012 22:15
Kai → Hanzo
:emptyonexg1: Ok, nice, τώρα ζηλεύω ακόμα περισσότερο. Ακούγεται γαμάτο απλά και δεν το περίμενα, πίστευα ότι θα είχε απλά να επιλέξεις χαρακτήρες και να παίζεις αγώνες. Θα πω και στη Vagge να τα διαβάσει να ζηλέψει γιατί μόνη μου δεν λέει.
Jan 29 2012 22:13
Hanzo → Kai
Aκου να ζηλεψεις.
Στο season διαλεγεις εναν αρχηγο αρχικα ξερω γω.Πχ με τον Τezuka η τον Atobe που εχουν τεραστιο rep παιρνεις σχεδον οποιον θες και καταστρεφεις καθε ομαδα στον δρομο σου.Αλλα δεν εχει πλακα ετσι.Ας πουμε ειχα παρει Akutsu αρχηγο την πρωτη φορα και δεν ερχοταν κανεις εκτος απ τον...Dan που ειναι και παικταρας και ο Kawamura ηρθε με τη δευτερη γιατι με λυπηθηκε.Δεν πηγαιναμε πουθενα ετσι οποτε το αφησα
Μετα αφου φτιαξεις ομαδα εκπαιδευεστε και κανετε practice matches,βολτες στην πολη για μποουλινγκ και τετοια,μεχρι να ρθουν οι Nationals.
Αλλα ναι το διπλο ειναι το τερμα εθιστικο.Ο αδερφος παιρνει κατι τεχνικους ετσι με κολπα.Εγω προτιμω τους βαρετους με καλα service και smashes (Momoshiro,Ootori).Nα ακους εκει τον Shishido να φωναζει "Makasero Choutaro!" εν μεσω αγωνα.Γενικοτερα στις φωνες εχουν κανει αψογη δουλεια και εδω με διαλογους και ατακες ιδιους με τη σειρα.
Jan 29 2012 22:03
Kai → Hanzo
Καλά, ειδικά οι ήχοι στο μισό του επεισοδίου τα σπάνε. Είναι σαν comic relief.
[QUOTE]Κατσε να φτασεις στη δραματικη σκηνη με τα τοστ,τη φανελα και τα νεκρα ματια[/QUOTE]
:hahaha: Τι λες τώρα; Με βλέπω να το τελειώνω μέσα στην επόμενη βδομάδα!!!
Κατ' αρχήν... αυτή τη στιγμή ζηλεύω και μάλιστα πολύ. Αλλά, τους κάνεις πρόσκληση κι αν θέλουν έρχονται; Πώς πάει το θέμα;
[QUOTE]Αυτος προσπαθει να παιξει εκει με Shinji αλλα καθως δεν του βγαινει τοσο με καταστρεφει με Rikkai Dai τουμπανα.[/QUOTE]
Να πεις στον Great General πως έχει γούστο, ειδικά για την πρώτη επιλογή και να μην ανησυχεί, κάποια στιγμή θα του βγει.
Btw, ρίξαμε μια ματιά στο manga του PoT αυτές τις μέρες με τη Zura. Μιλάμε στη συνέχεια θα ζήσουμε επικές στιγμές. Αν δεν το έχεις τσεκάρει, δεν μπορείς να φανταστείς τι έρχεται! :hahaha:
Jan 29 2012 21:42
Hanzo → Kai
Εδω εχω αφιερωσει τη ζωη μου στο Prince of tennis game παντως τωρα.
Εχω αρχισει ενα season με...yamabuki χωρις ΚΑΝ τον Akutsu (δεν ηθελε να ερθει, 2 φορες προσπαθησα) και τα παω αθλια οσo και αν μαρεσουν αναπαντεχα το διδυμο jimmies.
Το τερματησα παντως με ενα dream team τρελο (Tezuka,Atobe,Sanada,Fuji,Echizen),εμφανησα το διπλο και το λιωνουμε με αδερφο.Αυτος προσπαθει να παιξει εκει με Shinji αλλα καθως δεν του βγαινει τοσο με καταστρεφει με Rikkai Dai τουμπανα.O Kirihara ειναι απο αλλη διασταση τσατσος.
Jan 29 2012 20:30
Hanzo → Kai
Tι εχεις να πεις για κατι μπιμπλικοειδης τουρουρου ηχους που ακουγονται στο op και κατα καιρους μεσα στα επεισοδια?
Παρε και αυτο
[YOUTUBE]jIbUMCu8lIo[/YOUTUBE]
Κατσε να φτασεις στη δραματικη σκηνη με τα τοστ,τη φανελα και τα νεκρα ματια
Jan 29 2012 20:21
Kai → Hanzo
Μετά από (πάρα) πολλούς μήνες πήρα την απόφαση και άρχισα το Mobile Suit Gundam...
> Γελοίο αλλά εθιστικό ending
> Πρωταγωνιστής με τη φωνή του Foruya Toru
> Γελοίες ονομασίες όπως Madagascar και Salamis
[I]Still cool[/I]
> Αντίπαλος πετυχημένος μορφονιός κάνει περίπατο στη βάση του εχθρού
> Ντυμένος στα ροζ
> Έχει ροζέ mobile suit
[I] Still manly[/I]
> Χαμένα αδέρφια
> Ανήλικο με manual οδηγάει Gundam με την πρώτη
> "Δραματικές" ερμηνείες σε άσχετες φάσεις
[I]Still interesting[/I]