Community Status Updates
Adventurer → iristella
Ευχαριστω για τις ευχες Iristella, και σε σενα ευχομαι μια τελεια ανιμενια χρονια :wooi2: Τοσο τελεια που να σου τη βαρεσει και να ανεβεις Θεσσαλονικη να σε γνωρισουμε και απο κοντα :orly:
Jan 09 2009 14:33
anime-dono → Adventurer
Ok now , nice job:riiight:. Domo arigato gozaimasu :drink:
Jan 09 2009 00:53
anime-dono → Adventurer
Κατά 99% είναι αυτό [URL="http://www.anime.gr/forums/members/anime-dono.html#vmessage22989"].aNiMe//GR Forums - View Profile: anime-dono[/URL]
[quote]Ok then.BTW καλή η αλυσίδα αλλά δεν ξέρω αν μπω μιάς και τα μισά τα έχω.Όταν φτιάξεις την άλλη που λέγαμε θα μπω σίγουρα.[quote]
Jan 08 2009 18:45
Adventurer → anime-dono
np man :) Επ'ευκαιριας τσεκαρε την απαντηση μου στο θεμα με τα Τεχνικα Προβληματα.
Jan 08 2009 18:26
Adventurer → anime-dono
Θεμα ηληκιας τιθεται μονο για καθαροαιμα χενταϊ. Το Kanokon ειναι μεν borderline hentai αλλα το Anidb το κατατασσει ως ecchi, ετσι ως ecchi θα το καταταξουμε κι εμεις ;)
Η αλυσιδα των Σχολιων κλειδωθηκε :)
Jan 08 2009 15:56
anime-dono → Adventurer
Καλημέρα/σπερα. Μια διευκρίνηση :nod2:, σκέφτομαι να βάλω και το Kanokon uncensored DVD version και τα specials, όλα από Dyn-DVD στην νέα μου αλυσίδα. Ορίστε η ερώτηση ... επιτρέπεται ? γιατί από πολλούς μπορεί να θεωρηθεί hentai (ειδικά τα specials :nbleed:) και αν ναι, πρέπει να κοιτάω τις ηλικίες των μελών που τα θέλουν?
Σχετικά με το δεύτερο ρωτάω γενικά γιατί και κάποια άλλα της συγκεκριμένης chain απευθύνονται σε κοινό +15.
PS. Αν μπορείς lock the ecchi chain thread στα σχόλια αφού προς το παρόν δεν θα γίνει και αν γίνει θα είναι με κάποιους άλλους τίτλους.
Jan 08 2009 11:25
iristella → Adventurer
Καλη χρονιά και ευτυχισμένο το 2009.,... Επισης χρόνια πολλά και για την γιορτή σου να χαίρεσαι το ονομα σου και να εισαι πάντα καλά και με υγεία!!!
Jan 08 2009 04:01
Erisadesu → Adventurer
Λοιπόν η καλύτερη ευχή που μπορώ να σου δώσω για την γιορτή σου είναι ένα
...Άντε ...ήσου :P:P και ότι επιθυμείς λολ
Να χαίρεσαι το όνομα σου βλήμα.
Jan 07 2009 02:10
Zauk-Lain-
→
Adventurer
οχι ρε δεν με επεισε ο rori...αμα διαβασεις στην πρωτη σελιδα του thread θα δεις οτι ειχα ποσταρει πως δεν μπορουσα να μπω λογο ελειψης χρονου...
Dec 29 2008 02:26
Adventurer
→
Zauk-Lain-
Dude, πες μου οτι δεν σε επεισε ο Roriconfan να μπεις στην αλυσιδα του;;; :oo: :oo: (Επ'ευκαιριας, ξεπερασμενη ειναι η φατσα του να του πεις)
Dec 29 2008 02:22
Yunancy → Adventurer
[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]
Dec 25 2008 12:24
Radagast → Adventurer
btw πριν είπες πως δε το έχεις δει το anime. WooT?? :oo::oo:
Τώρα το ένιωσα "καλά". :uhh::yawn2::cry5::deadga6:
Να το δεις asap έφυγες "αμαρτωλέ"! :P :bike::congrats::if:
Μη χάνεις χρόνο για τπτ άλλο, oύτε θα το μετανιώσεις στο εγγυώμαι.:chigau: :burningbe3:
Δε λέω τπτ άλλο just see it. :knock-knock:(NOW...!) :try: gogo :byejg9:
Dec 23 2008 08:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed