Jump to content

Community Status Updates

Photo

ryu → Hanzo

καλος ο τιτος ευγε
Aug 03 2012 12:03
  • Hanzo's Photo
    Hanzo
    http://www.youtube.com/watch?v=kh8hxnZqhAw astral finish
    Aug 08 2012 05:09
  • ryu's Photo
    ryu
    αυτος με τη χτενα πολυ καλος
    Aug 08 2012 05:46
  • ryu's Photo
    ryu
    τελειο οι φωνες τους ειναι σαν να ηχογραφηθηκαν απο sony ericsson t610
    Aug 08 2012 05:46
Photo

ryu → Hanzo

θα παρεις extended εμαθα fug πρεπει να παρω και εγω τωρα no tager pls
Jul 20 2012 12:28
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    αυτα τα παιχνιδια ειναι γκει μη τα πεζεται θα σασ κανουν γκευ
    Jul 21 2012 14:33
  • Hanzo's Photo
    Hanzo
    http://www.youtube.com/watch?v=YLUN6PqZobo
    Jul 22 2012 03:59
  • ryu's Photo
    ryu
    μου αρεσε το combo στο 0.13
    Jul 22 2012 13:10
Photo

Hanzo → Erebos

Aπο που και ως που random το Tsuritama?
Jul 08 2012 23:04
  • Hanzo's Photo
    Hanzo
    Nichijou,Κimi to Boku,Tsuritama ειπες τις καλυτερες σειρες 2011-2012,εντελως τυχαια
    Παιδαριωδες γιατι? Επειδη περνανε καλα και γελανε?Ελα τωρα οκ,δεν σε χαλασε αυτο,εδω απολαμβανεις Dog Days σε βλεπω,πες την αληθεια!
    Παντως και σε πιο σοβαρες σκηνες τα παει επισης αψογα,οπως τα αβολα σκηνικα με την οικογενεια του Νατσουκι,και οι αυπνιες του Yuki.

Το Τσουριταμα ειχε πολυ δυνατο τελος και ολα τα κομματια του παζλ μπαινουν στη θεση τους.Θα σου προτεινα να το τελειωσεις μιας και σου μενουν μολις 7.H εστω δες το 6 που ειναι και απο τα καλυτερα.
    Jul 09 2012 00:56
  • Erebos's Photo
    Erebos
    Παιδαριώδες wacky humour, σε σύγκριση με το Level E ας πούμε.
    Παιδαριώδες επειδή υποτίθεται θίγει σοβαρά κοινωνικά θέματα στην ουσία είναι slice of life με cute boys doing cute things.

Το Dog Days το βλέπω επειδή μου θυμίζει το Κάστρο του Takeshi, για το seiyuu cast και για την Leonmitchelli-sama. :P
    Jul 09 2012 01:10
  • Hanzo's Photo
    Hanzo
    Kαμια επαφη το χιουμορ του Τσουριταμα με Level E ok.
    Επισης "slice of life με cute boys doing cute things" λες και ειναι κατι κακο ας πουμε.Τα ιδια ελεγες και για ktb. Που το προβλημα μαν?
    Α και δεν ειναι slice of life.
    Επρεπε να χωσει λιγο νταρκιλα ετσι,γραψιμο urobuchi Θα το εκτοξεβε,τι πιστευεις?
    Jul 09 2012 01:19
Photo

Kai → Hanzo

Gundam Zeta ep 14, τέλειο. Κλωτσιές μπουνιές και ο Καμίλα ο φοβερός καρατέγκα με το καρέ να έχει κερδίσει ήδη μια θέση στην καρδιά μου.
Jun 30 2012 17:46
  • Hanzo's Photo
    Hanzo
    Δεν το εχω δει ακομα αυτο,αντιστεκομαι στις προτασεις του MαντΧατερ και ολοκληρης της γκανταμ κοινοτητας που λενε τα καλυτερα λογια.
    Συντομα,καποτε,ισως
    Jun 30 2012 19:43
  • Kai's Photo
    Kai
    Δες το, μην αντιστέκεσαι. Μέσα σε 22 επεισόδια, πρέπει να έχουν πέσει καμιά 30ρια χαστούκια (χώρια οι κλωτσιές) και ο Amuro δεν είναι τίποτα μπροστά στον νέο πρωταγωνιστή αν και εμφανίζεται πάλι με τα υπαρξιακά του.
    Jul 02 2012 17:35
Photo

Hanzo → Putin

everything better with mpertdei regards filos
May 17 2012 22:41
  • Putin's Photo
    Putin
    k
    May 17 2012 22:57
Photo

