Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hanzo → meidei

Δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο,αλλα νομιιιζω οτι ο Aoyama εχει δηλωσει σε συνεντευξη οτι ναι,εχει εμφανιστει και παιζει να ειναι καποιος "κεντρικος" χαρακτηρας.Εχω καποιες αστειες θεωριες σχετικα.Μπες κανα μσν αυριο να σου πω xD Παντως ναι θα ειναι τελειως απογοητευτικο και "φτηνο" να ειναι νεος χαρακτηρας. Edit:Found it!Eχεις διαβασει [URL="http://forums.dctp.ws/index.php?topic=1596.0;wap2"]αυτο[/URL]?
Apr 10 2011 05:54
Photo

meidei → Hanzo

Για συμπαθητικούς χαρακτήρες έχω προσδοκίες από τον Kisa στο γραφείο. Όσο για τον BO Boss, νομίζω ότι είναι ο γάτος της Kisaki Eri xD (σοβαρά τώρα, δεν μπορεί να είμαι τόσο απρόσεχτος, αλλά εδώ και μια δεκαετία ένα στοιχείο έχουμε γιαυτόν. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρόκειται για χαρακτήρα που δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα... και αν όντως είναι έτσι, νομίζω ότι χάνει η σειρά...)
Apr 09 2011 16:11
Photo

Hanzo → meidei

Mα ναι!Ανεφερα οτι υπηρξε αισθητη βελτιωση.Απο αθλιο και unwatchable εγινε μετριο εως fairly decent.Ουτε ιδιαιτερες προσδοκιες ειχα.Απλα περιμενα κατι με συμπαθητικους χαρακτηρες εστω. Και συμφωνω απολυτα στο οτι αν ηταν τερμα κομωδια δεν θα εμπαινα καν στη διαδικασια να παραπονεθω.Θα ηταν καθαρα θεμα χιουμορ τοτε. Ασχετο,αλλα σχετικα με τον Genta,χαιρομαι που το εχει παρατηρησει και αλλος.Πεταει κατι εξυπνες σποντες στο ξεκαρφωτο που σε κανει να αναρωτιεσαι αν ειναι o just as planned mastermind της Organization xD
Apr 09 2011 16:03
Photo

meidei → Hanzo

Μην περιμένεις να διαφωνήσω :D Ίσα-ίσα που έχω πιο πολλά αρνητικά να πω. Απλά με τον καιρό έριξα [I]πολύ[/I] τις προσδοκίες μου ώστε να μπορώ να απολαμβάνω και αυτό το είδος. Και γιαυτό προτιμώ τις κομωδίες yaoi. Στο drama, more often than not είναι πολύ χαζά. Πάντως από το OVA στο επεισόδιο 1 υπήρξε τεράστια βελτίωση, το αναγνωρίζω.
Apr 09 2011 15:56
Photo

Hanzo → meidei

Τo oτι ειναι yaoi η shojo for that matter δεν αναιρει αυτοματως το ποσο "εξυπνο" ειναι σαν δουλεια. Και αυτο μου φανηκε αρκετα-εως πολυ- χαζο,και σαν romance,και σαν κομεντι και γενικοτερα. Θα το συνεχισω δηλαδη οσο παει,δεν ειναι βασανιστικο -yet- απλα ανεφερα το τι με ενοχλησε απο μια πρωτη εντυπωση.
Apr 09 2011 15:17
Photo

meidei → Hanzo

Κι εσύ βρε άνθρωπε του θεού, τι περιμένεις από ένα yaoi; :P Αφού shojo είναι καταβάθος...
Apr 09 2011 14:59
Photo

meidei → Hanzo

Evel later reply is even later :P Δεν είναι AO όντως. Για κάποιο λόγο θυμόμανε ότι κάτι διαφορετικό είχε, και τελικά απλά είναι το πρώτο 1 hour special. Ο Mitsuhiko είναι αυτό το εκνευριστικό παιδί που ξέρει τα πάντα και έχει ένα πρώιμο ηθικό χαρακτήρα αλλά συχνά ξεφεύγει και κάνει χαζομάρες. Εγώ τον συμπαθώ κι ας μην αλλάζει καθόλου. Ο Γκέντα είναι κι ασυτός συμπαθής, μου αρέσει που χαζός-χαζός ώρες-ώρες είναι αναπάντεχα thoughtful. Την Άγιουμι δεν θα μπω στον κόπο να την υποστηρίξη. Ας πεθάνει και αύριο.
Apr 08 2011 13:53
Photo

Hanzo → meidei

Late reply is late. Και οχι η σονατα δεν ειναι anime original!Eιναι και μια απ τις καλυτερες υποθεσεις του manga με twist που πιστευω noone saw it coming.Kαλο original ηταν ενα αλο με ενα νησι και εναν υπογειο θησαυρο κατι οπως και αυτο με το Doracula's castle αν θυμαμαι καλα. Οσο για την πλακα των παιδιων τι να σου πω :P H Αyumi ειναι απελπιστικα χαζη εως εκνευριστικη με κατι εκδηλωσεις ζηλιας και καλα προς αλλα κοριτσακια,o Mitsuhiko...ειναι Mitsuhiko ιδιος για παντα xD και ο Genta χαρακτηριζεται μονο απο χελια και δυσαναλογο σωματοκεφαλο.
Apr 08 2011 00:55
Photo

meidei → Hanzo

Ναι, δεν είναι σπάνιο μερικά AO να σε εκπλήξουν πολύ θετικά. Αλλά συνήθως είναι τα πιο παλιά. Για παράδειγμα το 184, ωραίο τρικ. Και νομίζω και το 11, η "Σονάτα του Σεληνόφωτος" είναι AO. Πολλά, ειδικά μετά το #400 είναι κακοδουλεμένα. Δεν με πειράζει ακριβώς, αλλά είναι οι μόνες φορές που με κάνουν να νιώθω ότι το DC ξεκίνησε να επαναλαμβάνεται. Ίσως να έπρεπε να συνέχιζα το μάνγκα... Για τα Detective Points, συμφωνώ για την έλλειψη ανάπτυξης, αλλά έχουν πλάκα τα άτιμα. Ειδικά ο Γκέντα.
Apr 07 2011 15:34
Photo

Hanzo → meidei

Kαλα τα anime original ετσι ειναι τα περισσοτερα.Μερικα δε ειναι τοσο βιαστικα και προχειρα λες και τα εχει "επινοησει" ο animator,o συνθετης του οστ η καποιος τελειως "ασχετος" με το ειδος. Επισης σχεδον παντα εχουν dedective boys-ευκολη χρηση χαρακτηρων με ανυπαρκτο development- και χειριστης ποιοτητας backgrounds και animation.Παρολ αυτα μερικα (αρκετα actually) αξιζουν και λεει να δεις το ανιμε για την παρτη τους.
Apr 07 2011 15:10
Photo

meidei → Hanzo

Στο 602 πέτυχα θύτη, κίνητρο (ακριβώς) και τρικ (με μια-δυο παρανοήσεις) στα 12 λεπτά, πριν καν πέσει η κουρτίνα για τις διαφημίσεις. Να δεις ότι θα ήταν Anime Original και όχι υπόθεση του manga :P Είναι τυπικό των manga to drama αυτό μάλλον. Διάβασα την περίληψη του The Killing and I am sold. Κατεβάζειν αλλά μάλλον ου βλέπειν για την ώρα.
Apr 07 2011 15:01
Photo

Hanzo → meidei

Kαλα ναι ξερω τι λες :P Με αδερφο κανουμε το εξης.Εμφανιζονται οι χαρακτηρες της υποθεσης και τους ταμπελιαζουμε με την μια με ελαχιστα στοιχεια προσωπικοτητας.Πχ: bad guy-victim συνηθως good guy- "justified" killer girl/kid/whatever - σχετικη/ος με το motive Αυτα αντε πες τα πετυχαινεις,τα tricks oμως ειναι αρρωστα και unsolvable συνηθως xD Βtw,ειδα και την πρωτη σεζον του Kindaichi dorama.Oκ μετριο για να πω την αληθεια.Κακο παιξιμο εως παρωδια σε φασεις.Ειχε κατι original υποθεσεις συμπαθητικες παντως.Η ατμοσφαιρα του anime πολυ καλυτερη. Απο αμερικανικες σειρες σου προτεινω το the Killing που αρχισε μολις πριν λιγες μερες.Το πρωτο επ εξαιρετικο.
Apr 07 2011 14:47
Photo

meidei → Hanzo

Που λες, το τελευταίο διάστημα ξεκίνησα να λύνω τις υποθέσεις του Detective Conan πριν καν ο Κόναν τις πάρει είδηση... Είναι καλό ή κακό αυτό; Μήπως έχει πέσει το επίπεδο της σειράς;
Apr 07 2011 13:56
Photo

Xeiji → Hanzo

σ'ευχαριστω!!!
Apr 06 2011 01:33
Photo

Hanzo → Xeiji

Πρεπει να φτιαξεις ενα album με φωτογραφιες πρωτα στο profile σου. Βαζεις μεσα οτι θες και κυριως την photo που προτιμας για background. E μετα πας >user cp >customize profile >background image και κοπιαρεις το λινκ της φωτογραφιας στο κενο.
Apr 06 2011 01:15