Putin → Hanzo

24 τα μάτια μου θόλωσαν από παθιασμένα υγρά πάθους, κυρίως για τους χαμένους μάλιστα.
Apr 17 2012 16:15
  • Putin's Photo
    Putin
    Επίσης η μπαλιά του Χανάι προβλήθηκε αρκετές φορές στη σειρά επίσης λόγω ανεξέλεγκτου πάθους
    Apr 17 2012 16:28
  • Hanzo's Photo
    Hanzo
    Moonlit Wilderness
    Apr 20 2012 16:00
  • Putin's Photo
    Putin
    oreo
    Apr 20 2012 16:24
Photo

Kai → Hanzo

Tsunagaru~
Apr 04 2012 07:45
Photo

Hajime_Saito → Hanzo

Τζάμπα τους παίνευες, αντιθέτως τα παιδιά απο τη Gunma παίξανε πολύ καλά απ ότι είδα (sanrui homerun 5 runs in one inning) Ο αγώνας τους εναντίων των Toin θα είναι καλός.
Mar 30 2012 13:32
Photo

demonicMC → Hanzo

No really, τι σημαίνει αυτή η εικόνα;
Mar 30 2012 08:20
Photo

Hanzo → Hajime_Saito

Naruto is a gateway team of the worst kind. They're a bad team, a clusterfuck of pitching and hitting that isn't very well done by any aspect, but which attempts to compensate for its weaknesses by adding in excessive bunting and SMALL BALL. The normal anon can see this as the shit it is, and may enjoy it, hate it or be indifferent to it, but all the while recognizing that the team itself, regardless of their opinion, is plain bad.
Mar 30 2012 07:24
Photo

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Μπες και εσύ στο irc να κουτσομπολέψουμε.
Mar 29 2012 20:19
Photo

mono → Hanzo

Ρε συ δεν ξέρω. Τον Lane μια στον συμπαθώ (εκεί που έκανε αναπαράσταση του ζου μπιζου μπιζου πέθανα), μια τον βρίσκω λίγο έως πολύ creepy. Εκεί με τη Dolores δηλαδή μου έκανε κάτι σε γλοιώδη παιδεραστή. Και μένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο για ένα κάρο λόγους αλλά κυρίως για τον fucked up γάμο του Don. Μετά από το passive agressive της σιχαμένης λίγο powerplay ήταν refreshing.
Mar 27 2012 15:03
Photo

Hanzo → mono

Ειχε γραψει ενας στο /tv/ χθες οτι υπηρχε οντως γνησιο underground κινημα τοτε στον τυπο,στην τεχνη και γενικοτερα. Σε αντιθεση με σημερα ξερω γω.Οκ προσωπικα αμφιβαλλω χωρις να μπορω να ξερω, αλλα ειχε πλακα η σκηνη. Που ειναι εξαφανισμενος ο Paul ρε! Σχετικα με αυτο που λες και για τους δυο λογους μαλλον δειξαν τη συγκεκριμενη σκηνη.Η αντιδραση της Trudy τελεια, σε φαση "μα τι ρε παιδια ολα καλα πανε στον κοσμο που το προβλημα?! : s " Το επεισοδιο μου αρεσε πολυ παντως. What is it with you people! You don't smile,you smirk. O Lane εξελισσεται σε best character καθως τον ειχαμε γνωρισει σαν εναν "σοβαρο",ντροπαλο Αγγλο και το περιβαλλον που πλεον βρισκεται τον μεταμορφωνει.Θα μπλεξει και με καμια μαφια τωρα.
Mar 27 2012 14:57
Photo

mono → Hanzo

I chuckled ~underground magazines and all~ Αν κάτι με ενοχλεί λιγάκι (γιατί πλέον έχω γίνει φαν και πιάνω τον εαυτό μου να τους συγχωρεί τα πάντα, κατόρθωμα της σειράς υποθέτω) είναι η παρουσίαση όσων δεν ανήκουν στον κύκλο των πρωταγωνιστών ως κάτι αντίστοιχων των σημερινών hipsters και νομίζω το κάνουν επίτηδες. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνουν για να εντείνουν την αίσθηση ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν τους τελευταίους δεινόσαυρους σε έναν κόσμο που αλλάζει άρδην γύρω τους και αυτοί δεν το παίρνουν καν χαμπάρι κλεισμένοι στα γραφεία τους και τους "τέλειους" γάμους τους ή το κάνει για να μας φανούν πιο συμπαθητικοί οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες. Όπως και να χει μου φαίνεται λίγο άδικο γιατί δεν ήταν όλοι όσοι έβγαιναν από τη νόρμα εκείνη τη δεκαετία pretentious white kids όπως δεν είναι και τώρα :/
Mar 27 2012 09:27
Photo

Hanzo → iristella

Τσεκαρε εδω ενα [URL="http://akio.ohtori.nu/07_thegames.htm"]shrine[/URL] προς τιμην του. Λειτουργει και σαν tutorial για οσους θελουν να ακολουθησουν το δρομο που εδειξε
Mar 23 2012 19:04